Obnovení Karazhanu, nové modely mountů a další zprávy z…

http://media.wowfan.cz/news/bluetweets_logo
Za poslední týden se shromáždilo neskutečné množství bluetweetů, které by kompletně zpracovat stálo obrovskou spoustu času, a proto zájemce o kompletní seznam tweetů odkážu na zdroje této novinky uvedené dole. Abyste však o nic zajímavého nepřišli, připravil jsem si pro vás shrnutí toho nejdůležitějšího, co se na Twitteru objevilo. Pokud chcete podrobnější informace například o současnosti různých povolání, navštivte již zmíněné odkazy.

Warlords of Draenor a budoucnost

  • Trial of the Gladiator (PvP systém, kde nezáleží na gearu, ale jen na skillu) bude v sobě mít pouze Rated Battlegroundy a 3v3 arény.
  • V datadisku nás čekají nové modely všech postav a k tomu se váže i aktualizace všech modelů NPC! Možná se dočkáme i nových modelů starých mountů!
  • Možná se dočkáme funkce, že bude možné se za jednu postavu přihlásit do fronty (BG, Dungeon…) a do té doby, než se dostaneme na řadu, hrát za jinou postavu.
  • Velice pravděpodobně se dočkáme 5-man Karazhan dungeonu nebo nějakého scenária nebo něčeho podobného. Karazhan je příliš cool místo na to, aby se tam chodilo v jednom farmit mounta :).
  • Pandarenská kultura (hlavně architektura) se po MoP trochu rozšíří i na zbytek Azerothu.
  • I peti hunterů budou profitovat z nového multistrike statu.
  • Mohli bychom se podívat do starých dungeonů, například v rámci Challenge mode.
  • Staty v novém datadisku opět povyrostou exponenciálně. Hráč pozná změnu ze 100 na 120. Pozná změnu z 500 na 600. Ale změna z 500 na 520 je v podstatě neznatelná.
  • Mohli bychom se dočkat systému, jak vykopnout nepohodlné hráče z battlegroundu, podobně jako tomu je v LFR.
  • Asi nás nečeká nový Battleground, spíš se budou vylepšovat staré. Ale samozřejmě přibude PvP zóna Ashran.

Transmogrification

  • Stále trvá velký zájem hráčů o nové a nové modely. Možná se tak dočkáme možnosti transmogrifikovat na své legendárky uložené v bance nebo více vtipných předmětů, jako je např. Forever-Lovely Rose.

Různé

  • Hunteři s profesí Engineering by si v budoucnu mohli vyrobit svého vlastního mechanického peta (ne peta pro pet battles, ale svého hunterského mazlíčka).
  • Asi se nedočkáme zajíčků z Noblegarden jako mountů. (LOL, pozn. redaktora)
  • Druidi se asi nedočkají zbroje na svých zvířecích formách, vypadalo by to divně.
  • V podstatě žádné MMO neimplementovalo do hry např. náhodné útoky banditů na vesnice, které by hráči museli bránit. Možná by to ale bylo příliš rušivé…
  • Jeden tweet si dovolím uvést celý: Bude s novými modely možné vytvořit si postavu trpaslíka nebo pandarena, který nemá nadváhu? Trpaslíci a Pandareni mají PŘESNĚ tu správnou váhu, jako má trpaslík nebo pandaren mít. Jak se opovažujete, pane, JAK SE OPOVAŽUJETE!


Naposledy upravil/a Wrent 18.01.2014 v 16:45:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 18.01.2014 15:25

Pamätam si ako som hral nejakú zm hru a tam každé určité obdobie boli útoky zombie ak by také niečo podobné spravili napr. na light chope chapel bolo by to úžasné z podpriemernej a nudnej hry to spravilo pecku bolo to riadne hardcore ale bolo úžasne pozorovať že som prežil ja a nejakých 5 hráčov z 50 ktorý mali mŕtvoli všade naokolo.Prosím nech to spravia ak by takéto útoky boli v každej zóne ale možno raz za mesiac a padali by tam možno unikátne itemy a bolo by to vážne ťažké bol by som rád.

TygerD 18.01.2014 15:04

Ty útoky na vesnice a podobné eventy má přece Guild Wars 2 ne? Nemuselo by to být tak moc rušivé, kdyby ve hře byla nějaká časomíra ukazující, kolik zbývá do dalšího eventu, případně i v jaké lokaci. A bylo by to samozřejmě fázováno podle levelu. Mohlo by to být zajímavé zejména při expení, pro max lvl by to asi nemělo potenciál, max nějaký achiev/fun item.

Muradin 18.01.2014 14:46

Jsem zvědav jak se Blizz popere s těma modelama všech NPC ,ale jestli se to povede bude to super.Doufám že budou ,ale i ty nové modely mountů přece jenom to k rasám patří.S tím Karakhazanem bych byl velmi potěšen a možná mě nepadá čeho by se to Scenario (za předpokladu že to bude scenario ,ale možná by šel i dung) bude týkat... Výstavby Temného Portálu na Draenoru.Rozšíření Pandarenské kultury super bál jsem se aby Pandarie po MoP nebyla zapomenuta.Nečeká nás nový BG? To je škoda doufám ,že se to změní.Transmogrification legendárek? To snad ne.Ty útoky na vesnice by byly docela dobré je pravda ,že by to bylo rušivé ,ale myslím ,že by se to lidem líbilo.Díky s tim poslednim twitem si mě pobavil

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet