Nové odměny a UI v RAF

Logo
Jak si už asi mnozí z vás všimli, Blizzard momentálně přepracovává svůj systém Recruit-a-Friend. Nyní to vypadá, že přibydou další odměny k již dříve oznámeným Emerald Hippogryph a Friends In Places Even Higher Than That. Na PTR se totiž objevilo několik nových petů. Pokud se vám ovšem zdá, že jste je někde zahlédli, nemýlíte se. Tito peti se již dříve rozdávali na asijských serverech. Konkrétně se jedná o Golden Pig Coin, Silver Pig Coin, Jade Tiger a Zipao Tiger. Všichni jsou označeni jako battle peti, obě prasata jsou typu critter a oba tygři jsou typu magic.
Golden PigSilver Pig Jade TigerZipao Tiger
Další novinkou na PTR je ukázka RAF interface. Vypadá to, že RAF bude možné využívat přímo ze hry. Celý proces by se tím měl výrazně zrychlit a zbavit nutnosti vyřizování všech požadavků přes stránky Battle.net. Na obrázku můžete vidět okno, kam bude možné zadat e-mail vašeho kamaráda a napsat mu nějaký vzkaz. Na dalším obrázku je vidět, že po úspěšném splnění požadavků si budete moci vybrat odměnu. Bohužel stále platí, že funkce RAF není oficiálně dostupná v ČR.
interface zadáníInterface odměny
Jak se vám odměny líbí ? Uvítali byste RAF v ČR ?

Naposledy upravil/a pogasta 25.10.2013 v 17:07:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Momloo 28.10.2013 08:22

Asimerian
RaF a SoR odmeny by som uvitál v ČR a SK, predsa je to dosť diskriminujúce, neviete ako to bude z http://www.warcraftmounts.com/mounts/hearthsteed.php keď sme pri tých rewardoch.
SoR u nas funguje v pohode. Hearthsteed by mal byt (aspon podla nazvu) nejak spojeny s Hearthstonom, ale nic viac sa zatial nevie.

Anstriber 25.10.2013 21:05

a to je jako vše? pet a lze to poslat ze hry... čekal jsem něco víc

Asimerian 25.10.2013 18:13

RaF a SoR odmeny by som uvitál v ČR a SK, predsa je to dosť diskriminujúce, neviete ako to bude z http://www.warcraftmounts.com/mounts/hearthsteed.php keď sme pri tých rewardoch.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet