Obnovení Karazhanu, nové modely mountů a další zprávy z…

http://media.wowfan.cz/news/bluetweets_logo
Za poslední týden se shromáždilo neskutečné množství bluetweetů, které by kompletně zpracovat stálo obrovskou spoustu času, a proto zájemce o kompletní seznam tweetů odkážu na zdroje této novinky uvedené dole. Abyste však o nic zajímavého nepřišli, připravil jsem si pro vás shrnutí toho nejdůležitějšího, co se na Twitteru objevilo. Pokud chcete podrobnější informace například o současnosti různých povolání, navštivte již zmíněné odkazy.

Warlords of Draenor a budoucnost

  • Trial of the Gladiator (PvP systém, kde nezáleží na gearu, ale jen na skillu) bude v sobě mít pouze Rated Battlegroundy a 3v3 arény.
  • V datadisku nás čekají nové modely všech postav a k tomu se váže i aktualizace všech modelů NPC! Možná se dočkáme i nových modelů starých mountů!
  • Možná se dočkáme funkce, že bude možné se za jednu postavu přihlásit do fronty (BG, Dungeon…) a do té doby, než se dostaneme na řadu, hrát za jinou postavu.
  • Velice pravděpodobně se dočkáme 5-man Karazhan dungeonu nebo nějakého scenária nebo něčeho podobného. Karazhan je příliš cool místo na to, aby se tam chodilo v jednom farmit mounta :).
  • Pandarenská kultura (hlavně architektura) se po MoP trochu rozšíří i na zbytek Azerothu.
  • I peti hunterů budou profitovat z nového multistrike statu.
  • Mohli bychom se podívat do starých dungeonů, například v rámci Challenge mode.
  • Staty v novém datadisku opět povyrostou exponenciálně. Hráč pozná změnu ze 100 na 120. Pozná změnu z 500 na 600. Ale změna z 500 na 520 je v podstatě neznatelná.
  • Mohli bychom se dočkat systému, jak vykopnout nepohodlné hráče z battlegroundu, podobně jako tomu je v LFR.
  • Asi nás nečeká nový Battleground, spíš se budou vylepšovat staré. Ale samozřejmě přibude PvP zóna Ashran.

Transmogrification

  • Stále trvá velký zájem hráčů o nové a nové modely. Možná se tak dočkáme možnosti transmogrifikovat na své legendárky uložené v bance nebo více vtipných předmětů, jako je např. Forever-Lovely Rose.

Různé

  • Hunteři s profesí Engineering by si v budoucnu mohli vyrobit svého vlastního mechanického peta (ne peta pro pet battles, ale svého hunterského mazlíčka).
  • Asi se nedočkáme zajíčků z Noblegarden jako mountů. (LOL, pozn. redaktora)
  • Druidi se asi nedočkají zbroje na svých zvířecích formách, vypadalo by to divně.
  • V podstatě žádné MMO neimplementovalo do hry např. náhodné útoky banditů na vesnice, které by hráči museli bránit. Možná by to ale bylo příliš rušivé…
  • Jeden tweet si dovolím uvést celý: Bude s novými modely možné vytvořit si postavu trpaslíka nebo pandarena, který nemá nadváhu? Trpaslíci a Pandareni mají PŘESNĚ tu správnou váhu, jako má trpaslík nebo pandaren mít. Jak se opovažujete, pane, JAK SE OPOVAŽUJETE!


Naposledy upravil/a Wrent 18.01.2014 v 16:45:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 20.01.2014 11:20

Metiu
je dost divne ze kazdy clovek je rovnako vysoki a rovnako siroky (okrem zena, muz) dost by sa zisli nejake variacie na kazdu rasu. dost ma udivuje ze nejaky mag ma ruki ako schwarzenneger
Neblázni .Po 8 letech teprve rozhodli že zaktualizují základní rasy ve wow a ty by jsji ještě chtěl aby se lišily .

Esperanta 19.01.2014 21:46

Trpaslíci a Pandareni mají PŘESNĚ tu správnou váhu, jako má trpaslík nebo pandaren mít. Jak se opovažujete, pane, JAK SE OPOVAŽUJETE!Dokonalé! Prostě dokonalé! Dwarves FTW!

Draculla 19.01.2014 11:49

Dipp
Long live to twinstar Kdo o to stojí, o tyhle změny....
Všetci čo chcú nový content a nechcú ostať v ICCčku do konca života :P

Dipp 19.01.2014 04:05

Long live to twinstar Kdo o to stojí, o tyhle změny....

18.01.2014 22:31

milanko: bavilo by to asi tak dlouho dokud by si lidi nezjistily jakej je s toho loot kdyby to nic nedavalo tak bys tam byl tak akorat sam

Wrent 18.01.2014 16:44

Geoffrey
Ashran je budoucí PvP zóna ve WoD. Ani to není boss jako jste psali zde, ani ji nenajdeme v místech současného Netherstormu jak jste mylně zmínili v podcastu... Ach jo...
Díky, měl jsem si to dohledat, spletlo se mi to kvůli jinému tweetu, který jsem špatně pochopil. Opravuju.

Geoffrey 18.01.2014 15:56

Ashran je budoucí PvP zóna ve WoD. Ani to není boss jako jste psali zde, ani ji nenajdeme v místech současného Netherstormu jak jste mylně zmínili v podcastu... Ach jo...

Muradin 18.01.2014 15:44

Bylo by zajímavé kdyby útočily na nějaké to městečko (samozřejmě nijak extra důležité) a nikdo by ho nebránil tak by padlo do rukou nepřítele (v našem případě nejspíš Železných Orků) a nějaká skupina by se musela domluvit a udělat něco jako malý raid a pokud by samozřejmě zabili nějakého toho bosse tak neodešli s prázdnýma rukama. Ale samozřejmě by se to muselo promyslet.

Metiu 18.01.2014 15:43

ako hunter enginera by ma dost potesilo mat vlastneho mechanopeta :-D ale ten posledny tweet ma podla mna pravdu. je dost divne ze kazdy clovek je rovnako vysoki a rovnako siroky (okrem zena, muz) dost by sa zisli nejake variacie na kazdu rasu. dost ma udivuje ze nejaky mag ma ruki ako schwarzenneger

fizola 18.01.2014 15:42

Možná se dočkáme funkce, že bude možné se za jednu postavu přihlásit do fronty (BG, Dungeon…) a do té doby, než se dostaneme na řadu, hrát za jinou postavu. táto časť sa mi moc nepáči, ono teraz je to v podstate hra na čakanie, stojí človek na terase/SW a čaká na BG, LFR apod. alebo si kráti čas ťažením, daily questami, pet battles. Ale stále je čo robiť pomedzi a LFG vždy volá v tú najsprávnejšu chvílu. Takto sa zažriem do questu na nejakom altovi, tak sa budem rozhodovať či isť BG, alebo dokončiť zabavny quest. Radšej som keď je to zamerané na jednej postave.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet