Mists of Pandaria - Beta Build 15544 #2

http://media.wowfan.cz/datamining/datamining2
Rád bych doplnil další informace o novém Beta Buildu 15544, který se dnes objevil na serverech. Kdo ještě neviděl mapy, modely, zbraně a ikony, může se podívat v předchozí novince Mists of Pandaria - Beta Build 15544.

Změny, itemy, spelly

Pet Battle System

V souborech se objevilo pár nových věcí ohledně Pet Battle Systemu. Hráč si bude moci zvolit oblíbeného peta, přejmenovat ho, atd... další zajímavou věcí je počasí, které ještě nevím, k čemu bude sloužit, ale je tam.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

Black Market

V Mists of Pandaria se objeví nová aukce, která bude obsluhována pouze NPC, která jsou ve hře. Blizzard zatím neřekl moc informací... resp. neřekl žádné. Podle toho, co zjistila Cairenn z Wowinterface.com, půjde o aukci, kde se budou objevovat rare itemy, které prodávají NPC. Item nepůjde koupit hned, hráč bude muset přihazovat. Proč o tom ale píšu. Včera jsem objevil pár obrázků z nového interface. Bohužel Blizzard vždy obrázky rozhazuje, takže není interface nikdy kompletní. To bych ale nebyl já, kdybych nezkusil něco poskládat. Mám tu také výsledek. Berte prosím v úvahu, že tato věc stále není ve hře a může vypadat zcela jinak.

Naposledy upravil/a Ellendway 08.04.2012 v 15:16:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

zarazil 08.04.2012 01:22

JWC a mounti to bude zase penez z toho

Bucho1989 07.04.2012 20:17

Aaaaa preco som este nedostal pozvanku do betyyyyyy!!!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet