Oznámeno herecké obsazení WarCraft movie

http://media.wowfan.cz/news/warcraft_movie/warcraft_movie_logo
Po předchozím oznámení, že WarCraft movie přesouvá datum premiéry o několik měsíců, nebyla většina z vás příliš nadšena. Jedni to brali s klidem a druzí z tom viděli tradičně nekonečné odsouvání data vydání Blizzardu. Když jste se nad tím zamysleli, krok to byl logický. Film stojí Blizzard dost peněz a když se studio Disney rozhodlo, že přesně na stejný den bude mít premiéru očekávané pokračování Star Wars, jen sebevrah by šel proti nim. A proto udělali rozumný krok a premiéru WarCraft movie o pár měsíců posunuli. Legendary pictures se asi rozhodli, že nám toto zdržení nějak vynahradí na Twitteru představili herce, kteří ve filmu budou hrát!
Jak vidíte na obrázku, představí se nám herci jako Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell a Rob Kazinsky. Je také velice pravděpodobné, že ve filmu bude hrát i Dominic Cooper. Ben, Toby a Rob se nám navíc představí ve filmu v hlavních rolích. Jaké postavy budou zmínění herci hrát zatím není známo, ale vzhledem k tomu, že natáčení začíná v půlce ledna v kanadském Vancouveru, mohli bychom se dočkat dalších odhalení velice brzy. Co říkáte na herecké obsazení? Máte k nim výhrady? Jaké role si myslíte, že jednotliví herci obsadí? Kdy myslíte, že nám studio Legendary prozradí více informací? Jaké dáváte filmu šance na úspěch?

Naposledy upravil/a Astra 06.12.2013 v 06:53:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 05.12.2013 20:08

GocekCZ
A bude tam Thrall ??? Toho by teoreticky mohl hrat the rock
Thrall by tam neměl být.Maximálně jako batole.

KiroNet 05.12.2013 19:16

loool, ani jednoho herce neznam, krome Dominica...Uvidime no...

Oisin 05.12.2013 18:48

Film pro (to si přiznejme) velice specifickou část diváků. Vezměte si jak dlouho se o tom mluví, kolik jmen se už s tímhle filmem spojovalo a následně odmítalo. Režiséři, herci...Nikomu zkušenějšímu se do toho moc nechce a nedivím se. Pořád tvrdím že je to velmi riskantní krok který se prostě nepodaří dotáhnout do šťastného konce. Když se ale nad tím vším zamyslíte, vyjdou vám tyhle možnosti: 1 - v roce 2016 už nikoho wowko nebude zajímat. 2 - odsunování termínu na další a další rok / pomalé zrušení 3 - film bude celkem dobrý (pro fanoušky), průměrný pro zbytek světa a zapadne. Omlouvám se všem kterých se to nějak dotkne. Klidně se můžu plést ale opravdu věřím že to bude jen kolosální prů*er

GocekCZ 05.12.2013 17:10

Tiliana
A kdo bude hrát Orky :-D
všechny orky bude hrat the Rock

GocekCZ 05.12.2013 17:09

A bude tam Thrall ??? Toho by teoreticky mohl hrat the rock

Deadmau 05.12.2013 17:01

Mondel
Vznikne druhé lotro čo by bol asi najväčší úspech aky sa da vo fantasy žánry dosiahnuť.
Myslím, že bude hodně záležet na sénáristech. Přece jen pan Tolkien a jeho knížky jsou legendární.

Mondel 05.12.2013 16:38

Ano, ale Lotro malo iného režísera, nechapem prečo pre Boha to dali Duncanovi, ktorý nemá s týmto žánrom akúkolvek skúsenosť! Iba to že hra wowko a? Ten film má rozpočet 100 mega nie nejaka ***** od Uweho z rozpočtom 100 litrov kde to naozaj vyzera ako v počitačovej hre. No hadam sa im ten film podarí možno z toho vznikne druhé lotro čo by bol asi najväčší úspech aky sa da vo fantasy žánry dosiahnuť.

GeSto 05.12.2013 16:16

At si ten film nechají tolik kolem toho kecu už mě to přestalo dávno bavit a tolik času co to všechno trvá za tu dobu už by byl natočený pán prstenu 1-3 Hobit 1-3 a možná i matrixy a ještě jak se to všechno točí kolem rozpočtu a béčkových hercu jako kdyby musel blizzard škudlit

Tiliana 05.12.2013 15:42

Snake Plisken
Film bude vyprávět příběh WarCraftu 1, takže Arthase se zatím nedočkáš.
A kdo bude hrát Orky :-D

Tiliana 05.12.2013 15:34

Mondel
Na to že tam majú rozpočet 100 mil, tak dúfam že tam bude aspoň jeden ´´poriadny´´ herec, ale ak nie tak aspoň budu môcť dať prachy niekde inde napríklad na lepšie efekty atď... Samozrejme títo herci sú dobrý ale chyba my tam aspoň jedno zvučne meno ktoré pozná väčšina ľudí.
A co herci v The Lotd of the Rings. Taky je nikdo skoro nikdo neznal až na Iana McKellena.A jak to skvěle zahráli.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet