Noblegarden


Přehled



Kdy
21.-28. dubna

Kde
  • Aliance: Azure Watch, Dolanaar, Goldshire, Kharanos.
  • Horda: Brill, Razor Hill, Bloodhoof Village, Falconwing Square.
  • Neutral: Shattrath City.

    Ačkoliv jeho původ vychází z prastarých druidských festivalů, současný Noblegarden je směsicí starých tradic a moderních interpretací. Zatímco se některé národy snaží zůstat věrné původním tradicím, jiné dávají přednost více bezstarostnému přístupu - všude hledají nazdobená vejce, v kterých se ukrývají všemožné sladkosti.

    Ať už slavíte Noblegarden v tradičním způsobu nebo se jen chcete najíst čokolády a obléct se do slavnostních oděvů, doufáme, že budete moci přijít společně a dát si přestávku od konfliktu mezi Hordou a Aliancí.

    //pic/event/noblegarden/noble4_small//pic/event/noblegarden/noble3_small



    Činnosti
    Hledání vajíček Prohledejte všechna low-level města a najděte co nejvíce . Některá vajíčka jsou velice dobře skrytá, další jsou vidět desítky metrů dopředu. Předběhněte ostatní hráče a nasbírejte co nejvíc zdobených vajíček!
    Zvyšte svou rychlost ve sbírání vajíček pomocí , dostupných u každého Noblegarden obchodníka.
    Sbírání čokolád Obsahy vajíček se mohou lišit, ale velmi často v nich najdete , ale také můžete najít vzácné speciální předměty, jako jsou zábavné hračky a kostýmy.
    Za tyto čokolády si můžete koupit předměty od Noblegarden prodejců.
    Daily questy Quest The Great Egg Hunt vás odmění nejen penězi, ale dostanete i , která dokáže změnit vaše spoluhráče na králíky.
    Oblečte se na Noblegarden Oslavte Noblegarden a návrat jara s okouzlujícími šaty, které lze zakoupit u Noblegarden prodejců. Můžete je také najít uvnitř nalezených vajíček.


    //pic/event/noblegarden/noble1_small//pic/event/noblegarden/noble2_small


    Předměty
    Při oslavách Noblegardenu můžete získat . Koupíte ho za 500 Noblegarden Chocolates nebo pokud máte velké štěstí, můžete ho najít uvnitř některého z vajíček.
    není nic jiného, než velikonoční králík. Můžete ho mít stále u sebe, když si ho koupíte za 100 Noblegarden Chocolates u jednoho z obchodníků. Pokud máte štěstí, najdete ho i při sběru vajíček.
    Jste mág a chcete být originální? Kupte si za 100 Noblegarden Chocolates.
    Festivalové oblečení , seženete za 25 Noblegarden Chocolates. a za 50 Noblegarden Chocolates. Všechny kusy oblečení ale můžete najít i uvnitř některého z vajíček.
    , , jsou pravé králičí uši na vaši hlavu. Seženete je za 50 Noblegarden Chocolates. Variantu Spring Circlet můžete najít při sbírání vajíček, ale černou a růžovou bohužel ne.
    Chcete naštvat nebo poškádlit své přátele? Použijte na ně ! Dostanete ji jako odměnu za daily questy, můžete si jí koupit za 10 Noblegarden Chocolates nebo vám může padnout z některého vajíčka.
    jsou čerstvé jarní květiny. Když nimi zatřesete, nasadíte na sebe nebo na váš target králičí uši. Seženete je za 50 Noblegarden Chocolates nebo je získáte při sběru vajec.
    je velikonoční vajíčko, které můžete položit kdekoliv, kde se vám zachce. Seženete ho za 5 Noblegarden Chocolates.


    Titul the Noble
    Blushing Bride
    50 vajíček
    Polibte někoho (pomocí příkazu /kiss), kdo je oblečen v Elegant Dress, zatímco jste sám oblečen ve White Tuxedo Shirt a Black Tuxedo Pants.
    Chocoholic
    100 vajíček
    Sněz 100 Noblegarden Chocolates.
    Desert Rose
    50 vajíček
    Použij Spring Robes, abys zasadil pouštní růži v uvedených pouštích.
    Hard Boiled
    5 vajíček
    V přestrojení za zajíčka polož vajíčko v Un’Goro Crater v Golakka Hot Springs.
    Noble Garden(A)
    5 vajíček
    Schovej Noblegarden Eggs ve Stormwind City(A) / Silvermoon City(H)
    I Found One! Najdi a otevři velikonoční vajíčko.
    Spring Fling(A)
    100 vajíček
    Najdi svému velikonočnímu zajíčkovi partnera v následujících městech:
    Alliance - Goldshire, Kharanos, Azure Watch, Dolanaar
    Horda - Bloodhoof Village, Brill, Razor Hill, Falconwing Square.
    Shake Your Bunny-Maker
    50 vajíček
    Použij Spring Flowers na postavy ženského pohlaví všech ras. Musejí mít level 18 nebo víc.
    Vašim cílem je nasbírat 360 čokoládových vajíček. Pokud budete mít trochu štěstí, můžete některé předměty najít v jednom z vajíček. To vám určitě práci o dost usnadní. Až splníte všech 8 achievementů, dostanete titul the Noble z meta achievementu .


    Naposledy upravil/a Serwak 26.04.2014 v 23:50:38.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    grourse 10.06.2023 03:18

    <a href=http://buycialis.skin>cialis online reviews</a> Changes in body temperature during a hot flush

    VexDexped 29.04.2023 22:33

    Tokuda Y, Matsushima D, Stein GH, Miyagi S <a href=http://cialiss.top>how much does cialis cost</a> Ronny yllRnXESdzOJmfiAwsj 6 21 2022

    Muradin 03.04.2013 15:34

    Tak já už svého mounta mam a i ostatní věci koupené.A Blackfans to ano ten mount není nějak extra pohledný , ale stejně ho chci do sbírky.

    cerberos 01.04.2013 02:14

    To si zas má orcská šamanka užije,bude muset si nasadit ty zaječí uši nebot u nás orcských šamanek,u nás je jak šafránu,to samé platí pro female dwarfy..vše kvůli achievementům

    BlackFans 09.04.2012 10:12

    No tak blizzard sa prekonal. Tak hnusneho mounta este v zivote nevytvorili . Dufal som ze nebude SB aby sa mohol predavat.. ale blizzard si zrejme uvedomuje nechutnost toho mounta.... takze by ho ani nikto nechcel kupit DD

    LuigyCZ 30.04.2011 12:48

    Nejnáročnější je Quest Hard Boiled - sbírat vajíčka a po přeměně na králíka musíte v této podobě položit vajíčko v UnGoro Crater u gejzírů.. Jinak všechny potřebný věci nalootujete z vajíček a dá se celý The Noble udělat tak za 2-3 hodiny herního času, ale chce to přesně vědět, co dělat..

    Hoceritis 26.04.2011 14:50

    Osobne odporucam Kharanos (pri IF), je tam sice viac ludi ako Azure Watch, ale vajicka sa pekne vidiet, rychlo sa spawnuju a je ich vela, za 20-30 minut mate v pohode aj 100 vajec, za 2 hodinky mate kompletku -The Noble

    Anstriber 25.04.2011 08:51

    night57
    Já doporučuju Azure Watch, uprostřed je takovej útvar a když tam je dost lidí, tak stačí jen běhat okolo a respawnují se dostatečně rychle.
    ve azuru jsem to dělal taky dopuručuju ty spawny jsou boží a na dt je tam nejmín lidí

    night57 24.04.2011 17:02

    Já doporučuju Azure Watch, uprostřed je takovej útvar a když tam je dost lidí, tak stačí jen běhat okolo a respawnují se dostatečně rychle.

    Snake Plisken 07.04.2010 08:18

    Měl bych poznámku k:- tyto achievementy nejsou podmínkou pro získání Noble Gardener. + opak jsou potřeba k dostání achivnu- ohledně Har Boiled:+ je potřeba být s někým v partě a oba mít tu větvičku co mění party membery na králíčky jsou to jezera na západ(levo) od hory v centru.- někdo tu říkal že nemá daily Questy+ absolutně nejsou potřeba vše co vám stačí jsou vajíčka z nich to vše padne- musel jsem nazbírat 700 vajíček abych dropl Elegant Dress+ na ofíkách a serverech s větší populací doporučuji městečko před Darnassusem spousta spawnu u sebe a běat kolem hlavní haly GOOD LUCK )

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet