Make Love, Not Warcraft - Epizoda, která předpověděla…

  World of Warcraft    South Park    Expení   

Make Love, Not Warcraft je jedna z nejznámějších epizod kresleného seriálu South Park, která všeobecně proslula zápletkou ze světa World of Warcraft. Myslím, že nikdo tehdy netušil, že dost možná tato epizoda předurčila nový směr levelování postav.

 

Když mluvím o levelování, tak samozřejmě mluvím o škálování zón. To v podstatě znamená, že se vám bude přizpůsobovat jak úroveň monster, tak úroveň questů.

 

Toho využil ianxplosion, který na platformě Twitch.tv streamuje World of Warcraft. Spolu se změnou, která je popsána výše se, mu v hlavě vynořil nápad, že by mohl vylevelovat svoji postavu pouze na prasatech v lese po vzoru této epizody South Parku.

 

 

Na základě této epizody byl později v patchi 3.0.2 vytvořen achievement achievement #247.

 

Další zajímavostí je, že meč z Naxxramasu item #39344 má naprosto stejný model, jako měl v seriálu meč Sword of a Thousand Truths. Samotný nápis na Slayeru "Foretold by Salzman" odkazuje taktéž na zúčtování, které v této epizodě nastalo.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 29.01.2018 21:44

Jop South Park porad jede, serial kterej jako jeden z mala zatim neuvada a u vetsiny epizod temer brecim smichy :_) Navic je uzasne, jak maji tvurci i v dnesni dobe stale koule na to, byt naprosto nabozensky, genderove, rasove i jinak krasne a ftipne nekorektni :_)

bulljoker 29.01.2018 22:23

bohužel seriál upadá už tak dvě serie, ale sto lidí sto chutí

bulljoker 29.01.2018 22:23

ale jejich hry jsou number one

Jikonekt 29.01.2018 23:58

@bulljoker Mne se ani nezda, kdyz to srovnam treba se Simpsnama nebo treba s BBT, ze kterejch jsou dneska vylozene trapny a suchoparny zalezitosti u kterejch se narozdil od jejich starsich serii ani neusmeju, je SP porad dobrej.

Lockdaar 30.01.2018 20:04

Bohužel jsem také toho názoru, že dnešní epizody South Parku už nemají takový grády jako měli ty předešlé u kterých jsem se dost často doslova dusil smíchy. Dneska mi přijde, že u nových sérií jsou dobré tak 1-2 nebo 3 epizody a ostatní jsou takové nemastné neslané až skoro suché, u starých sérií to bylo naopak - u Simpsonů to je něco podobného. Aspoň mě osobně to teda takhle přijde, někdo na to má třeba jiný názor...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet