Nový loot systém & Hotfixy z 22. ledna

http://wowfan.cz//pic/news/bluepost
UPDATE: Přidány hotfixy z 22. ledna Na PTR servery byl včera nahrán nový build, což znamená, že jsme zase o krůček blíž k finální podobě očekávaného patche. V blízké době můžete určitě očekávat novinku popisující nové změny. Ale teď jsem pro vás přeložil bluepost, který oznamuje změnu v loot systému. Stejný loot pro 10 a 25-player raidy zůstane zachován, nicméně budou přidány tzv. Thunderforged itemy, které budou mít za úkol odměňovat námahu spojenou se složitější organizací 25 hráčů. Všechny detaily si můžete přečíst v textu.
Tyiliru zdroj

V blízké budoucnosti bude na PTR servery přidán nový typ lootu v Normal i Heroic raidech, který se bude týkat ne-setových zbrojí. Každý 5.2 raid boss bude mít šanci na drop odlišného vylepšeného lootu, který je o 6 ilvl lepší než původní item. Tyto vylepšené itemy budou nazývány "Thunderforged". To znamená, že bude pět variant jednoho itemu. V LFR se setkáte s ilvl 502. Stejný item bude mít na Normal ilvl 522, Normal Thunderforged kvalita bude 528. Heroic itemy budou mít ilvl 535 a Heroic Thunderforged 541. Tato úprava lootu bude přidána z několika důvodů. Nejdůležitějí je pravděpodobně ten, že chceme aby byl loot celkově mnohem více zajímavý. Obzvláště až budete Throne of Thunder bosse jenom farmit. Jak se budete v celé instancii posunovat vpřed, tak i bossové, které už budete mít nacvičené, budou mít šanci na drop těchto itemů. Vylepšený equip bude také mít za úkol sloužit jako něco, co vám postupně zvyšuje sílu a pomáhá vám, pokud v raidu narazíte na nějakou překážku. Přečetli jsme hodně názorů týkající se 25-player raidů a snažili jsme se přijít s řešením. Od doby, kdy v 10 i 25-player raidech padá stejný loot, jsme zaznamenali, že hráči odmítají 25-player raidy chodit, proč by také měli. 25-player raidy vyžadují vyšší úroveň komunikace a koordinace. Naneštěstí je mnohem snadnější přesunovat se z 25 na 10-player raidy. Velmi vzácně se stane opak. Nicméně my máme rádi 25m raidování a skutečně ho nechceme vidět zaniknout. Jako mnoho hráčů, i my milujeme ten epický pocit, který máte, když sestavíte velkou skupinu mocných hrdinů a jdete se s nima postavit výzvám. Ano, také jsme se zabývali problémem, kdy 25m hráči budou mít přístup k lepšímu gearu. Když bychom se vrátili zpět v čase k době, kdy 25m odměňovaly vyšším item levlem - jako se dělo například v době Icecrown Citadel - tak bychom to brali jako ránu pod pás pro všechny 10-player hráče, kterých je momentálně mnohem více. V první řadě vyzkoušíme dát Thunderforged itemům vyšší šanci na drop v 25-player raidech. I přesto ale budou tyto itemy vzácné v obou verzích, pouze v 10-player vzácnější. Na konci by mohli 25m hráči skončit s o trošku vyšším item levlem po několika týdnech raidování.

Blizzard zdroj

Raidy, dungeony a scenaria

  • Sigil of Power budou dropovat pouze v Mogu'shan Vaults a Sigil of Wisdom pouze v Heart of Fear a Terrace of Endless Spring s velmi malou šancí na drop v LFR Mogu'shan Vaults. Toto by mělo zajistit, že hráči, kteří mají přístup do Mogu'shan Vaults delší dobu, nyní uvidí více Sigil of Wisdom.
Heart of Fear
  • Un’sok’s Amber Scalpel už bude dropovat správným povoláním v LFR.
Temple of Ahn'Qiraj
  • Twin Emperors už budou správně dropovat loot po jejich smrti.

Opravy bugů

  • Postup v achievementu i questu "Test of Valor" se nyní správně uloží, když postava mění frakci.



Naposledy upravil/a Astra 24.01.2013 v 20:49:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 26.01.2013 19:59

Opravdu bych rád viděl 25 man guildy, které musí vykopnout 10 lidí nebo nabrat dalších 10 lidí. 10 man guildy, které již teď mají problém mít 10-12 stabilně dobrých hráčů, jak hledají další hráče pro raidy.

Bakda 25.01.2013 23:42

Asi jako neměl zkušensotí s balancovanim na 25 pak na 10... Vždy se s něčim nějak začít musí... ale pochybuji že to udělají když je WoW v úpadku. Doufam že Titan mě zabaví.

Honza4545 25.01.2013 20:17

Bakda
A proč by jako vše předělávali? udělali by se jen nové raidy na 15man naco by předělávali MoV nebo HoF? To je stejnej nesmysl jako by předělavali na 10man Black Temple....
Nojo ale plno 25tkovejch guild by museli změnit svůj systém skládání raidů.Teď do toho zahrneš balancování pro 15 lidí s čím blizzard nemá zkušenosti.

Bakda 24.01.2013 21:59

A proč by jako vše předělávali? udělali by se jen nové raidy na 15man naco by předělávali MoV nebo HoF? To je stejnej nesmysl jako by předělavali na 10man Black Temple....

Honza4545 24.01.2013 20:47

Aristo
Hráči už nespočetněkrát navrhovali udělat jenom jeden typ raidu pro 15 lidí. Vyřešilo by to obrovské množství problémů. Například spousta hráčů nemá stroje schopné utáhnout 25m raidy. Snadnější koordinace, snadnější balancování encounterů, snadnější všechno. Jenomže Blizzard to stále statečně odmítá :-)
Pokuď si vzpomínám blizzard někde psal že kdyby dělali hru dnes udělali by místo 25 man jen 15 man.Hold v dnešní době je tolik MMO a blizzard nechce riskovat a přijít o titul král MMO.

Mondel 24.01.2013 20:42

Myslíte si že zrobiť 15 man raid grupy je len tak?Viete koľko času by Blizzardu zabralo aby robili raidy v 15 man a všetko robili odznova to by ste sa nedočkali ani 5.2 nie ešte že nejakého ďalšieho patchu potom to by bolo ešte viac v prde*** ako bol cata.

Bakda 24.01.2013 17:48

Blizzard prostě dál dělá nesmysli a blbosti a neřeší duležitější věci... Jako treba ten jejich retardovanej zpusob lootu v LFR nebo na world bossech, a nebo ty dementní boty který ma mi přijde pulka lidí

Aristo 24.01.2013 17:47

Hráči už nespočetněkrát navrhovali udělat jenom jeden typ raidu pro 15 lidí. Vyřešilo by to obrovské množství problémů. Například spousta hráčů nemá stroje schopné utáhnout 25m raidy. Snadnější koordinace, snadnější balancování encounterů, snadnější všechno. Jenomže Blizzard to stále statečně odmítá :-)

Riko 24.01.2013 17:39

Jsem pro. Udelat 15 men raidy. Loot 3 itemy, bossove s markou by hazeli 2 itemy a 1 marku a z finall bosse 1 item a 2 marky. Obtiznosti nastavit na easy (coz je u nas LFR), normal a hard (HC). KONEC SMITEC. Jaky pak Elite, upgrade nebo thunder a kdesi cosi. Proc to neudelat jednoduse.

Bakda 24.01.2013 17:09

Já si pamatuju 40many pamatuju si jen 25 many a ted vidim jen 10many a 25 bylo nejzabavnější to bez debat ale v dnešní době je nouze o inteligentní hrače když je tolik všemožnejch a hlavně nemožnejch guild. Takže si myslim že by jak říkáš ten 15man byl zlatá střední cesta...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet