Lords of War - Shattered Hand

http://media.wowfan.cz/uploaded/LordsOfWarlogo
Určitě si vzpomínáte na velmi specifický počin z minulého roku: Seven Burdens of Shaohao, animovaný příběh o císaři Pandarie, který byl nucen se postavit svým vnitřním démonům, aby tak mohl zachránit svou zem. Videa měla obrovský úspěch a lidé se dožadovali dalších. Blizzard sám před několika dny v jedněch lore tweetech uvolnil informaci, že se chystá série Lords of War, která bude dělána stejným způsobem jako již zmíněný krátký seriál. Tentokrát však bude každý díl o jednom z náčelníků Iron Hordy. Na letošním Gamescomu, který je v tuto chvíli v Kolíně nad Rýnem v plném proudu, nám Blizzard ještě před cinematicem k Warlords of Draenor ukázal teaser právě na tuto sérii.
Když nás Blizzard pořádně navnadil, rozhodl se ukázat hned první díl Lords of War, který pojednává o Kargathovi Bladefistovi. Také vás zajímalo, odkud jeho klan přišel k takovému jménu? Nyní se na to můžete podívat.
Jak se vám nová série líbí?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Qweltahek 17.08.2014 17:15

Ten pocit keď prišiel o ľavú ruku, no na WoD posteri nemá pravú...

seager 16.08.2014 22:12

Však ano a Maraad je její strejček

Oisin 16.08.2014 18:47

[quote=Mordecay]Ten pocit, keď si spomeniete, že vrah Varianovho otca je Maraadova neter Maraadova neteř? Já měl pocit že ho zabila Garrona během W1 ne? Nebo mi něco uteklo?

Jikonekt 16.08.2014 18:08

Naprostej mazec... vic takovych pribehu/videi a i ignorant jako ja pozna nejaky to LORE ze sveta Warcraftu :_)

Mordecay 16.08.2014 17:46

Ten pocit, keď si spomeniete, že vrah Varianovho otca je Maraadova neter K videu - super, história o Warlordoch je dobrý nápad.

Muradin 16.08.2014 14:46

Stejně jako Burdens of Shaohao se mi tohle taky moc líbí. Moc pěkné intro a Varian má tedy moc pěkný model. Příběh, který Kargathovi a Shatteredhand klanu vymysleli se mi moc líbí. Nejvíc se asi těším na Kilrogga.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet