Brawler's Guild - Obecné informace

  Brawler's Guild    Patch 7.1.5    Solo   

Brawler's Guild je možnost, jak otestovat své dovednosti proti více než 28 protivníkům. Proti nepřátelům se můžete utkat v arénách, které jsou k nalezení ve Stormwindu pro Alianci a Orgrimmaru pro Hordu. Protivníci jsou rozděleni do sedmi předem specifikovaných skupin. V poslední aktualizaci přibyla také novinka v podobě skupinových bojů. Sedm nepřátel čeká na to, až se objeví v aréně a budou se moci utkat proti všem hráčům, kteří zrovna čekají na souboj.

 

V tomto článku naleznete všechny důležité informace o tom, jak začít, co můžete získat, jací nepřátelé na vás čekají a mnoho dalšího!

 

c5izrqw4f2ofza5_1483806077.jpg

 


Seznam kapitol

  1. Pozvánka do Brawler's Guild
  2. Kde se nachází arény?
  3. Odměny
  4. Souboje
  5. Seznam protivníků
  6. Challenge karty
  7. Tajemní protivníci
  8. Brawler's Guild zlaťáky
  9. Skupinové souboje
  10. Brawler's trička
  11. Achievementy

Pozvánka do Brawler's Guild

Pro vstup do Brawler's Guild musíte mít platnou pozvánku item #93194, kterou můžete získat hned několika způsoby. Pozvánku musí získat úplně každý, včetně hráčů, kteří měli přístup již v minulosti.

 

Pokud pozvánku získáte, stačí na ni kliknout pravým tlačítkem myši. Poté již můžete zamířit rovnou do arény a zkusit se probojovat až na vrchol!

Jak se dá pozvánka získat?

  • Class Order Hall: Čas od času se objeví možnost získat pozvánku v misi, na kterou posíláte své pomocníky. V odměnách za misi se objeví item #93194.
  • Na ostrově Shield's Rest je mnoho elitních nepřátel, ze kterých může pozvánka padnout.
  • Emissary bedny mohou kromě legendárních předmětů a Artifact Power obsahovat i pozvánku.
  • Pokud máte dostatečný obnos peněz, můžete zkusit své štěstí také v Black Market aukci.
  • Pokud máte spoluhráče, který porazil alespoň 12 protivníků, může vám darovat item #93195.

Kde se nachází arény?

Každá frakce má své místo, ve kterém arénu hostuje. Místo je instancované, může do něj vkročit pouze hráč, který získal a použil pozvánku.

 

Pokud hrajete za Alianci, zamiřte do Stormwindu, přesněji do části s metrem - Deeprun Tram. Pokud jste hráč Hordy, arénu naleznete v obrovské kruhovité budově ve Valley of Honor v Orgrimmaru.

 

V aréně naleznete pouze jeden ring, ve kterém se souboje odehrávají. Do ringu vidí všichni, kteří jsou zrovna v aréně. Ať už tedy souboj proti nepříteli vyhrajete nebo prohrajete, všichni to uvidí.


Odměny

Po každé vyhrané bitvě můžete získat kolem 10 zlaťáků a item #92718, ze kterého můžete obdržet náhodný šedý předmět, který většinou prodáte za dalších 30 zlaťáků. Nově také můžete získat 100 - 150 Brawler's Gold, které můžete směnit za zajímavé odměny (více se dozvíte v kapitole Brawler's Guild zlaťáky).

 

K dispozici jsou také dva obchodníci, npc #68363 u Aliance a npc #68364 u Hordy. Tito obchodníci prodávají závisle na dosažené Brawler's úrovni pety, mounta nebo zbraně.

 

Předmět Typ Potřebná úroveň Cena
item #144394 Pet Rank ? 475g
item #93025 Pet Rank ? 475g
item #144391 (A) Ring + Teleport Rank 4 1900g
item #144392 (H) Ring + Teleport Rank 4 1900g
item #122396 Heirloom F. Weapon Rank 8 950g
item #142403 Epic mount Rank 8 3800g

 

Jakmile dosáhnete 4. úrovně, tzn. zabijete 12 protivníků, obdržíte herní poštou také item #93228. Tento předmět můžete buď prodat nebo někomu darovat.


Souboje

Pro „dokončení“ celého Brawler's Guild budete muset zdolat 28 protivníků. Pro přihlášení do bitvy si musíte promluvit s jedním ze strážných. Nejjednodušší cesta k nalezení toho správného strážného je jít na roh soutěžního ringu a promluvit si se strážným.

 

Brawler's Guild je během hlavních herních hodin relativně plné, a proto se připravte čas od času na delší čekací dobu. Hlavně nyní, když je spojeno několik serverů dohromady. Při čekání můžete sledovat spolubojovníky, kteří jsou v ringu, nebo skočit do baru a dát si něco dobrého (naleznete tam většinou jen alkoholické nápoje).

 

Průběžné pořadí čekací listiny na souboj můžete vidět u strážného. Pokud budete jako další na řadě, zobrazí se vám varovný vzkaz na obrazovce a měli byste se připravit. Jakmile se totiž teleportujete do ringu, budete mít pouze pár vteřin k tomu, abyste zaujali bojovou pozici.

 

Když budete v souboji úspěšní a protivníka porazíte, budete teleportováni mimo ring a hned se můžete přihlásit k dalšímu souboji. Pokud ovšem umřete, budete přemístěni na nejbližší hřbitov a budete muset dojít zpět do arény.

 

Pokud chcete v průběhu boje využívat potiony, můžete využít například ty, které jsou určeny pouze pro Brawler's Guild. Zakoupit můžete item #92954, který bude vylepšen na vaši úroveň a také item #142326.


Seznam protivníků

V Brawler's Guild budete bojovat vždy proti stejné sestavě protivníků. Souboje jsou předem definované. Pro zvýšení úrovně musíte vždy porazit čtyři protivníky. Za mnohé splněné úrovně můžete získat odměny nebo achievementy.

 

V podstatě se dá říct, že úrovně fungují podobně jako reputace. Za každého zabitého protivníka získáte 250 „reputace“ a po dosažení 1000 se posunete dále. Údaj o současném stavu reputace naleznete v informacích o reputacích postavy.

 

Důležitou informací je fakt, že váš gear se nepřizpusobuje protivníkům, takže čím lepší gear budete mít, tím větší šanci k poražení nepřátel budete mít.

 

V seznamu níže naleznete seznam protivníků, proti kterým se v každé úrovni postavíte. Nenaleznete tam ovšem návod, jak na protivníky vyzrát. Pro každou úroveň budeme v průběhu dalšího týdne vydávat krátké články, ve kterých se o protivnících dozvíte více.

 

1. úroveň

  • Oso
  • Granpa Grumplefloot
  • Ooliss
  • Warhammer Council

 

2. úroveň

  • Dippy
  • Bill the Janitor
  • Sanoriak
  • Master Paku

 

3. úroveň

  • Doomflipper
  • Blat
  • Shadowmaster Aameen
  • Johnny Awesome

 

4. úroveň

  • Burnstachio
  • Meatball
  • G.G Engineering
  • Stitches

 

5. úroveň

  • Thwack U
  • Razorgrin
  • Leper Gnome Quintet
  • Blackmange

 

6. úroveň

  • Topps
  • Millie Watt
  • Carl
  • Ogrewatch

 

7. úroveň

  • Nibbleh
  • Serpent of Old
  • Epicus Maximum
  • Ray D Tear

 


Challenge karty

Každý protivník v Brawler's Guild má svou vlastní Challenge kartu, kterou můžete za pár zlaťáků zakoupit u npc #70752 (Aliance) nebo npc #70751 (Horda).

 

A k čemu tyto karty vlastně jsou? Pokud byste to chtěli některému z protivníků natřít ještě jednou a mnohem více, můžete jej přes jeho Challenge kartu vyvolat.


Tajemní protivníci

Ve hře se objevily čtyři záhadné karty, které nejsou nijak propojeny k již několikrát zmíněným 28 protivníkům, takže se dá očekávat, že jde o tajemné nepřátele, které budete moci díky těmto kartám vyvolat.

 

Tyto karty mají stejné ikony jako Challenge karty a dle všeho půjdou získat náhodně po The Broken Isles. Bohužel se o těchto kartách ještě moc neví. Jakmile ovšem budeme mít informace, přidáme je do článku.


Brawler's Guild zlaťáky

V aktualizaci 7.1.5 se objevila i nová měna, kterou jsou Brawler's Gold. Pomocí těchto zlaťáků mohou hráči zakoupit karty ke skupinovým soubojům nebo k zajímavým a často i zábavným vylepšením.

 

Pokud chcete Brawler's Gold získat, máte dvě možnosti:

  1. Sledovat ostatní hráče v ringu. K tomu stačí, když se budete pohybovat po aréně v době, kdy někdo jiný bojuje. Za toto sledování získáte 1 Brawler's Gold.
  2. Po poražení protivníka získáte item #92718, ve kterém může být od 100 do 150 Brawler's Gold.

 

Brawler's Gold můžete u obchodníků Ulaani a Tiana Nevermorn směnit za některý z níže uvedených buffů nebo možností. 

 

Předmět Cena Popis předmětu
item #143762 (A)
item #142318 (H)
100 BG*

30 minut můžete zkoušet tipovat výherce všech soubojů, které proběhnou. Pokud získáte 10 správných, po sobě jdoucích odpovědí, získáte achievement #11570 achievement.

item #143763 (A)
item #142319 (H)
100 BG Předmět umožní přihlásit se do náhodných bitev v průběhu dalších 30 minut. Pomocí tohoto předmětu můžete získat achievement #11572 achievement.
item #143761 (A)
item #142317 (H)
250 BG V Brawler's Guild se objeví na 30 minut anděl, který pomůže s rychlejším oživením v případě smrti kteréhokoli hráče. Minimalizujete tak případné dobíhání ze hřbitova.
item #143760
item #142314
500 BG Tímto předmětem získáte potiony pro všechny hráče úplně zdarma.
Karty skupinových soubojů 500 BG Každá karta vyvolá specifického bosse a vtáhne všechny hráče do ringu.
item #143758 (A)
item #142311 (H)
1000 BG Všechno pití v baru bude na následující dvě minuty úplně zdarma. Ostatní hráči vás budou milovat!
item #143759 (A)
item #142313 (H)
1000 BG Tímto předmětem umožníte na deset minut všem hráčům přístup do "VIP místnosti". Tato oblast je určena pouze hráčům s nejvyšší úrovní v Brawler's Guild. V místnosti není nic skryté a umožní ve své podstatě jen sledování soubojů z vyššího patra arény.

 

*BG - Brawler's Gold


Skupinové souboje

Skupinové souboje jsou dostupné všem, kteří jsou zrovna přihlášeni v čekací frontě na souboj a někdo z nich zakoupí za 500 Brawler's Gold speciální kartu. Po použití této karty budou všichni hráči, kteří čekají na souboj, vtaženi do ringu a utkají se proti silnějšímu protivníkovi.

 

K dispozici je momentálně sedm karet. Každá stojí 500 Brawler's Gold.

 


Brawler's trička

Trička, která byla během poslední sezóny odemknuta, mohou být stále zakoupena u npc #68363 nebo npc #68364. Trika mohou být využita na transmogrification a případně za ně můžete také získat achievement Fashionista: Shirt.

 

Achievementy

V Brawler's Guild lze získat hned několik achievementů:

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gejzatore 11.01.2017 14:52

tak jsem zkoušel jit brawl ale nešlo, první 2 sezony jsem byl takže pozvánka je asi nutna znova získat

Ellendway 12.01.2017 16:36

Pravda, opraveno. Děkuji za upozornění.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet