Invincible tak trochu jinak

  Invincible    Lich King    Soundtrack   

Se vší tou informační bouří, která se točí kolem konce Legionu a začátku Battle for Azeroth, trochu zpomalme, otočme se na okamžik zpět a vychutnejme si trochu nostalgie.

 

Jistě se vám při slově Invincible vybaví buď Arthasův kůň, ke kterému se vážou i roky frustrace a dlouhodobý vtip "proč ho teda vidím", a nebo stejnojmenná skladba z oficiálního soundtracku. Obojí se váže k obecně nejoblíbenějšímu datadisku, Wrath of the Lich King, a jeho hlavnímu protagonistovi, Arthasu Menethilovi. Postavě, u které jedno šlápnutí vedle způsobilo lavinu, jež málem pohltila celý Azeroth.

 

Jeden z jeho fanoušků se mu rozhodl vytvořit neskutečně kvalitní poctu. Tento chlapík, který na Youtube vystupuje pod jménem Skar Productions, nazpíval a přetvořil tuto skladbu do metalové podoby. Pokud jste zároveň příznivci tohoto hudebního žánru, vaše uši si rozhodně přijdou na své.

 

 

Já osobně video vnímám jako něco unikátního, jelikož se jedná o souhru mých dvou nejoblíbenějších hudebních žánrů. Co na to říkáte? Up for a challenge?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Necris_ 02.12.2017 19:56

Skvelé, vďaka!

Heakler 02.12.2017 03:08

Myslím, že zrovna k Invincible není žádný cover potřeba. Nicméně... Die for Metal!!! :33

Defuser 01.12.2017 16:03

Jeden z nejlepších coverů co jsem kdy slyšel. \m/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet