Patch 8.3 – Cinematicy: N'Zoth, Wrathion, DK intro

  n'zoth    ny'alotha    wrathion   

Datamining z patche 8.3 odhalil informace o pár příběhově významných cinematicích i některé cinematicy samotné. Pozor, následující obsah zahrnuje spoilery.

 

Ny'alotha finále

Jak víme, raidem patche 8.3 bude Ny'alotha, N'Zothovo sídlo a středisko jeho operací. Samotý N'Zoth zde bude finálním bossem. A z určitých herních dialogů (viz např. zde) vyplývá, že N'Zotha skutečně porazíme. Nyní se vydataminovala cutscéna, která se jmenuje "Death of N'Zoth" (N'Zothova smrt). Jak si můžete povšimnou, jde o in-game cutscénu, ve které bude figurovat vaše herní postava. Je pravděpodobné, že k raidu Ny'alotha a N'Zothově smrti (?) se bude vázat ještě jiný, plnohodnotný cinematic.

Zároveň jde o dosud nekompletní podobu cutscény – zatím postrádá jakoukoli hudbu i dabing. To platí i pro ostatní vydataminované cutscény.

 

 

Po poražení N'Zotha si ještě popovídáte s Magnim, který celý raid uzavírá.

 

 

Wrathion v Blackwing Descent

Wrathion se v této cutscéně nachází v Blackwing Descent, někdejším domově černého draka Nefariana, Deathwingova nejstaršího syna. V Blackwing Descent prováděl Nefarian strašlivé, zvrácené experimenty na dracích, a to včetně oživení své sestry Onyxie. Jejich působení jsme ukončili v Cataclysm.

V patchi 8.3 se N'Zoth pokusí zbytků Nefarianových pokusů využít a Wrathion mu v tom bude chtít pochopitelně zabránit.

V cutscéně také můžeme vidět Dark Inquisitor Xanesh, která je jedním z bossů v Ny'alotha raidu.

 

 

Také zde konečně uvidíme Wrathiona v jeho dospělé dračí formě.

45zop1q151_edf1e8fa879fa2f6bdef5c6e417667a93d0d1656_1570538338_5022.jpg

Wrathion bude v patchi 8.3 poměrně dost důležitý – bude nám pomáhat v boji proti N'Zothovi a hatit plány Starého boha. Zásadně bude figurovat například v Horrific Visions, což jsou vize, jak by vypadal svět pod N'Zothovou nadvládou. Wrathion nám pomůže získat a vylepšovat plášť, který nás ochrání před N'Zothovým vlivem.

Wrathion je rovněž prvním bossem v Ny'alotha raidu – avšak nezešílel ani se nepřidal na N'Zothovu stranu. Půjde jen o další iluzi, kterou se nás N'Zoth bude snažit vyděsit a zlomit naši vůli.

5039hfz60n_5d836a2c468dc24db6cf8ed6bd80e0884f97d620_1570538342_2058.jpg
"Zlý" Wrathion

 

Nové intro pro death knighty

Tento cinematic prozatím vydataminován nebyl, pouze informace o něm. Máme tedy víceméně potvrzeno, že opravdu začnou vznikat noví death knighti, neboť tento cinematic, v datech hry nazvaný jako "Death Knight Intro", bude představovat nové intro pro tyto nově zrozené bojovníky smrti.

Tato informace koresponduje s dříve vydataminovanými modely pro death knighty pandarenů a spojeneckých ras a s novými zbraněmi pro death knighty. Ty pravděpodobně dostanou v závěru své nové úvodní questové linie.

 

Další cutscény

Níže můžete vidět seznam některých cutscén, které bude patch 8.3 obsahovat. Pouze u tří z nich se podařilo vydataminovat i konkrétní video, u ostatních zatím známe jen názvy. I z těch se však dá mnoho usuzovat. Uldum a Vale of Eternal Blossoms cutscény se budou zcela jistě týkat Titan Assaults, zatímco "Ra-den's Sacrifice" a "Magni Reactivates the Forge" budou bezesporu další cutscény z Ny'alotha raidu.

 

8.3 [DON] Death of N'zoth (Ny'alotha Raid Finale) - IGC
8.3 [MRS] Magni Ra-den's Sacrifice - IGC
8.3 [ARM] Allied Race: Mechagnomes - IGC
8.3 [BWE] Blackwing Descent - Wrathion's Escape - IGC
8.3 [MRF] Magni Reactivates the Forge - IGC
8.3 [TIU] Threats Intro - Uldum - IGC
8.3 [TIV] Threats Intro - Vale of Eternal Blossoms - IGC
8.3 [DKI] Death Knight Intro - IGC
8.3 [REM] Raid Epilogue From Magni - IGC

 

Co říkáte na N'Zothovu smrt? Myslíte si, že jej opravdu bez větších problémů zastavíme, nebo v tom bude něco víc? A jak se stavíte k tomu, že nám začnou vznikat noví death knighti?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Assandras 25.10.2019 06:36

Možná se pletu, ale Y‘Shaarj je jediný prastarý bůh, kterého někdo zabil a tím vznikl problém ve formě sha. Po tomhle debaklu si titáni rozmysleli genocidu starých bohů a prostě je uvěznili (nutno podotknout, že role bachařů jim nešla moc dobře). Takže je opravdu nejlepší volba zabít N'Zotha ?... nebylo by jednodušší mu třeba uřezat chapadla, udělat sushi párty a udělat konečně pořádný vězení ?

Bellatrix 25.10.2019 16:26

Nemyslím si, že to, co ve hře uděláme, bude snaha o zabití v pravém slova smyslu. Leda by Blizzard vesele zapomněl na vlastní lore.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Walther 26.10.2019 07:46

Podle aktuálně platného lore, nemýlím-li se, když Aman'Thul vytrhl Y'Shaarje i s kořenem z Azerothu a následně nepřesedail v úplně zachovalé podobě, tak se ostatní Staří Bohové svázali s Azerothem takzvanou Curse of Flesh, která by v případě jejich úmrtí udělala takový malý wipe.

PandaEl 26.10.2019 09:36

@Walther Curse of Flash je úplne iná kliatba. Pomotal si tu čo sa dalo.

Walther 26.10.2019 13:31

@PandaEl Úžasný komentář. Co třeba tak vysvětlit, co jsem pomotal? I když by se část dala interpretovat mírně jinak, zbytek je pravda. Takovéhle nadsazování "čo se dalo" .... to bych rád viděl kde.

Úryvek z wiki: https://wowwiki.fandom.com/wiki/Curse_of_Flesh
.... The titans attempted to remove the curse (and the Old Gods), but found that the Old God infestation had grown too severe to remove without completely destroying Azeroth. Instead they bound the Old Gods within Azeroth.

Horm 24.10.2019 08:31

A co kdyz Blizzard chce prave Nzotha opravdu ,,naoko'' tak rychle zabit, protože chce o Cerne risi udelat cely pristi datadisc. Lidi budou cely spatni, ze je tak rychle mrtvy a najednou prijde ohlaseni na Blizzconu, ze NENI mrtvy a ze to byla jiz tady zminovana pouha vize - iluze. A hraci budou nadseni. Proto spechaji. Blizzcon uz klepe na vrata.

Bellatrix 24.10.2019 19:42

Doufejme.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Akari 23.10.2019 01:00

Stále mám naději, že se dočkáme lepšího endingu. Cutscena nám totiž neukazuje, co se stane po použití laseru a stát se může opravdu spousta věcí. Já mám 4 teorie jak to dopadne
1. Jelikož se tento patch jmenuje "Visions of Nzoth", tak to klidně může být jen vize, my ji uvěříme a Nzoth si zatím plánuje svůj další krok
2. Opravdu jsme ho zabili pomocí meme beamu, ale celé to byla součást jeho plánu a z toho pak bude vycházet nová expanze
3. Podařilo se mu přežit meme beam a tak Wrathion přistoupí k plánu Azshary a použije Xal'atath. A pak se něco stane...
4. Opravdu jsme ho zabili pomocí meme beamu a Nzoth je navždy mrtvý, Black Empire je poraženo...prostě WORST ENDING!

Batole 23.10.2019 11:56

Teorie 1 se mi nejvíc zamlouvá.

Martins911 23.10.2019 14:49

@Batole a taky by k němu i seděla ale stejně se obávám něčeho jiného

Hepy 23.10.2019 20:24

1. a 3. Teorie se mi zamlouvají to by bylo super, ale obávám se, jako asi i ostatní, že ho prostě jen zabije beam naboostenej azerite power od všech hrdinů Azerothu.
To bude ale ovšem velké zklamání, zabit dalšího boha během jednoho raidu.
Už jen pro to, jaká byla k tomu předehra a že ho představují vlastně jako největší hrozbu.
Ovšem pokud by došlo na tvoji třetí teorii a za použití Xal'atath by to způsobilo něco špatného což by souviselo s plánem Azshary a tím proč jeblo Sylvanas .. tak by mi jeho odflaknuta smrt ani nevadila, je to přeci jen údajně nejslabší bůh a určitě neznáme toho nejsilnějšího zatím, snad :-)

Batole 23.10.2019 21:15

@Hepy Mě by se konečně zamlouval i nějaký zvrat, kdy by jsme my hrdinové začínali nový datadisk jako ti poražení, ale to se asi nestane

Martins911 24.10.2019 07:35

@Batole no když se nad příběhem vymyslíš tak hrdinové vítězstvím způsobí vlastně prohru a to od mop.

Spirit96 22.10.2019 23:39

S DK problém nemám. Ono to je z pohledu děje i Bolvara logický. Každou chvíli se někde vynořuje nová hrozba a armády má už pěkně pocuchaný. Tak využije šanci, aby se posílil a získal trochu moci i pro sebe.
Co mě ale štve, tak je N'Zoth. Jestli se X let pokouší dostat ven, aby během chvíle natáhnul bačkory, tak ho rovnou mohli nechat zamklýho dole. Doufám, že to mají pořádně promyšlený, jinak obřadně zapálím logo Blizzardu a vykašlu se jim na další hraní.

HonkL 23.10.2019 13:53

Ale tak to je s každým Endgame ... LK / Deathwing / Sargeras atd.. jak si odehraješ 2-3 datadisky tak po čase zjistíš že to je furt dokola.. Ve finále nemají nic jiného vymyslet.. ta hra už jede přes 15 let..

Spirit96 23.10.2019 19:14

@HonkL Hraju již od Vanilly, takže jsem něco málo už zažil, ale spíš jsem narážel na to, že většinou na začátku datadisku představily hlavního bosse/ hrozbu a proti němu si bojoval. Teďka ti v 8.2 představí bosse, který by jindy vystačil na celý datadisk a ty ho o patch později sundáš? Jestli jo, tak si mohli vymyslet něco jinýho. Ale jak říkám, pořád doufám, že to mají nějak promyšlené a nakonec mi spadne čelist.

Jeylord 23.10.2019 20:43

Já jsem svým způsobem od W3 FT přes vanilu, TBC i wotlk čekal na okamžik čekal kdy budeme bojovat proti LK (jednou možná). Nzoth mi přijde jako nevyužitý potencial. X let o něm slýcháme pomalinku, jak je to pán temnot atd. Nyalotha, Nzoth. Jeden týden představený a druhý týden zabity...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet