Několik novinek ze světa WoW

/pic/cataclysm/closedbeta
Je to již nějaký ten večer, co Blizzard uvolnil další build na beta servery, který přinesl změny u class, ale také zakázali Gobliny a Worgeny? Aby toho nebylo málo, objevilo se také několik bugů, díky kterým musíte provést několik úprav, které můžou vést až k reinstalu celé bety (můj připad). Naštěstí už má WoWhead 3D model Thralla, Ysery a také Guardian of Ancient Kings, krásná forma pro paladina. A poslední také nádobíčko pro Archaeology - Archeology Surveying Tool. Mimochodem, Archaeology bude brzy přidáno na beta server, takže se můžete těšit na preview této nové profese.

Glory of the Cataclysm Raider

Nový draci už jsou na světě a Vy je budete moct získat jako odměnu za splněné achievementy v Cataclysm raidech, které určitě nebudou lehké, jak si všichni myslíte. O tom svědčí také nové "škálování" životů a útoků u mobů, které se opravdu navýšilo.

Nový Wallpaper (Fan)

Již od včerejšího dne můžete najít na oficiálních stránkách nový wallpaper, který se opravdu povedl a před kterým smekám. Pod obrázkem najdete odkaz na wallpaper, kde si můžete stáhnout wallpaper v jakémkoli rozlišení. (že jich není zrovna nejméně)
>>Pokračovat na wallpaper<<

Loga na webu

Chtěl bych Vás poprosit, abyste již nezasílali další loga na web. Prozatím pozastavujeme přidávání nových log a to kvůli změnám v kódu redakčního systému na kterém Wrent tvrdě pracuje.

Naposledy upravil/a Novom 15.09.2010 v 22:27:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Quiet.Riot 31.08.2010 15:17

Jaktože nemá Ysera zavřené oči?

Hvezda 27.08.2010 02:20

No nevim jak vy ale mě spíš ta Ysera připadá jak Alexstrasza než sylvanas a má chybu má mít zavřený oči a, když už jsou otevřený tak mají mít takovou podobu že od nich nemůžeš odtrhnout oči. Thrall vypadá skvěle

Mikeel 26.08.2010 22:25

epox
trall sa teraz vizera ako saman a keby mal stale to brnenie tak by sa vizeral ako warcief
Možná má šamanské oblečení, ale problém je v tom, že má úplně jinej obličej... Ten se mi nelíbí

Moully 26.08.2010 21:36

Heh, ten Guardian of Ancient Kings vypadá jak nějaká postava z japonskýho anime, nejvíc mi připomíná Digimony

Drienn 26.08.2010 16:33

Yseřino brnění mi připomíná tvarem to, co má Sylvanas A Thrall? No tak, neblbněte, zas tak o moc nezestárnul nebo kolik let příběhově uplynulo od W3 až po Cataclysm?

Defernias3 26.08.2010 15:57

Dejv
Varian v dobách 3.0.x měl swordy modelově shodné s QS. při 3.2 mu byly dány Meče které mu (podle lore) dala Aegwynn. Jenže podle lore se ty meče spojily v jeden tak nakonec místo těchto dvou má už jeden obouručák. Tenhle art byl vytvořen zřejmě v dobách kdy měl ještě staré meče v rukách.
kdyby to bylo ze starsi doby, tak by tam asi nebyl garrosh (kdyz uz jo, tak ne s timhle modelem) a deathwinga (na 3.0 nebyl jeste cataclysm potvrzenej)

DaveL 26.08.2010 14:16

Ondrec
má.. varian nevlastní Quel'Serrar
Varian v dobách 3.0.x měl swordy modelově shodné s QS. při 3.2 mu byly dány Meče které mu (podle lore) dala Aegwynn. Jenže podle lore se ty meče spojily v jeden tak nakonec místo těchto dvou má už jeden obouručák. Tenhle art byl vytvořen zřejmě v dobách kdy měl ještě staré meče v rukách.

DaveL 26.08.2010 14:09

Vens
A ten novej model paladina to je jen kouzlo nebo tak bude vypadatnormálně??
To je jenom kouzlo... něco jako holy priest má anděla po smrti

Vens 26.08.2010 14:06

A ten novej model paladina to je jen kouzlo nebo tak bude vypadatnormálně??

Jerryky 26.08.2010 10:50

Anstriber
jako tož největší bubladin na dt co skače z dala říkam ten model nic moc přestavoval jsem si ho cely ze světlaz nějaky brutalnim swordem
Model zbraně má dobrej, jen tomu chybí ty detaily.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet