Novinka v patchi 7.1 - Quick Join!

http://media.wowfan.cz/uploaded/^E3CCC2CB88061C526D121A473365C8DCF1993340F691ABBAE6^pimgpsh_fullsize_distrx
Kromě nového contentu v podobě raidů, dungů a nespočtu updatů v patchi 7.1 Blizzard také představil novou funkci zvanou Quick Join.

O co jde?

Tato funkce vám umožní připojit se k vašim kamaradům v jejich dobrodružství napříč Azerothem bez logovacích komplikací, jako tomu bylo doposud. Vaši kamarádi již nemusí odlognout proto, abyste se k nim mohli připojit. Můžete ovšem i naopak své kamarády doporučit partě bez toho, aniž by bylo třeba znovu lognout např. BG nebo dungeon.
Blizzard zdroj

Přidáním Quick Join funkce v patchi 7.1: Return to Karazhan jsme zjednodušili způsob, jak vyhledat své přátele a připojit se k nim v jejich dobrodružství napříč Azerothem. V sekci Social (klávesa O) a její záložce Quick Join budete moci rychle a jednoduše vidět své kamarády, kteří se právě lognuli do fronty vybraného contentu. Pomocí příkazu /invite také budete moci ostatním doporučit, aby se ke skupině také připojili, přestože nejsou kamarádi s leaderem skupiny. Navíc, aby vás kamarádi přidali do skupiny, nebudou již nadále muset opustit logovací frontu, a také za každého dalšího člena obdrží žádost k připojení, kterou mohou přijmout či odmítnout. Kde všude se budete moci k vašim kamarádům připojit?

  • Dungeon Finder
  • Raid Finder
  • Premade Groups (jakmile se kamarád připojí ke skupině)
  • Non-rated battlegroundy
  • Non-rated arény
  • World PvP, např. Ashran
Ať je to parťák z guildy, Battle.net nebo Real ID kamarád, budete se schopni navzájem vyhledat a společně si užívat škálu herních aspektů, aniž by bylo zapotřebí otázek typu "Co děláš?", "Máte v partě místo?", "Může se přidat další můj kamarád?". Zkrátka uvidíte to, k čemu se vaši přátelé uchylují, a prostřednictvím několika kliknutí požádat o to, zdali byste se k nim mohli připojit. Je to tak jednoduché, že to zvládne i drogbar!



Naposledy upravil/a Bellatrix 26.10.2016 v 10:00:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet