Literatúra v 2016

http://media.wowfan.cz/warcraftliterature
Túto novinku by som rád venoval zrekapitulovaniu nadchádzajúcej Warcraft literatúry v tomto roku. Hneď o mesiac môžeme očakávať prvú časť Kroniky, ktorá, ako sme vás nedávno informovali, vyjde aj v českom jazyku. Pri tejto príležitosti sme náš článok o Kronike opäť zaktualizovali - doplnili sme zoznám tém, ktoré budú v knihe obsiahnuté.
>>>Kronika 1<<<
Ďalšou knihou je Illidan, stanovená na 12.4. K dispozícii už máme aj oficiálny popis, ktorý naznačuje, v akom období bude kniha začínať.
>>>World of Warcraft: Illidan<<<
Po týchto dvoch dielach nás čaká predstavenie alternatívneho vesmíru! V prvých dvoch týždňoch v máji / květen nás čakajú prvé knihy z movie canon - Warcraft: Durotan, kde sa nám predstavia orkovia z Draenoru a komiks Bonds of Brotherhood, kde zase budú uvedení ľudia z Kráľovstva Stormwind. Samotný film vyjde spoločne s oficiálnou novelizáciou a zákulisnou Behind the Dark Portal počas júna / červen. Tieto príbehové knihy budú dostupné aj v češtine.
Napokon môžeme ešte očakávať literatúru nadväzujúcu na datadisk Legion, ale tu zatiaľ nemáme žiadne informácie. Môžeme sa tešiť na štyri mini komiksy, tri časti video-série a štyri časti audio drámy.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 15.02.2016 16:37

DeadMan
Co se týče kroniky, je super, že vyjde i v češtině, ale je nějaký předpoklad kolik bude stát?
Žádná oficiální informace o ceně (pokud vím) zatím není. Ale hodně hrubou představu si možná můžeš udělat z toho, za kolik ho budou prodávat na Amazonu. http://www.amazon.com/World-Warcraft-Chronicle-Volume-1/dp/1616558458
Šéfredaktor WoWfan.cz

Muradin 14.02.2016 20:34

Snad literatura Legion dohoní to co WoD zanedbalo. Docela bych chtěl zase nějaký Warcraft komiks (Bonds of Brotherhood teď nepočítám). Kdyby ho udělali stejnou nebo podobnou kresbou jako ty WoD komiksy to by bylo úžasné.Kronika nám odhalí hodně tajemství. Si říkám jestli nám tu vůbec něco zůstane Nejvíc se ale těším na historii Pandarie a Staré bohy.U Illidana se těším na doplnění TBC příběhu. Vždycky mi bylo líto, že se skoro neukázal a hned umřel v prvním patchi. Co mě dost taky těší je nový autor.Chci vidět jak bude Durotan jiný od Zrodu Hordy. Myslím si, že tam bude víc Frostwolf klan a celkově víc představený Draenor jako ve WoD.Děkuji za článek.

DeadMan 14.02.2016 19:22

Co se týče kroniky, je super, že vyjde i v češtině, ale je nějaký předpoklad kolik bude stát?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet