Nové informace o Warlords of Draenor + screenshoty

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
V Evropě a v Korei proběhlo několik tiskových konferencí Blizzardu ohledně chystaného datadisku a začala se objevovat spousta nových zajímavých informací a screenshotů. Přinášíme vám jejich shrnutí! Portál Mamytwink.com měl možnost zahrát si datadisk asi na pět hodin a zde jsou informace, které z tohoto hraní získali.

Levelování a další čísla

  • Redaktor portálu hrál za gnóma warriora v Shadowmoon Valley, což je základní zóna Aliance na Draenoru. Asi po pěti hodinách zónu dokončil (šlo asi o 80 úkolů) a byl na levelu 92.
  • Na levelu 91 měl ve specializaci tanka 63k životů.
  • Příšery měly okolo 100k životů.
  • Normální damage v bojích byl okolo 1k až 5k za zásah. Některá kouzla měla critical až 10k (např. Shield Slam).
  • Abyste se dostali z levelu 90 na 91, potřebujete získat 597k XP, z 91 na 92 je to 640k XP.
  • Odměny za jeden quest jsou od 10k do 15k XP. 20k za ty obtížnější.
  • Objevil se nový typ questů: Bonus Objectives. Když procházíte zónou, občas se ve vašem quest listu náhodně objeví nový úkol. Když ho splníte, dostanete XP navíc. Jakmile z dané části zóny odejdete, quest zmizí.

Shadowmoon Valley

  • Shadowmoon Valley jsou z velké části zelené louky zalité měsíčním světlem, což ve vás vzbuzuje mír a klid. Mýtiny a lesy jsou velice zajímavé a krásně barevné. V zóně najdete Naaru, Draeneiská města a základny Iron Horde.
  • Zóna vypadá už jako dost dokončená, je tam dost detailů, velice výrazná vegetace a hodně rozdílných nepřátel a monster.
  • Nachází se tam mnoho monster z původního The Burning Crusade, které však byly vylepšeny: Talbuci, Nether rayové, Želvy, Larvy, Prasata, Sporebats (spóroví netopýři), Vlci, Včely. Nové modely pro Talbuky a Sporebats jsou prý EPICKÉ.
  • Ner'zhul je hlavním záporákem zóny.
  • Zóna končí scenáriem, které redaktor netestoval, protože ještě není dostupné. Jmenuje se asi Grommar's Purge.
  • Zóna redaktorovi připadala velice dobře připravená. Díky nekonečným loukám a barevným mýtinám vás naprosto vtáhne do hry. Celá scenérie je nová a žádné deja vu by se dostavit nemělo (kromě monster samozřejmě, ale to se dalo čekat).

Ostatní

  • Nové modely postav jsou prý úžasné, hlavně výrazy tváře.
  • Nový soundtrack je také velmi dobrý.
  • Beta podle všeho bude (klasicky) soonTM.

Příběh zóny

Pozor, následující text vyzrazuje příběh!!! Jde o velký spoiler!!!
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

Press Kit screenshoty

[folder small=TRUE]/pic/wod/press_tour/kit/[/folder]

Další screenshoty ze hry

Pro zobrazení screenshotů klikněte na následují odkaz.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ


Naposledy upravil/a Astra 24.02.2014 v 14:48:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 25.02.2014 23:00

Beeda2004
Metiu: nerf statu bude uzspusobenej myslim od wcataclismu nebo wotlk takze pandaria gear ti nijak nepomuze
to znamena ze si skocim do ICC (alebo ineho raidu) a mozem kaslat nejaky cata a pandariu ide sa rovno na draenor (aspon takto som to pochopil) a tych 20 lvlov rozdiel by nemal byt velky problem ked stati budu take ako s novych WoD veci.

Deathkroman 24.02.2014 16:00

Deathkroman
Museli jim dát nějakou zbroj, aby se mohla spustit Beta, ale brzo tam přidaji určitě updatované brnění, protože *nové modely postav se starýma modelama vybavení se k sobě nehodí..

Deathkroman 24.02.2014 15:59

Zakys
Mám takový dotaz...Ten Thrall a Durotan vypadají sice pěkně ale ten set na nich mě příjdě poněkud zastaralý než li nějaký epický...hlavně na tom Thrallovi to vypadá jako kdyby ho zkopírovali z TBC. Takový osekaný...Asi to budou určitě nějak vylepšovat že jo ?
Museli jim dát nějakou zbroj, aby se mohla spustit Beta, ale brzo tam přidaji určitě updatované brnění, protože modely postav se starýma modelama vybavení se k sobě nehodí..

milanko 24.02.2014 10:26

Ak ja napríklad mam twinka huntera(70lvl) ktorý dáva teraz crity za 10 k bude dávať ich aj po nerfe?Ak áno bolo by world pvp oveľa zábavnejšie napr. predstava že skupina hráčov na 80 (napr. 5) zabije 90 .

23.02.2014 17:59

Metiu: nerf statu bude uzspusobenej myslim od wcataclismu nebo wotlk takze pandaria gear ti nijak nepomuze

Mondel 23.02.2014 16:49

Ja aspoň dúfam že na WoD urobia update modelu Baina Bloodholfa, už na cata nevyzeral bohvie ako a rad by som vedel nejakú súvislosť s tou jeho ozvenou ešte z cata z Hour of Twilight.

Metiu 23.02.2014 16:21

velen zomrie ah boze toto je podla mna blbost, asi naschval ten posledny quest nespravim aby nezomrel :-D aspon ze bude vela questov a dufam ze budu dobre. no ale stale nechapem to znizovanie statov. ak by oslabily len veci lvl 90+ tak tam budem behat s pandaria epicom a budem si tam nicit prisery o 5 lvlov vyssie po desiatkach. ak by mali vsetky veci oslabit tak si zoberem veci s Wotlku a budem robit si expit

jurman 23.02.2014 12:16

legionnaire
a keď Thrall stretne alternatívneho Orgrima Doomhamera, obaja budú mať rovnakú zbroj a kladivo
Presne to same jsem psal i na forum Jinak ta zbroj takhle asi ve skutecnosti vypada. Muzou ji trochu vylepsit ale museji se drzet historicke predlohy.

legionnaire 23.02.2014 11:35

Deathkroman
Konečně si Thrall oprášil Orgrimovo brnění, jinak je to celé opravdu epické! Opravdu se moc těším
a keď Thrall stretne alternatívneho Orgrima Doomhamera, obaja budú mať rovnakú zbroj a kladivo

Zakys 23.02.2014 09:12

Mám takový dotaz...Ten Thrall a Durotan vypadají sice pěkně ale ten set na nich mě příjdě poněkud zastaralý než li nějaký epický...hlavně na tom Thrallovi to vypadá jako kdyby ho zkopírovali z TBC. Takový osekaný...Asi to budou určitě nějak vylepšovat že jo ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet