Invaze Elementálů - Fáze 3, Pokořitel achievementů

/pic/cataclysm/cataprolog

Invaze Elementálů - Fáze 3

Live servery se pomalu přehoupli již do třetí fáze Cataclysm prologu a objevily se tak další úkoly a výzvy pro hráče. O všech těchto úkolech jsme však již psali v článku Twilight's Hammer a Hlavní města. Thrall pokračuje v pátrání po odpovědích na současnou podivnou situaci, v níž se Azeroth ocitl. Nedávno tedy odcestoval za svými předky do Nagrandu ve zničeném světě Outlandu a zanechal vládu nad Hordou Garroshovi. U Throne of the Elements se potkal s dalším moudrým šamanem, trpaslíkem Gavanem Grayfeatherem a oba dva doufají, že se jim podaří najít i jen nějakou maličkost, pomocí níž by mohli zachránit svět. Mezitím byli Twilight's Hammer kultisti přistižěni, jak se snaží infiltrovat Orgrimmar a Stormwind a šíří paniku mezi obyvateli těchto dvou největších měst. Ačkoli první pokusy kultu o zničení měst selhaly, vzbudilo toto nové odhalení obavy, že Twilight's Hammer plánuje nějaký další ještě ničivější útok. Tyto události, které vedou až k samotnému Cataclysmu, již běží a elementy jsou stále více neklidné. Vyzkoušejte všechny nové úkoly, které tento jedinečný event, přináší. Nikdy víc se už totiž opakovat nebudou.

Pokořitelé Achievementů

Už dříve jsme psali o hráčích, kteří získali všechny dostupné achievementy a mohli by se tak vlastně chlubit tím, že "dohráli World of Warcraft". Hra se ale neustále vyvíjí a nové achievementy se objevují takřka s každým patchem. Ruský hráč Ревенант patří mezi tyto maniaky, na rozdíl od ostatních několika málo hráčů se stejným achievement skóre má však splněno i velké množství Feats of Strength. "How do you kill that who has no life?" Blíží se někdo z Vás achievement skóre 11640?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 16.11.2010 14:30

Nekros
Snake jakožto ostravák také neumí česky a má podobný handicap a kvůli staří již nosí zubní protézu, proto soucití s Prandurem. A ostatní se styďte, že jste si dělali z GuM BD srandu!
Z něčeho se žít musí ze mě si taky spolužaci ve tříde dělaly srandu

Nekros 15.11.2010 20:12

Snake jakožto ostravák také neumí česky a má podobný handicap a kvůli staří již nosí zubní protézu, proto soucití s Prandurem. A ostatní se styďte, že jste si dělali z GuM BD srandu!

Snake Plisken 15.11.2010 18:58

Pánové, neposmívejte se Prandurovi. vidím tady narážky na jeho špatné vyslovování R, ale on není (jak se lidově říká) čech jako poleno. Navíc toto je novinka o invazi elementálů a pokořiteli achivementů, tak se vyjadřujte k tomu.

Toren 15.11.2010 18:48

a já myslel, že ho uznáváš jako lidskou bytost

DaveL 15.11.2010 17:27

Anstriber
Samozrejmě a je to Hlavne ALIK a není to žadny hordak mage prandur
Plandul není ani horďák, on je něco z jiného světa..

Anstriber 15.11.2010 17:05

Samozrejmě a je to Hlavne ALIK a není to žadny hordak mage prandur

djmetla 15.11.2010 08:33

Moze si povedat ze ma uz cas na PVE

Programátor WoWfan.cz

Alyxx 15.11.2010 00:05

Má ve WoW co dělat, dohrát hru za každou claassu v kombinaci s každou rasou

Hanzik 14.11.2010 23:03

Mám OVER 9 THOUSAND a jsem spokojenej.

Deathios 14.11.2010 22:30

Ty v**e to je mazec...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet