Millhouse Manastorm

  Millhouse    Manastorm    Gnome   

Příběh

Millhouse Manastorm je velice... zajímavý gnóm, který světem prochází po tenkém kousku ledu. Setkáváme se s ním v různých částech světa a napříč mnoha datadisky. Co je na něm zajímavé je to, že se vždy k němu váže podivnost, a sice má tendenci padoucha, ale je schopen tuto roli ukočírovat. Slávu mu získala karetní hra Hearthstone, na jejímž začátku byl předmětem mnohama memes.

The Burning Crusade The Burning Crusade

S Millhousem se poprvé setkáváme díky velké náhodě. Pokud se vydáte do dungeonu The Arcatraz, vězení mnoha příšer zkonstruované samotnými Výsledek obrázku pro millhouse manastormNaaru, narazíte na vliv jak Plamenné legie, tak Starých Bohů. Kael'thasovi blood elfové totiž nad vězením po jeho obsazení  ztratili kontrolu a Arcatraz čítá spíše démony. Výjimkou je však poslední  boss, služebník Starých Bohů. Ten využil  psychicky slabého dozorce, aby začal postupně osvobozovat veškeré  zbývající vězně. A jedním z těchto věznů  byl právě Millhouse. Ačkoli nikdo  netušil, jak se Millhouse do jedné z cel dostal, rozhodl se vám v souboji s Harbringerem Skyrissem pomoci,  obzvláště poté, kdy byl terčem urážek ohledně své rasy i od psychicky zmanipulavaného dozorce. Když byl Arcatraz vyčištěn od všemožných hrozeb, Millhouse Manastorm se odebral neznámo kam.

 

Cataclysm Cataclysm

MillhSouvisející obrázekouse se ve své kráse vrací v Cataclysmu, konkrétně v Deepholmu. Zde zjišťujeme, že se stal členem Twilight's Hammer. Ačkoli není znám přesný důvod, jedna z teorií je ta, že během svého pobytu vedle služebníka Starých Bohů v Arcatrazu, začal částečně naslouchat Starým Bohům i on sám. V Deepholmu měl na starost několik operací, avšak nakonec se objevuje v dungeonu The Stonecore, kde je součástí počátečních trash mobů. Zde s vámi bojuje dokonce několikrát, než  se rozhodne s vámi skoncovat mocným kouzlem, ale jeho čarování přeruší mohutný kamenný červ a zároveň první boss, Corborus. Millhouse je spolu s dalšími členy  Twilight's Hammer odkopnut do propasti a považován  za  mrtvého.

 

Mists of Pandaria Mists of Pandaria

S Mists of Pandaria do hry přišel tzv. Brawler's Guild. Je to série sólo PvE soubojů, kde budete muset takticky porazit různá NPC. Dalo by se to už z názvu považovat za jakýsi "klub rváčů". Nicméně, velkým překvapením je to, že se vám i zde postavil Millhouse. Je tedy zřejmé, že svůj nezdar ve Stonecoru přežil.

 

Warlords of Draenor Warlords of Draenor

NášSouvisející obrázek malý přítel se ale nakonec nedočkal osudu věčného rváče. Pokud ve své Garrisoně umístítě hostinec (Inn) na levelu 2, Millhouse se zde objeví a začne se vám omlouvat s tím, že se změnil. Nicméně si stále ponechal tu svojí "destruktivní" stránku a pošle vás pro miniaturu Iron Star pod záminkou projektu na pomoc chudým dětem. Po splnění jeho požadavku se stane vaším  followerem.

 

Legion Legion

Millhousovo pátrání po mocných artefaktech a zbraní však nemá konce. Můžete ho totiž najít jako mage v rámci své Order Hall kampaně. Spolu s Kalecem se vydáváte po stopách Legií ovládaného Archmage Vargotha a pátrání vás zavede nedaleko suramarského dungeonu Arcway, kde nakonec narazíte i na Millhouse zajatého démony. Dozvídáte se, že hledá mocnou relikvii, kterou má Vargoth v držení. Nicméně Vargothovi se podaří utéct a Millhouse se rozhodne k Tirisgarde připojit jako follower. 

 

Časem Vargotha vystopujete a osvobodíte a Millhouse se stává dychtivým po své vytoužené relikvii. Relikvie se však použije na uvěznění dreadlorda Kathra'natira, který Vargotha ovládal, a Khadgar Millhousovi odvětí, že jim místo toho může pomoci získat další artefakty. Millhouse však s křikem a prohlášením, že již nejste přátelé, uteče pryč. Zůstává však nadále vaším followerem. 

 

Posílá také svou iluzi do Violet Holdu na pomoc proti své ženě npc #102616, kde se pozastavuje nad tím, proč jste ji vůbec pustili. 

 

Stav: živý

Rasa: gnóm

Povolání: mage

Frakce: neutrální

Nachází se v: The Arcatraz (The Burning Crusade), Deepholm + Stonecore (Cataclysm), Garrison (Warlords of Draenor), Hall of Guardians (Legion)

Zajímavosti

  • Během questu quest #42452 mohou mágové ve své Order Hall nalézt knihu object #250544, kde se dozvídají, že Millhouse je synem jistého a šíleného mága Magnuse Manastorma.
  • Je možné, že Millhouse, resp. jméno jako takové, je referencí na Millhouse van Houtena ze seriálu Simpsonovi. Jsou povahově sice odlišní, ale jejich nešikovnost je v obou případech dosti podobná.
  • Ačkoli Legion ukázal, že šílenost a touha po mocných zbraních je spíše rodinnou záležitostí, je stále možné, že hraje do karet Starým Bohům - v případě, že teorie o jeho připojení k Twilight's Hammer je pravdivá.
  • Dabér Millhouse je Dino Andrade, který například dabuje i Gelbina Mekkatorque nebo Professora Putricide.
  • Za jeho popularitu však může hra Hearthstone, kde má vlastní kartu s velice zajímavým efektem. Pokud jej hráč zahraje, kouzla jeho oponenta následující tah nestojí žádnou manu. Tento fakt, obzvláště počátcích celé hry, byl terčem mnoha memes a vtipných momentů.
  • Na Millhouse se také můžete proměnit pomocí hračky item #118938.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Antheiel 17.03.2018 17:37

K technické stránce: text se až příliš přibližuje k obrázkům a je pak hůře čitelný, nevím, jestli je to problém pouze tohohle článku nebo obecný, každopádně pro lepší dojem bych nasadil opravu

Hanzias 17.03.2018 18:16

Hoj, vím, na co narážíš a zkusil jsem editorsky stavbu textu trošku poupravit. Snad je to lepší, víc jsem pro to udělat bohužel nemohl.

Esperanta 17.03.2018 20:09

Ahoj, tohle je obecný problém. Patrikovi to bylo nahlášeno. Oprava by měla přijít v updatu stránky.

Antheiel 17.03.2018 21:51

Takhle to jako prozatimní řešení určitě stačí, děkuji

Hromovapest 17.03.2018 14:02

Gnomové jsou nejlepší

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet