O čem bude WarCraft movie?

http://media.wowfan.cz/news/warcraft_movie/warcraft_movie_logo
Příběh WarCraft movie je zatím zahalen tajemstvím, stejně jako kdo v něm bude hrát. Jediné, co víme je, že jej bude režírovat Duncan Jones, bude za ním stát Legendary Pictures za dozoru Universal Pictures a natáčet se začne 13.1.2014 v Kanadském Vacouveru, jak jsme vás informovali před pár dny. Nic dalšího zatím nebylo oficiálně potvrzeno. Jenže my nežijeme jen z oficiálních zpráv a stejně jako babky na vesnici, žijeme hlavně z drbů a domněnek. Takže se s vámi o jednu neoficiální a nepotvrzenou informaci podělím. Arthas: Zrození Krále Lichů Jednomu redaktorovi z BlizzPlanet se dostal od anonymního zdroje z Production Weekly PDF soubor s bližšími informacemi, avšak vzhledem k upozornění na konci dokumentu, které zakazuje soubor jakkoliv šířit, se rozhodl neriskovat a soubor si nechat pro sebe. To mu však nezabránilo, aby nám z něj prozradil pár informací. WarCraft film má mít kódové označení Conflagration a má být o Arthasovi. Bližší příběh není znám. Zda se to bude točit okolo kampaně ve WarCraftu 3 či snad bude film dělán podle románu Christie Golden Arthas: Zrod Krále Lichů, který překládal Jan Netolička. Nyní jen následující měsíce ukáží, zda se příběh bude točit okolo Arthase, Starých Bohů nebo snad něčeho jiného. Mnozí z vás si zajisté přejí, a pro část lidí je logické, aby byl příběh o Arthasovi. Ono to i dává smysl. Je to asi nejpopulárnější postava ve WarCraftu a nejvíce známá. Pokud jste četli knihu od Christie, víte, že Arthasův příběh je velice zajímavý a pro většinou populaci asi nejpřívětivější. WarCraft nebude cílit jen na milióny hráčů, ale bude se snažit být filmem, který je sice dělám podle hry, ale cílí na širší publikum. Bude těžké překonat pomyslné prokletí, kdy filmy podle her byly frašky, ale osobně věřím, že WarCraft by to mohl rozlomit. Myslíte si, že je to pravda, či to jsou jen drby? O čem si přejete, ať je WarCraft film? Může překonat pomyslné prokletí filmů podle her a bude se líbit i divákům, kteří o WarCraftu v životě ani neslyšeli? O filmu můžete diskutovat dole v komentářích nebo se připojit do již zaběhlé diskuze na našem WoWfan fóru.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 05.09.2013 v 12:45:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cecil 05.09.2013 16:06

Mondel
Blizzard kedysi vyhlásil že to o Arthasovy nebude pretože by sa to moc podobalo LoTru, takže neviem čo ich donútilo zmeniť nazor. Veď už len ta upútavka ktorú hneď na to stiahli opisovala boj niekde na pusty nejakého okra z humanom...
V čem se Arthas podobá PP?.. Měli spíš na mysli Válku Prastarých (která by ale stále dle mě byla pro film nejlepší volbou).Jako co se týče Arthase, mám ho rád ale přecejen, už ho tu bylo dosti a nechal bych ho v klidu odpočívat. Posledního Strážce bych viděl zfilmovanýho mnohem radši... Nadruhou stranu, Arthas by byl opravdu docela logická volba, spousta lidí si pod pojmem Warcraft vybaví právě Arthase, který i po letech stále táhne.

Samael 05.09.2013 15:59

Snake Plisken
Kde je řečeno, že to má být jeden film?
nikde ale ak by to bola dajme tomu trilogia tak prvá časť by proste musela byť trochu nudná ak by to chceli detailne ( dospievanie, románik s Jainou atď. ) alebo by to bol potom 3-hodinový film což by som celkom bral

Mondel 05.09.2013 15:32

Blizzard kedysi vyhlásil že to o Arthasovy nebude pretože by sa to moc podobalo LoTru, takže neviem čo ich donútilo zmeniť nazor. Veď už len ta upútavka ktorú hneď na to stiahli opisovala boj niekde na pusty nejakého okra z humanom...

seanito 05.09.2013 15:06

Metzen je plnokrevný ork /Thrall/, to je takový jeho vysněný char, takže pochybuji, že by tam nebyl.. Čili idealní děj je W3, který mě osobně strhnul suverénně nejvíce

prehistory 05.09.2013 14:10

Bellatrix
Prosím, PROSÍM, ať je pravda to s tím Posledním strážcem. Medivh je jedna z nejlepších postav Warcraftu, není tam žádná pitomá romance jako v příběhu Arthase a Jainy, a navíc je jeho příběh fakt poutavej. Navíc by to přitáhlo jak fanoušky Warcraftu, tak WoWka, a taky ty, co četli knížku.
Přesně tak Já bych byl ale rád kdyby tam narvali Rise of the Horde,Poslední strážce a První válku.. všecky tyhle 3 historky kdyby tam narvali.. film by bylí více než epický.. a přilákalo by to miliony nových fanoušků

Dipp 05.09.2013 13:09

Sinterie
Pokud bude film jen předělaný příběh W3, tak to WoWkaře odradí, protože proč by šel někdo, kdo hrál W3 a FT, do kina na něco, co už třeba i několikrát viděl a zná? Osobně bych bral úplně nový příběh, který WoWkařům prozradí něco, čeho si třeba ve hře až tak nevšimli a jiným lidem dá plnohodnotný film, ke kterému si nemusí instalovat hru, aby zjistili proč se něco stalo atd.
Když se točej filmy podle knížek proč by se nemohl natočit film podle hry. Já si naopak myslím že to spoustu lidí přiláká k tomu nějakej ten warcraft si zahrát.

czlukas 05.09.2013 13:04

Já bych i chtěl Arthase podle knihy...Poslední scéna, jak Ner'zhul řekne: Nyní jsme jeden a pomaličku se začne zatemnovat jako by měl být konec a najednou PRÁSK! A Arthas: Ne, není žádné my. Jsem jen já, ARTHAS!Už si to nepamatuju jak to tam přesně bylo, ale přecejen to nemusí být úplně podle knížky.

Snake Plisken 05.09.2013 11:10

Samael
Nemyslím že to bude Arthas , predsa len jeho príbeh je moc dlhý na to aby sa to narvalo do jednoho filmu. Skôr to vidím asi na tú prvú vojnu.
Kde je řečeno, že to má být jeden film?

Samael 05.09.2013 10:45

Nemyslím že to bude Arthas , predsa len jeho príbeh je moc dlhý na to aby sa to narvalo do jednoho filmu. Skôr to vidím asi na tú prvú vojnu.

Snake Plisken 05.09.2013 10:38

barrny
...nicmene jak jsem psal, filmu, reziseru, ani vsem ostatnim neverim, za to verim, ze to propadak jako hrom
Propadák? Netočí to naštěstí Uwe Boll, který rád točí filmy podle her a udělá z toho s prominutím sračku. Jones ukázal, že umí točit a že to umí levně. Navíc nemá až tak malý rozpočet, takže by právě on z něj mohl vyždímat co nejvíce. Navíc, vybral by si jej Blizzard, kdyby si nemysleli, že to natočí dobře? Taky pro to má nadšení a sám se o pozici hlásil ještě před Raimim. Já bych nebyl až tak skeptický, avšak tvůj postoj má jistá pozitiva. Nic od toho nečekáš a tak tě to může třeba i příjemně překvapit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet