Hunter v Cataclysm

/pic/cataclysm/classy/hunter

Nové schopnosti Hunterů

Cobra Shot (Level 81): Nová střela která bude dávat přírodní místo fyzického zranění. Bude sdílet cooldown se steady shotem. Toto dá hunterům alternativu k steady shotu proti těžce obrněným cílům, a máme talety v beast mastery stromu které z tohoto vytvoří jejích podpis.

Trap Launcher (Level 83): Po použití bude následující past vystřelena až do vzdálenosti 40 yardů. Toto umožní použít všechny pasti jako současný Freezing Arrow, jako důsledek Freezing Arrow odstraníme. 1 minuta cooldown. Bez globálního cooldownu.

Camouflage (Level 85): Hunter se dostane do zamlženého stavu který ho ochrání před ranged damage. Bude stále napadnutelný melee a AoE útoky, udělení nebo dostání damage přeruší tento efekt. Hunter se může pohybovat a pokládat pasti s tímto efektem a dostane bonus na útok při útoku z něho (při čemž se tento efekt přeruší).

Změny v hunterových zdrojích

Zde se dostáváme k základní změně u této classy.

  • Hunteři již nebudou používat manu, místo ní budou používat Focus. Focus se bude doplňovat podobně jako Energy. Nebude ovlivněna intelektem. Haste zrychlí její regeneraci. Hunteři průměrně dostanou 6 focusu za sekundu, o něco méně než 10 energy za sekundu u rogua. Níže je několik příkladů toho jak bude focus fungovat:
    • Steady Shot/Cobra Shot: Zdarma. Vygeneruje 9 focusu za střelu (nebo změní regenraci na 12/sekunda místo 6)
    • Arcane Shot/Chimera Shot/Explosive Shot: 45 Focus
    • Aimed Shot/Multi shot: 60 Focus
    • Concussive Shot/Tranquilizing Shot: 35 Focus
    • Rapid Fire/Master's Call/ Disengage: 30 Focus

Změny v Schopnostech a Mechanikách



hunter

Navíc ke změnám uvedeným výše plánujeme úpravu některých dalších schopností a mechanik které dobře znáte. Tento seznam není v žádném případě vyčerpávající ale měl by vám poskytnout pěkný obrázek co se bude měnit v jednotlivých specializacích.

  • Velká změna bude odstranění munice. Hunter již nebude mít slot na munici. Veškerá munice kterou hunter měl bude změněna na šedý prodejný předmět. Existující toulce budou změněny na velké batohy - ale každý hunter bude moci mít pouze jeden a ne-hunteři z této změny nebudou mít žádný užitek. také nebudeme dělat žádné nové toulce.
  • Zacházení s petem se také změní. Hunteři budou mít dva typy petů: aktivní a uložené. Hunteři budou moci mít tři aktivní pety (možná pět pro beast mastera) a budou mít možnost mezi nimi měnit kdykoliv budou mimo boj bez toho aby museli jít do města. Také budou moci mít velké množství petů skladem ve stájích, hunteři stále budou muset navštívit místního stable mastera, ale tato změna by měla poskytnout dostatek prostoru na uskladnění mnoha spirit beastů které se budou pohybovat Azerothem.
  • Hunteři nyní budou začínat s petem dle jejich rasy na levelu 1 a budou si moci ochočit jiného na levelu 10. Také budeme měnit spoustu rodin petů tak aby poskytovali důležité buffy a debuffy. Tato změna dovolí hunterům měnit peta podle složení skupiny. cílem je aby všichni peti byly podobným přínosem k damage některé ze změn které plánujeme jsou uvedeny níže:
    • Wind Serpent: Poskytnou debuff který zvýší množství obdrženého spell damage (slabší verze warlockovi curse of elements).
    • Ravager: Poskytnou debuff který zvýší obdrženou physical damage (slabší verze warriorovy Rampage).
    • Hyena: Poskytnou bleed damage (slabší verze druidovy mangle).
  • Stingy a další periodické efekty budou profitovat z hastu a critical striku. Zrychlené DoTy nebudou mít kratší dobu trvání ale místo toho přidají tiky navíc.
  • Viper Sting bude přidávat 9 focus každé 3 sekundy.
  • Posilujeme huntery jako ranged classu. Od teď bude začínat se schopnostmi na dálku od levelu 1 a budeme odstraňovat některé melee schopnosti, například monggose bite.

Nové talenty a změny v talentech

  • hunterBest Mastery bude mít talent nazvaný Careful Aim, který zvýší poškození dalšího steady shotu nebo cobra shotu. ale také prodlouží dobu vyvolávání těchto schopností. Cílem je vytvořit z těchto schopností slušný úvodní damage zvláště ve spojení s novou schopností camouflage.
  • Beast Masteři také budou mít talenty k tomu aby Cobra Shot byl superiorní k Steady Shotu, například Longetivity bude zkracovat dobu vyvoláváni cobra shotu na 1,5 sekund.
  • Rapid Recuperation způsobí že rapid fire vám ihned přidělí 20/40/60 focusa způsobá že rapid killing vygeneruje 3 fucus za sekundu.
  • Thrill of the Hunt vám dá focus když dáte critical strike.
  • Hunter vs Wild zvýší hunterovu regeneraci focusu když jeho pet bude svázán, omráčen nebo znehybněn.

Pasivní bonusy z Mastery



Beast Mastery

  • Zranění na Dálku
  • Haste
  • Zranění Peta
    • Mnoho ze současných pasivních talentů na zvýšení damage peta již v talentech nebudou. Místo toho budou obsaženy v mastery.

Marksmanship

  • Zranění na Dálku
  • Armor Penetration
  • Dvojitý Útok
    • Hunter bude mít šanci na vystřelení volného útoku mimo global cooldown za 50% damage.

Survival

  • Zranění na Dálku
  • Critical Strike pro útoky na dálku
  • Elementální Zranění
    • Hunterovy ability jako například pasti, balck arrow a explosive shot budou dělat elementální zranění následujících typů: Arcane, Fire, Frost, Nature a Shadow.


Naposledy upravil/a Wrent 20.11.2010 v 12:26:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 06.06.2016 08:42

macjej
Ahojte mam problem vytvoriť peta neviem ako nato som na wow novy hram cca 1 tyždeň a 3 dni mam lv 50 huntera a neviem ako ho mam vtvorit prosim pomozte mi
Prostě si najdi nějaký zvířátko (musí mít příponu beast) a na to použíj abilitu tame.

macjej 06.06.2016 00:11

Ahojte mam problem vytvoriť peta neviem ako nato som na wow novy hram cca 1 tyždeň a 3 dni mam lv 50 huntera a neviem ako ho mam vtvorit prosim pomozte mi

DaveL 07.12.2012 21:06

Mixi
Ahoj, porádíte prosím někdo jak mám nakrmit peta? a kde mám vzít pro něj jídlo? děkuju
nikde, od dob Cataclysmu krmit peta není ppotřeba, nebo taky nemá nijaký vliv na jeho dmg

Mixi 07.12.2012 20:26

Ahoj, porádíte prosím někdo jak mám nakrmit peta? a kde mám vzít pro něj jídlo? děkuju

qckos 14.05.2012 20:23

Zdravím, mohl by mi někdo říct co za staty by bylo nejlepší jet na PVE u MM huntera? Popřípadě co za peta Díky

Fridanx 16.12.2010 16:07

Murfen
Tak musím říct, že jsem z Huntera nadšený...je ted mnohem sofistikovanější. konečně už dali pryč stupidní penetration, a perfektní je naoopak Mastery, což skutečně dáva už váhu na peta co se DPS týče. Taky reforging..měl jem hit rating overcaped,...takže jsem hned gear překoval a dodal mastery..) focus jsem ještě pořádně nevyzkoušel, ale zdá se mi to OK...jo hunter je novej a svěží.parada...
Naprosto suhlasim hunter bola moja prva postava ked som zacal z wowkom.. a popravde isiel som na offi kvoli cataclysmu a hunterovi...neviem coho ste sa tak bali mana u huntera bola asi najnelogickejsia vec v celom wowku...na manu mame casterou a nie huntera... focus ak dobre rozumiem je sustredenie.. takze s tym ze hunter striela z luku/kuse/pusky sa musi sustredit... logicke..a dobre... bal som sa toho focusu tiez... ale odkedy je zabudol som na problemy z manou.. hlavne pri expeni...a podobne nove talenty tomu len dopomohli.. hunter je teraz mlaticka jak cip teda aspon na low lvly... takze s toho nerobte tragediu focus je to najlepsie co mohlo hunta stretnut dakujem blizz :P

Murfen 14.10.2010 07:25

Tak musím říct, že jsem z Huntera nadšený...je ted mnohem sofistikovanější. konečně už dali pryč stupidní penetration, a perfektní je naoopak Mastery, což skutečně dáva už váhu na peta co se DPS týče. Taky reforging..měl jem hit rating overcaped,...takže jsem hned gear překoval a dodal mastery..) focus jsem ještě pořádně nevyzkoušel, ale zdá se mi to OK...jo hunter je novej a svěží.parada...

DaveL 08.10.2010 15:55

satancz35
hele jak sem pochopil ten focus je jak energy u fekal druida a rouga tak tedy bude mit hunt neaky spell ktery zvysi obnovu focusu o X% jak to ma rogu?
Ne, focus je jako focus dnes u petů

satancz35 08.10.2010 15:43

hele jak sem pochopil ten focus je jak energy u fekal druida a rouga tak tedy bude mit hunt neaky spell ktery zvysi obnovu focusu o X% jak to ma rogu?

icekiss 08.10.2010 14:55

KURT
jeckyle ja hraju huntera už několik let asi 3 nebo 4 a vždycky mě to nutilo přemýšlet v bg nikdy sem nebyl z lidí co stojí na jednom místě a akorát davaj spelly ti dou hned dolů vždycky focus je podle mě hovadina po mě de vždycky nejvic lidi asi proto že v tom bg dělám pěknej binec a nechápu když mě omezí co z toho budu mít paladin taky valí jednu bublu za druhou na divine stormu má krátkej cd jak cip a nikdo ho neomezuje tak co to pak je? vim hunteri to nikdy neměli snadný ale proč někdy neupravijou takhle něco na shamanovi nebo paladinovy? tohle sou overpower ne jak hunter no uvidíme na našem serveru stejně cataclysm nebude takže mě to nemusí štvát ale je to muj názor a za tím si stojím
sem na bete, a rikam ti za huntera v bmku ownim bgčka, ten focus je tak luxus vec

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet