Legion – Sargerasova hrobka (audiokniha)

  Sargerasova hrobka    Tomb of Sargeras    audiokniha   

 

Blizzard připravil pro datadisk Legion velké množství příběhových podkladů, které popisují události těsně předcházející počátku datadisku. Kromě videosérie Harbingers nebo Legion komiksů je to například právě audiokniha Sargerasova hrobka.

 

O Sargerasově hrobce

 

Sargerasova hrobka (The Tomb of Sargeras) je literární počin z pera Roberta Brookse. Kromě původní psané podoby je to především audiokniha, kterou namluvil Steven Pacey. Sargerasova hrobka popisuje události, k nimž došlo krátce před začátkem datadisku Legion. Jak už název napovídá, jde především o otevření portálu v Sargerasově hrobce, jehož následné uzavření – a tím zastavení invaze Plamenné legie – bude jednou z hlavních point datadisku Legion. Při čtení či poslechu se setkáte s Gul'danem, Khadgarem a Maiev Shadowsong. Sargerasova hrobka má čtyři části, které pro vás budeme postupně překládat do češtiny.

 

Originál

 

Pokud preferujete audioverzi, všechny čtyři části naleznete ZDE. Samotný text v angličtině si můžete stáhnout ve formátu PDF ZDE.

 

Český překlad

 

Kompletní Sargerasovu hrobku si můžete stáhnout ve formátu PDF ZDE.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ebolus 15.08.2016 20:00

Ať už někdo tohle slovo zná nebo ne, tak jde hlavně o to, že pokud někdo četl originál, tak marně pro něho dává ve větě větší smysl, už jen vzhledem k slovíčku tried. Proto hned každý myslí na překlep. Takže se na nás nezlob, že jsme trochu konvenční

Bellatrix 15.08.2016 18:47

Díky všem

ebolus
8. odstavec - 2. věta - Zřejmě z Marně, se vytratilo R. Jinak GJ, díky
Další takový. Kdybych dostala korunu pokaždé, když mě na tohle někdo upozorní jako na údajnou chybu... měla bych už přinejmenším na pivo. https://cs.wiktionary.org/wiki/man%C4%9BAle jinak si samozřejmě cením toho, že ses ozval, za bezchybnou se rozhodně nepovažuju a ráda opravím jakoukoli chybu Jen mě to celkem pobavilo, protože už při překladu jsem přesně tohle čekala, že mě na to někdo upozorní Stává se mi to totiž celkem běžně. Už jsem tak nějak pochopila, že 99 % lidí zřejmě tohle slovo vůbec nezná.
Šéfredaktor WoWfan.cz

ebolus 15.08.2016 15:33

8. odstavec - 2. věta - Zřejmě z Marně, se vytratilo R. Jinak GJ, díky

illuminanti01 15.08.2016 15:04

Dobrá práce :-)

seager 15.08.2016 13:22

Také děkuji, moc hezké. Těším se na pokračování.

godlike 13.08.2016 23:23

Super moc díky za překlad

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet