World First G'huun náleží guildě Method

  Method    Battle for Azeroth    Uldir   

Mythic obtížnost prvního raidu datadisku Battle for Azeroth se otevřela minulou středu a celý závod přinesla mnoho zajímavých překážek. Mnoho guild, včetně Methodu, zůstalo ze začátku zaseklých na Fetid Devourerovi, kterého mnozí i na krátký okamžik považovali za matematicky nemožného. Aspoň z pohledu Methodu, který celý svůj progress streamoval, bylo vidět, že největším oříškem v tomto encounteru bylo switchování a rychlé zabití příslušných addů, kde na Mythic verzi ke všemu přibyla ještě jedna. Došlo i na pravidelnou obměnu raid kompozice, co se týká speců.

 

Fetid Devourera se nakonec podařilo zabít Methodu i dalším guildám a závod tak mohl pokračovat. Nějaké ty potíže přinesl i Mythrax, předposlední boss. Ale všichni věděli jedno – G'huun bude tou největší výzvou. Samotný souboj s tímto bossem se může na Mythic obtížnosti zdát poněkud chaotický, přičemž je vyžadována komunikace celého raidu. Na Mythicu jsou totiž k aktivaci Reorigination Modulu potřeba orby na obou stranách s maximálně několika málo sekundovým odstupem. Mnohdy se jednalo o chyby, kdy se raid správně nedomluvil, ať už se jednalo o aktivaci orbů ve špatnou dobu, špatné zacházení s addy nebo i komunikaci tanků. 

 

Mnoho lidí si začalo dělat legraci a "obviňovat" samotného Sco z maření progressu, na základě čehož vzniklo video o pár řádků níže. Blizzard v rámci celého závodu aplikoval příslušné hotfixy, které hráčům zcela jistě ulevily. Nicméně, Method málem o své vítězství přišel, jelikož guilda Limit, jež jim dýchala na záda po celý progress, wipla na 1 % (639k HP), zatímco si favorité dopřávali zasloužený odpočinek po 12+ hodinách nekonečného snažení. 

 

 

Osobně za sebe mohu říci, že nejsem překvapen, že si Method vzala další World First. V dohledné době jistě můžeme očekávat kill video na jejich Youtube kanálu. Zatím se níže můžete podívat na krátký Twitch klip, který samotný kill zachycuje. Každopádně si pořádný potlesk zaslouží i guilda Limit, která byla doslova malinký krůček od toho, aby světové prvenství Methodu doslova vzala z ruky.

 

 

Ještě jednou guildě Method gratulujeme! Kdo myslíte, že je bude následovat?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet