Mythic Dungeon Invitational - Proving Grounds

  Mythic    Dungeon    Invitational   

Již po středečním restartu začala kvalifikace do prvního PvE turnaje, který pořádá Blizzard. Mythic Dungeon Invitational prověří všechny, kteří si myslí, že mají šanci na solidní umístění a chtějí si vydělat nějakou tu korunu. Přeci jen v cenách rozdá Blizzard 100 tisíc dolarů!

 

Od středy můžete se svou skupinou soupeřit proti ostatním hráčům, kteří pomýšlí na kvalifikaci v Mythic Dungeon Invitational. Pravidla jsou opravdu jednoduchá a pro kvalifikaci je potřeba pouze skvěle odehrát pět mythic keystone dungeonů.

 

Čas na zkoušení v dungeonech máte až do 8. 8. 2017 a své výsledky musíte zaslat pomocí totoho formuláře do 11. 8. 2017 (pozdější registrace nebudou brány v potaz).

 

Blizzard pro první fázi turnaje připravil také několik otázek a odpovědí, které snad pomohou všem, kteří uvažují nad účastí v turnaji.

Blizzard - zdroj

Otázka: Je potřeba odehrát pouze pět mythic keystone dungeonů, nebo je potřeba tyto dungeony zvládnout i ve stanoveném čase?

Odpověď: Akceptovány budou pouze dungeony, které budou dokončeny v daném časovém limitu. Například Maw of Souls je potřeba stihnout do 24 minut, Black Rook Hold zase do 39 minut atd. Pokud jeden z dungeonů, které přidáte do formuláře, nebude splněný v časovém limitu, bude váš tým automaticky diskvalifikován.

 

Otázka: Mohu s týmem dodat například dva pokusy ze stejného dungeonu?

Odpověď: Je potřeba zaslat pět rozdílných časů z pěti rozdílných dungeonů. To znamená, že nemůžete zaslat například Hall of Valor na 21. úrovni a Hall of Valor na 22. úrovni.

 

Otázka: Jak poznám, který z dungeonů, který jsme pokořili, byl nejlepší, a který bych měl zaslat?

Odpověď: Je pouze na vás, jak budete sledovat umístění v dungeonech. Můžete použít například screenshoty, herní interface Mythic Dungeonů nebo sledovat Mythic Keystone Leaderboard na oficiálních stránkách. (Pozn. redaktora: Nebo můžete využít například novou webovou stránku Raider.IO, která progress v dungeonech sleduje za vás!)

 

Otázka: V průběhu Proving Grounds budu používat vlastní postavu. Jak to ale bude v pozdějších fázích turnaje?

Odpověď: Na začátku Proving Grounds budete používat svou vlastní postavu, ale pokud bude váš tým zvolen do skupiny 32 nejlepších týmů, získáte přístup na speciálně upravený turnajový server ve vašem regionu. Na tomto serveru pro vás budeme mít vše připraveno (jídlo, předměty atd.). To nám dovolí upravovat keystone affix kombinace tak, jak bychom chtěli. Samozřejmě tím také zajistíme určitou rovnost v případě předmětů a možností.

 

Otázka: Pokud získám pozvání do dalšího kola turnaje, budu muset někam cestovat?

Odpověď: Všechny fáze turnaje budou pouze online, takže cestování není potřeba. Všechny servery turnaje jsou fyzicky připraveny v jednotlivých regionech, takže se nemusíte bát zvýšené odezvy v pozdějších fázích turnaje.


Kompletní pravidla Mythic Dungeon Invitational můžete stáhnout zde.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet