O čem bude WarCraft movie?

http://media.wowfan.cz/news/warcraft_movie/warcraft_movie_logo
Příběh WarCraft movie je zatím zahalen tajemstvím, stejně jako kdo v něm bude hrát. Jediné, co víme je, že jej bude režírovat Duncan Jones, bude za ním stát Legendary Pictures za dozoru Universal Pictures a natáčet se začne 13.1.2014 v Kanadském Vacouveru, jak jsme vás informovali před pár dny. Nic dalšího zatím nebylo oficiálně potvrzeno. Jenže my nežijeme jen z oficiálních zpráv a stejně jako babky na vesnici, žijeme hlavně z drbů a domněnek. Takže se s vámi o jednu neoficiální a nepotvrzenou informaci podělím. Arthas: Zrození Krále Lichů Jednomu redaktorovi z BlizzPlanet se dostal od anonymního zdroje z Production Weekly PDF soubor s bližšími informacemi, avšak vzhledem k upozornění na konci dokumentu, které zakazuje soubor jakkoliv šířit, se rozhodl neriskovat a soubor si nechat pro sebe. To mu však nezabránilo, aby nám z něj prozradil pár informací. WarCraft film má mít kódové označení Conflagration a má být o Arthasovi. Bližší příběh není znám. Zda se to bude točit okolo kampaně ve WarCraftu 3 či snad bude film dělán podle románu Christie Golden Arthas: Zrod Krále Lichů, který překládal Jan Netolička. Nyní jen následující měsíce ukáží, zda se příběh bude točit okolo Arthase, Starých Bohů nebo snad něčeho jiného. Mnozí z vás si zajisté přejí, a pro část lidí je logické, aby byl příběh o Arthasovi. Ono to i dává smysl. Je to asi nejpopulárnější postava ve WarCraftu a nejvíce známá. Pokud jste četli knihu od Christie, víte, že Arthasův příběh je velice zajímavý a pro většinou populaci asi nejpřívětivější. WarCraft nebude cílit jen na milióny hráčů, ale bude se snažit být filmem, který je sice dělám podle hry, ale cílí na širší publikum. Bude těžké překonat pomyslné prokletí, kdy filmy podle her byly frašky, ale osobně věřím, že WarCraft by to mohl rozlomit. Myslíte si, že je to pravda, či to jsou jen drby? O čem si přejete, ať je WarCraft film? Může překonat pomyslné prokletí filmů podle her a bude se líbit i divákům, kteří o WarCraftu v životě ani neslyšeli? O filmu můžete diskutovat dole v komentářích nebo se připojit do již zaběhlé diskuze na našem WoWfan fóru.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 05.09.2013 v 12:45:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 04.09.2013 22:01

Mate pravdu zaujmave by bolo vojna prastarych a tak ale ma to byt fil podla pocitacovej hry, nie film podla knihi ktora je podla pocitacovej hry - arthas je vlastne aj najlogickejsi pripadne 1. Vojna orkov a az na dalsie filmy by sa zisli napriklad film o thralovi, khadgarovi, vojna prastarych atd. Ak to bude o arthasovi tak si zoberte kolko dejov a pribehov sa okolo toho pomimo dialo a povedzme ze arthasovs kampan by bol hlavny dej a dalsich 10 napriklad by bolo napozadii

Gertwis 04.09.2013 21:58

Mám takovej pocit, že by to mohl být epilog Wowka.

Izar 04.09.2013 21:22

Arthas by nebyl špatnej, moje nejoblíbenější období ale stejně zůstane War of the Ancients, za její sfilmování bych jim v Blizzardu zulíbal nohy, ovšem pokud je nemaj zeleny nebo modry i když ani chlupaty nohy aliků nejsou terno

Esperanta 04.09.2013 20:36

Jestli to bude o Arthasovi... tak by mohli být i DK... ale kdo ví, jak to všechno bude. Hlavně ať to není stejná slaďárna jako kniha a jeto líp udělané, když už....Já osobně bych brala Válku v Norhrendu ale tady jde i to to, jak by se to mělo udělat, aby se do děje dostali lidé neznalí lore... pokud se nezačne už od první války.A proboha, jestli tam budou DK, tak je hlavně nepotentuj Duncane!!!

prehistory 04.09.2013 19:42

Pourek
Docela by mě zklamalo, kdyby to bylo o Arthasovi, vlastně hodně toho víme z W3 a knížky, takže vlastně by bylo lepší, kdyby nás informovali o věcech, o kterých vůbec nevíme, nebo jenom tak matně.
Me to taky zklamalo ale né kvuli tomu co říkáš.. Arthas má celkem dost velký děj.. ale není hlavní děj Arthas je takový vedlejší.. hlavní děj je přece nekonečná válka s plamennou legii,orky a starými bohy..

prehistory 04.09.2013 19:41

Ahh ... Sakra já doufám že to o Arthasovi nebude.. doufám že to bude spíše o první válce.. nebo o Thrallovi

Pourek 04.09.2013 19:37

Docela by mě zklamalo, kdyby to bylo o Arthasovi, vlastně hodně toho víme z W3 a knížky, takže vlastně by bylo lepší, kdyby nás informovali o věcech, o kterých vůbec nevíme, nebo jenom tak matně.

Mikeel 04.09.2013 19:13

Na ČSFD zas psali - O ději se toho prozatím moc neví, dávno hotový scénář Charlese Leavitta (Krvavý diamant) ale údajně vychází z knihy „Warcraft: The Last Guardian.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet