Mists of Pandaria - Pet Battle System preview

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo

Pet Battle System

Již několik let vás doprovází věrný mazlíček (pet) při nesčetných dobrodružstvích. Snaží se vám zpříjemnit život, dělají vám společnost a občas dokonce hodiny zábavy. Možná máte jen několik mazlíčků, které máte nadevše rádi. Možná se je snažíte získat všechny. Faktem ovšem je, že hrdinové milují své malé společníky… a v Mists of Pandaria, budou mít zcela nové využití! Vy a vaši přátelé můžete poslat mazlíčky proti sobě do přátelského duelu. Můžete naučit své mazlíčky jedinečné schopnosti a útoky, oni budou tyto schopnosti používat při bojích proti ostatním zvířátkům. Jak budete bojovat a vyhrávat, vaši mazlíčci budou dostávat zkušenosti a levelovat, což je udělá silnější a dokonce jim umožní naučit se nějaké ability. Sestavte si seznam bojovníků a vyrazte ven s kamarády pozorovat, který z mazlíčků je silnější!
A co víc, budete mít také zcela nový způsob, jak získat další a další zvířata do vaší sbírky. Kromě nakupování nebo získání z nějakého lootu, můžete také některá ze vzácných zvířat chytit ve volné přírodě. Pokud narazíte na jednoho z těchto vzácných zvířat, můžete mít své vlastní zvířecí zápasy, pokud divokého mazlíčka porazíte, budete ho moci chytnit a zařadit do vaší kolekce! Divocí mazlíčci mají statistiky, které se mírně liší, takže si můžete nakonec chytit skutečně silné zvíře. Mějte oči otevřené!
Trénovat vaše pomocníky je důležité, pokud s nimi chcete uspět. Můžete hledat trenéra mazlíčků, kteří mohou naučit vaše zvíře novým trikům, ale někteří trenéři budou chtít poměřit síly v duelu. Budete jim muset ukázat, co ve vás je, pokud chcete, aby učil vašeho mazlíčka. Mohou existovat i jiné postavy, které nezajímá nic jiného než vidět, jestli jsou jejich zvířata lepší než vaše.
Byli na vaší straně v dobrém i zlém. Nyní poznejte své nejvěrnější přátelé ze zcela nového pohledu a objevte jejich plný potenciál. Takže vezměte svého mazlíčka, cvičte ho dobře a možná jednoho dne budete známi po celém Azerothu jako nejlepší trenéři mazlíčků!

Press Tour informace

O bitvách svých doposud non-combat petů jsme slyšeli dost. Většina komunity se směje, někdo bude souboje milovat.
    vložte popis obrázku
  • Jedná se o dobrovolnou hru určenou pro zábavu, která bude podobná Darkmoon Faire.
  • Bude k dispozici více jak 100 petů, které budete moci nalézt v otevřeném světě. Například někteří budou k nalezení pouze od večerní deváté hodiny do půlnoci nebo pokud bude pršet. TCG a Blizzard Store peti budou také k dispozici.
  • Hráči budou moci měnit jména petů.
  • Peti budou mít následující staty: Attack, Defense, Movement Speed, Health.
  • Při levelování peta bude mít hráč k dispozici šest různých kouzel, z čehož tři si zvolí sám.
  • Pet bude moci bojovat proti různým NPC mimo arény, aby se zdokonaloval.
  • Pet Journal bude obsahovat seznam získaných a doposud nezískaných petů, ale také achievmenty a staty.
  • Na Press Tour byla ukázka z arén. Bojoval Arthas proti Illidanovi. Každý měl tři různé pety. Souboje byly rychlé a neosobní - hráči neměli čas na povídání si nebo seznamování se. Mimochodem... Illidan vyhrál.
  • Prohry nebudou zaznamenány v tabulce her.
  • Hráč bude moci za souboj změnit až tři pety kvůli taktickým dovednostem.
  • Bitvy petů mají být vtipné a rychlé.


Naposledy upravil/a Wrent 29.08.2012 v 13:48:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kubajz007 08.09.2013 18:45

hmm jenom dvacet hodin týdně já když hraji wow tak jedině nonstop - čas kdy mám nějaké povinnosti

Anima 06.02.2012 14:15

...jednoho dne budete známi po celém Azerothu jako nejlepší trenéři mazlíčků! Ještě někdo, koho napadli Pokemoni?

Andros 27.10.2011 16:30

chudina
Tak teď si mě přesvědčil, hned si jdu obědnat MoP.
Ty sis to neuvědomil? Aspoň už nežiješ v omylu.

chudina 27.10.2011 16:25

Andros
Pet systém potřeboval nějakou změnu. To, že za mnou běhal nějakej pet a nic nedělal, mi nepřišlo moc zábavný. Jakýkoliv typ endgame bude přínosem.Hráče to bude dýl bavit.
Ano, to je přesně to, co hráči potřebují - dvacet hodin týdně se věnovat raidování, arenám a případnému expení postav, aby, ve chvíli, kdy by hru normálně vypli, půjdou místo toho dělat kraviny s petama a být ještě víc no life... protože tohle je ten důvod, proč wow hrají. Ale on je přece nikdo nenutí, že?
Andros
... a blizzu se budou dýl sypat peníze.
Tak teď si mě přesvědčil, hned si jdu obědnat MoP.

Andros 27.10.2011 16:14

Pet systém potřeboval nějakou změnu. To, že za mnou běhal nějakej pet a nic nedělal, mi nepřišlo moc zábavný. Jakýkoliv typ endgame bude přínosem.Hráče to bude dýl bavit a blizzu se budou dýl sypat peníze.

chudina 27.10.2011 16:12

Andros
Ty bys radši zlikvidoval dalšího známýho bosse a pak brečel, že blizzard zabil všechny známý hrdiny. Ty bys radši dělal to samý doposud a radši slackoval v hlavním městě a čekal na bg/dung co?
Určitě bych si raději hrál na pokémony...

Andros 27.10.2011 16:06

Ty bys radši zlikvidoval dalšího známýho bosse a pak brečel, že blizzard zabil všechny známý hrdiny. Ty bys radši dělal to samý doposud a radši slackoval v hlavním městě a čekal na bg/dung co?

chudina 27.10.2011 15:26

Gustafa
nikdo nenadává na ty hračky které jde koupit a mlátit se s něma, ale najednou vám vadí tohle Prostě všechno je lepší než slackovat v sw nebo og a každá činnost navíc je super nikdo vás nenutí aby jste bojovali s petama tak nechápu proč to některým vadí
Nesnáším tyto dementní argumenty. Kdyby ti vadil znečištěný vzduch, byl by pro tebe argument Jestli ti něco vadí, tak nedýchej, nikdo tě nenutí, dostačující? Pro mne ne...Beru celý datadisk od blizzardu jako obrovský krok zpět. Po zlikvidování Deathwinga, odvrácní hrozby Lich Kinga, starých bohů a desítky dalších bossů se půjde chlastat ze méďama na ostrov bůhvíkde a hrát si s petama? Před lety Blizzardi vypustili do světa novou zprávu o další hero class - bardovi. Byl to ovšem jen aprílový žert. Dost mne mrzí, že toto není. Tenhle endgame content je jeden velký fail a je mi líto, že to ostatní nevidí taky tak. Především Blizzard.

brkxik 26.10.2011 16:39

Mohlo by to bit dobry a jako pekomon to opravdu vypada.

Bartyx 23.10.2011 09:20

Nevim co pořád máte s tou Kung Fu Pandou. Pandareni ve warcraft lore existovali dávno před tím, než vůbec byla Kung Fu Panda.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet