Nový příběh kalimdoru (smyšlený)

Těsně před druhým příchodem plamenné legie, ve válce mezi Lidmi a Orky, Elfové zůstávali v pozadí. Temný Elf Elevias však věděl že je třeba odejít. Jeho obavám však nebylo vyslyšeno a nikdo ho nebral vážně, také proto jeho jméno nebylo v historii zaznamenáno. My ovšem víme že právě Kalimdor měl být útočištěm pro Thralla a Orky kteří s ním přišli. Elevias o tom věděl a tak našel družinu "Zvrácených" Elfů kteří se měli přidat na stranu hordy. To se ovšem nestalo.

Ne že by Horda Eleviase nepřijmula, ale Zvrácení Elfové se k ní ani nedostali. Dostali se až na území známé jako Barrens, ale tam nalezli démona Akratha. Prvního tvora z plamenné legie, kterého Elevias viděl. Zuřivě se do něj pustil mečem Claymore of Ancient Power. Ten je pro náš příběh důležitý. tím potom totiž zabije Eleviasova dcera Meorage Aggonise Kabrea, Který se měl podle otcovy předpovědi dostat na svět Kalimdor.

Elevias démona zabil, ale bohužel to nepřežil. Použil tolik magie že to poškodilo i jeho zdraví. A po tomto incidentu se Zvrácení Elfové rozpadly a tak se může stát že na území Barrens nebo poblíž něj narazíte na elfa. Ale Toto všechno je jen pověst.

Eleviasova dcera, druid Meorage, a její bratr bojovník Lavvas se rozhodly že pomstí otce a splní jeho životní úkol. Bohužel Lavvas se domníval že tím úkolem je spojit se s hordou, ta ho ovšem zabila, jelikož měl na sobě některé kousky brnění z Démona Akratha, a proto se domnívaly že se jedná o někoho z plamenné legie či z někoho ve službách Lich kinga, ale přesný důvod se neví.

Pouze Meorage věděla že její otec chtěl za pomoci hordy zabránit příchodu Aggonise Kabrea, který by mohl dovést většinu Plamenné legie na Kalimdor a zpustošit ho. Tak se vydala do Outlandu aby zničila to co otec chtěl.

Konec pověsti.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

krejzy 08.06.2010 22:21

A co to rozepsat jako povídku? Tohle je totiž jen kus strohého textu, který vlastně vůbec nic neříká a neznamená. Myslím, že rozepsáním do několikadílné povídky bys dosáhl toho, čeho jsi dosáhnout chtěl.

.:Lost-Son:. 04.06.2010 14:35

jenom pro info... tohle nikdo nenapsal to jsem vymyslel ... neni to pravda jen aby ste to pochopily

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet