High Inquisitor Fairbanks

Historie

Druhá válka

Fairbanks možná nebyl přítomen na bitevním poli u hory Blackrock, zato věděl, co po bitvě uschovával dlouhá léta jeho přítel Alexandros. Proto byl možná i prvním, komu se Alexandros svěřil s plánem na využití temného artefaktu k dobrým účelům a odjeli s ním do malé taverny v Southshore, aby návrh předložili i ostatním rytířům Řádu Stříbrné ruky. Ostatním se celý návrh nezamlouval a mnoho z nich bylo přesvědčeno, že artefakt musí být zničen. Alexandros však trval na svém a Fairbanks stál za ním. Proto, když se pokusil kněz Isillien zničit týž nástroj zla, artefakt Světlo pohltil. Alexandros navrhl, aby zkoušeli do předmětu vysílat Světlo, až se jim nakonec podařilo přetransformovat energii z temné na čistou a neškodnou. Alexandrosova vize se vyplnila a konečně tak mohl vyrazit s návrhem, že trpaslíci z Ironforge si s ukutím zbraně poradí nejlépe. Fairbanks se na dlouhou cestu vydal s ním. V té době se již uvnitř Řádu začala formovat fanatická frakce vedena Abbendisem, který nevěřil jiným rasám než lidem a proto se mu výlet za trpaslíky nezamlouval. Alexandros byl však věrný své přísaze Světlu a Abbendisovy fanatické názory ho nezajímaly. Jakmile dorazili do města v nitru hory, král Magni souhlasil, že zbraň ukuje. A také že ukul.

Msta Pohromy

Alexandros ničil nemrtvé více než dříve. Bestie pod jeho mečem padaly jako tráva pod kosou a tudíž se ke statečnému paladinovi upíraly čím dál lstivější zraky a po nějaké době už nebylo s Alexandrosem bezpečné cestovat. Fairbanks ale trval na svém a přítele doprovázel kamkoliv.

FairbanksPohroma na svou pomstu však nenechala čekat dlouho a přichystala léčku, do které Alexandrose i Fairbankse zavedl jeho vlastní syn, Renault. U Stratholmu na ně čekala armáda tisíců nemrtvých, která se je chystala pozabíjet. Fairbanks padl pod nemrtvými jako první, ale Alexandros bojoval dál a přesile se ubránil. Byl by přežil, kdyby ho Renault lstivě nezavraždil jeho vlastním mečem. Alexandros byl odvlečen do Naxxramasu a tam oživen Kel´thuzadem do řad Pohromy jakožto rytíř smrti. Fairbanks ale nebyl mrtvý. Všechno viděl a tak, když se odplazil do Heartglenu a obvinil Renaulta z otcovraždy, Saidan (v té době již Balnazzar v převleku) zamaskoval pravdu za šílenství, které Fairbanks utržil v bitvě a nechal ho odtáhnout do karantény. Karanténa pro Fairbankse znamenala okamžitou smrt. Byl sice umlčen, ale ve snu navštívil Alexandrosova mladšího syna Dariona a řekl mu, jak se věci mají a zároveň to byla jeho poslední služba světu.

World of Warcraft

Fairbankse jste mohli potkat ve Scarlet Monastery jako nemrtvého v jedné ze zadních komnat v katedrále. V Mists of Pandaria najdete však už jen jeho rozkládající se tělo jako důkaz toho, že Fairbanks byl konečně osvobozen a dočkal se zaslouženého klidu. Ale pokud chcete Fairbankse a ostatní důležité osobnosti z komiksu Ashbringer potkat živé a zdravé, zkuste se zastavit v Caverns of Time a přesněji dungeonu Old Hillsbrad Foothills. Než tedy půjdete osvobodit Thralla a zachránit ho před Infinite letkou, zkuste zabočit do Southshore a nakouknout do místní taverny. Stojí za to zůstat tam až do konce. Stav: Mrtvý Kde se nachází: Scarlet Monastery, Old Hillsbrad Foothills Frakce: Alliance Lordaeronu, Knights of Silver Hand, později Scarlet Crusade Rasa: člověk (nemrtvý) Postavení: Hlavní rádce Alexandrose Mograinea Povolání: Kněz

Naposledy upravil/a Mordecay 23.08.2013 v 12:53:32.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

freetry 04.05.2023 16:23

MDA MB 231 cells were cultured in DMEM containing 5 FBS, 1 l glutamine and 1 mg ml penicillin streptomycin <a href=https://sildenafil.buzz>cheap generic viagra</a> Harvey CyRiZbwXeVV 6 27 2022

Zergons 15.09.2012 21:17

Hezký článek. 5/5

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet