Mists of Pandaria - Lokace

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo

Rychlé menu

[odstavec]
//pic/MoP/lokace/jadeforest/main

The Jade Forest

Doporučený level: 85 - 86 Lokace: Východ Pandarie Prostředí: Bambusové lesy, hory Po zničující námořní bitvě přeživší z řad Hordy a Aliance jsou vyplaveni na pobřeží lemované stromy Jade Forestu. Chtějí-li přežít v neznámé zemi, musejí navázat kontakt s místním obyvatelstvem. Alliance a Horda zde navážou první diplomatické vztahy s opičí rasou Hozen a s rasou rybích lidí Jinyu. Bambusové lesy skrývají mnoho tajemných míst včetně nespočtu nekončících stezek a tajuplných chrámů. Chrám Temple of Jade Serpent bude pro mnohé prvním setkáním s instancí na Pandarii. Říká se, že tento chrám má veliký význam pro rybí národ Jinyu, kteří ve vodách protékajících tímto poutním místem mohou naslouchat celému ostrovu. V této lokaci také naleznete trenéra létajících draků, který vás na levelu 90 naučí létat v oblacích Pandarie.
[odstavec]
//pic/MoP/lokace/fourwinds/main

Valley of the Four Winds

Doporučený level: 86 - 88 Lokace: Střed Pandarie Prostředí: Farmy, travnaté planiny Dalekosáhlé planiny ležící uprostřed Pandarie slouží místním Pandarenům jako centrální oblast pro zemědělství. Místní podmínky jsou zde ideální pro tuto činnost a není tak divu, že právě toto místo se stará o zásobování většiny Pandarenů po celém ostrově. Ovšem jsou zde i jiní, kteří mají hlad a musejí ho nějak ukojit. Právě proto jsou farmy a pastviny údolí Valley of Four Winds sužovány útoky škůdců jako jsou zabijáčtí králíčci Virmen. Po celá staletí bylo údolí chráněno ze západu Velkou zdí, která vymezila jasnou dělící čáru mezi Valley of Four Winds a nehostinnou oblastí Dread Wastes, která je domovem nepřátelských Mantidů. Nic bohužel nevydrží věčně a nedávno se ve zdi objevily první díry, kterými se první Mantidové vkrádají na východ. Údolí je také domovem legendárního Stormstout Brewery, kde Chen Stormstout a jeho neteř Li Li doufají, že najdou cestu k dávno zapomenutým technikám vaření piva, které byly po celé generace ztraceny. Než se tak ale stane, bude toto místo sloužit jako další instance pro hráče.
[odstavec]
//pic/MoP/lokace/krasarang/main

Krasarang Wilds

Doporučený level: 86 - 88 Lokace: Jih Pandarie Prostředí: Prales, pláže, chrámy Tajuplné pobřežní lesy Krasarang Wilds skrývají nejedno tajemství. I přesto, že Alliance a Horda vidí toto místo jen jako zdroj surovin pro případnou válku, nachází se zde mnoho prastarých chrámů. Říká se, že zřícenina svatyně Temple of the Red Crane je domovem Sha of Despair, které uniklo z míst, kde bývalo uvězněno, a nyní tak sužuje okolí svojí negativní energií. V budoucích patchích se z této lokace má stát velká PvP zóna (nebo možná i raid).
[odstavec]
//pic/MoP/lokace/kunlai/main

Kun-Lai Summit

Doporučený level: 87 - 89 Lokace: Sever Pandarie Prostředí: Stepi, sněžné planiny, hory Na vysokém a mrazivém severním vrcholku Kun-Lai leží chrám Temple of the Tiger, prastaré cvičiště chráněné elitními kněžími spolu s duchem Bílého Tygra. Hlouběji v horách je úkryt klášter Shado-pan, kde se nachází tajemný řád zabývající se ochranou Pandarie před temnými věcmi, které jsou pohřbeny pod povrchem. Izolovaní obyvatelé Kun-Lai budou ohrožováni nájezdníky ze západu a Zandalarskými trolly ze severu, a proto se obrátí k Hordě a Allianci, aby se jim dostalo pomoci. I v takto vysoce položených oblastech se nám může dostat písečné pláže a oceánu. Ze samých vrcholků hor vedou malé cesty až dolu k nížinatým pláním. Zatím, co vrcholky hor jsou domovem Shando-pan klanu, tato místa jsou domovem Yaungolů.
[odstavec]
//pic/MoP/lokace/townlong/main

Townlong Steppes

Doporučený level: 89 - 90 Lokace: Západ Pandarie Prostředí: Travnaté planiny Oddělena od zbytku Pandarie Velkou zdí, Townlong Steppes je domovem běsnících Mantidů. Ti pohltí vše, co jim stojí v cestě před vybudováním vlastní krystalické říše. Pandareni jsou ponecháni osudu, když tisíciletý cyklus agrese Mantidů začne o stovky let dříve a jejich největší válečníci prolomí Velkou zeď. Sužovaní Pandareni musí čelit nejhorším okamžikům své historie, zatímco se snaží najít příčinu nevyzpytatelného chování těchto krvežíznivých bytostí připomínající kudlanky.
[odstavec]
//pic/MoP/lokace/dread/main

Dread Wastes

Doporučený level: 89 - 90 Lokace: Západ Pandarie Prostředí: Tajemná oblast Mantidů Za Velkou zdí existuje země, která je fyzickým zhmotněním strachu, bolesti a nebezpečí. Dread Wastes je temným srdcem teritoria Mantidů. Jen málo Pandarenů se odvážilo vkročit do těchto míst a ještě méně se jich vrátilo. Domov Mantidů je zahalen stínem temných sil Sha of Fear. Energie ztělesňující strach ovládlo královský palác Mantidů včetně jejich královny. Dohnána k šílenství, dává královna nový život hejnům nekontrolovatelného roje, který s sebou nese jen smrt a destrukci. Ovšem i v řadách Mantidů se nalézají tací, kteří by nejraději viděli královnu svrženou z trůnu. A aby se něco takového povedlo, je třeba vtrhnout do jejího paláce. Dnes už toto místo připomíná více pevnost než honosné sídlo vládců.
[odstavec]
//pic/MoP/lokace/vale/main

Vale of Eternal Blossoms

Doporučený level: 90 Lokace: Střed Pandarie Prostředí: Travnaté planiny, chrámy Starobylé sídlo Pandarenské říše bylo skryto po celé generace, zahalené do mlhy a chráněno neprůchodnými horami. Věří se, že Waters of the Vale, skrývající se v srdci samotného údolí, mají mystickou moc, která přitahuje pozornost dávných nepřátel. Po moci samozřejmě touží i Alliance a Horda. Jaká tajemství se skrývají pod tímto mystickým místem? V této oblasti se nalézají hlavní města pro obě frakce. Mezi těmito městy se na půli cesty rozkládá chrám Mogu'shan Palace, který bude jednou z instancí Pandarie. Právě z tohoto místa kdysi vládla mocná rasa Mogu. Ti by se chtěli znovu chopit moci a to právě zde, aby měli pod kontrolou i blízká posvátná jezera.
[odstavec]
//pic/MoP/lokace/wandering

The Wandering Isle

Doporučený level: 1 - 10 Lokace: Kdesi v oceánu uprostřed Azerothu Prostředí: Farmy, hory, bambusové lesy Oddělen od Pandarie po tisíciletí, ostrov Wandering Isle se potuluje oceány Azerothu. Jakmile se počasí na ostrově kvůli Cataclysmu nečekaně změní a začíná nepravidelně směřovat k Maelstromu, stařešinové z Temple of Five Dawns hledají pomoc u čtyř duchů elementů, aby odhalili tuto záhadu. Hrdinové musí zasáhnout a najít příčinu nemoci dříve, než se celý ostrov vrhne do propasti! Toto místo slouží jako počáteční lokace pro všechny Pandareny.


Naposledy upravil/a Hanzik 22.08.2012 v 18:31:32.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

icekiss 23.08.2012 18:42

este zajmavosti že v Valley of the Four Winds a Kun-Lai Summit jsou world bossove

Ronin 23.08.2012 14:07

moc pěkné povedlo se ti to

Hanzik 22.08.2012 18:31

I vy jedni rejpalové.

bulljoker 22.08.2012 17:31

Knoork
Krasarang WildsDoporučený level: 86 - 98 Lokace: Jih Pandarie Prostředí: Prales, pláže, chrámy To je docela hodně vysoký LVL
zrovna jsem to chtěl napsat

Knoork 22.08.2012 17:17

Krasarang WildsDoporučený level: 86 - 98 Lokace: Jih Pandarie Prostředí: Prales, pláže, chrámy To je docela hodně vysoký LVL

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet