Patch 3.2 - Call of the Crusade



Trial of Crusader je nový 10 a 25 členný raid dungeon v Crusader´s Coliseum s dalšími pěti částmi.


Tier 9



Přehled tier 9 setů. Všechny classy, rassy i frakce!


Season 7




Přehled season 7 setů!
[odstavec]

Noví peti - Patch 3.2

etů bude přidána doslova hromada, rád bych Vám je spočítal, ale někomu by se to mohlo zdát málo, takže se na ně radši koukněte. Myslím si, že potěší nejednoho sběratele. Jedni jsou z questů, druhé můžete zakoupit na turnaji a třetí zase jako odměna za zabití rare moba nebo chcete-li dinosoura! A to nepočítám ty další, kteří vypadají velmi zajímavě. Jestli nevěříte, podívejte se sami. Seznam, ukázky, a jak je získat, najdete níže.



racle / Wolvar Orphans



Curious Wolvar Pup a Curious Oracle Hatchling jsou nové pet rewardy (odměny) pro Children´s Week. Tyto frakce mají své úkoly (Questline) v Northrendu.

Playmates !
The Bronze Dragonshrine
Home of the Bear-Men
The Dragon Queen
The Mighty Hemet Nesingway
A Visit To The Wonderworks
Back To The Orphanage

Poté obdržíte mail s vaším Wolvar/Oracle petem. Zde jsou ukázky.



himerring Wyrmling



Shimmering Wyrmling najdete u quatermastera Silver Covenant a Sunreavers. Koupit ho můžete za 40x Champion's Seal. Pozor, pet není BoP, neboli Soulbound, takže ho můžete klidně někomu darovat, ale mohou ho používat jen lidé s exalted u The Sunreavers/The Silver Convenant, podle vaší frakce.



aptoři



Osm nových raptořích mazlíčků má být přidáno do hry v tomto patchi. Některé z nich získáte zabitím vzácných raptorů (rare), kteří jsou různě po světě. Drop je naštěstí 100%, takže když nějakého najdete a zabijete, máte jistého peta.

Více info:
Darting Hatchling (Screen) padá z Dart. (Rare Elite – Dustwallow Marsh)
Deviate Hatchling (Screen) je rare (vzácný) drop z raptorů ve Wailing Caverns. (Barrens)
Gundrak Hatchling (Screen) zdá se že je to rare (vzácný) drop z Gundrak Raptors v Zul'Draku.
Leaping Hatchling (Screen) padá z Takk the Leaper. (Rare Elite – Barrens)
Obsidian Hatchling (Screen) můžete koupit za 50 goldů od Breanni v Dalaranu.
Ravasaur Hatchling (Screen) padá z Ravasaur Matriarch. (Rare Elite - Un'Goro Crater)
Razormaw Hatchling (Screen) padá z Razormaw Matriarch. (Rare Elite – Wetlands)
Razzashi Hatchling (Screen) je rare (vzácný) drop z Razzashi Raptors v Zul'Gurub.





alico Cat



Nový mazlíček v podobě malé kočky padá zatím z neznámého objektu. Zatím ho neprodává ani Donni Anthania v Elwynn Forestu.



acabre Marionette



Toto je hodně oblíbený pet, který bude v novém Word eventu Day of the Dead, prozatím nejsou známy žádné další informace o této malé kostře.



nyx Panther



Zatím nejsou známy žádné další informace, ale nejspíše to bude odměna za nějaký achievement.



ade Tiger



Zatím nejsou známy žádné další informace, ale nejspíše to bude odměna za nějaký achievement.

[odstavec]

Noví mounti - Patch 3.2

aždá frakce dostane po čtyřech mountech, z toho tři pozemní a jeden létací. Další mount bude speciálně pro paladiny, ale aby to nám ostatním nebylo líto, budeme si moci pořídit tzv. lite (odlehčenou) verzi nového paladinského mounta. A posledního mounta bude možné získat za achievement A Tribute to Immortality. Přehled mountů najdete níže.



rusaders White / Black Warhorse



Crusaders Black Warhorse a Crusaders White Warhorse jsou rewardy (odměny) za achievement A Tribute to Immortality.



rgent Charger / Argent Warhorse



Argent Charger bude určen jenom pro paladiny. Argent Warhorse bude dostupný pro všechny Clary a budete ho moct koupit u nového Quatermastera pod podmínkou, že jste splnili achievementy Exalted Argent Champion of the Alliance/Horde a získali tak titul Crusader. Cena bude stanovena na 100x Champion's Seal.



unreaver Hawkstrider / Sunreaver Dragonhawk (pro Hordu)



Sunreaver Dragonhawk a Sunreaver Hawkstrider jsou nové odměny u Sunreavers. Pozemního mounta si budete moci koupit za 100x Champion's Seal a létajícího mounta za 150x Champion's Seal.



uel´dorei Steed / Silver Covenant Hippogryph (pro Alianci)



Quel´dorei Steed a Silver Covenant Hippogryph jsou nové odměny u Silver Covenant. Pozemního mounta budete moct koupit za 100x Champion's Seal a létajícího mounta za 150x Champion's Seal.



chre Skeletal Warhorse



Ochre Skeletal Warhorse byl přidán do hry, aby vybalancoval počet mountů mezi rasami a frakcemi.



tripped Dawnsaber



Reins of the Striped Dawnsaber byl přidán do hry, aby vybalancoval počet mountů mezi rasami a frakcemi.



wift Alliance Steed / Swift Horde Wolf



Swift Alliance Steed a Swift Horde Wolf byli přidány do hry, bohužel zatím nejsou známé žádné detaily o mountech.

[odstavec]

Patch 3.2

ento patch nese název Call of the Crusade a přináší do hry hned několik věcí. Zatím se toho moc neví a všechno, co na této stránce najdete se stále ještě může změnit, tak to berte na vědomí.
  • Rozšíření Argent Tournamentu - Argent Crusade s pomocí Azerothských hrdinů dokončí Argent Coliseum, aby svolala všechny statečné obyvatele na připravení se na konečnou bitvu s Králem Lichů. Nové daily questy, odměny a ještě mnohem více se objeví na území Argent Tournamentu a bude to lákat hrdiny do kolosea. Více níže.
  • Crusaders' Coliseum - Kvůli rozkazu připravit se na obléhání Icecrown Citadelbudou hráči povoláni Argent Crusade, aby otestovali své schopnosti v koloseu. Čekají na Vás výzvy pro 5, 10 i 25 hráčů. Podle všeho by mělo jít o dvě verze s unikátními bossi: Jedna verze pro 5 hráčů a druhá pro 10/25 (vlastně jak jsme zvyklí). Mlo by jít o něco podobného jako byl Ring of Blood nebo Amphitheater of Anguish, ale bude to "větší" a víc záživné. Více níže.
  • Nový Battleground - Isle of Conquest, nový, velkoplošný obléhací (=s vozítky) Battleground se s tímto patchem objeví. Horda i Aliance budou bojovat hlava-na-hlavu, aby získali kontrolu nad strategickými zdroji. Bude to prý něco jako Wintegrasp kombinovaný s Alterac Valey, akorát tam bude více zvratů. Více informací v článku.
  • Nová aréna sezóna - Sezóna 7 oficiálně začne, což znamená, že získáte přístup k novým věcem a výzvám.
  • Změny druidských forem - S tímto patchem by měli druidové dostat nové skiny pro medvědy a kočky, které se budou řídit barvou kůže. Více níže.
  • Změny u šamanů - Mělo by jít o menší přepracování totemů a přidání nového panelu na jejich ovládání - více v anglickém článku.
  • Velké změny v dopravě - Chystají se také velké změny v dopravě, podstatné zlevnění ceny mountů a také jejich přístupnost pro nižší levely. Více níže.
  • Změny u profesí - Do hry přibudou nové epické gemy a také se objevilo několi změn u profesí. Více níže.
  • Shrnutí nejzajímavějších změn v patch notes - Už se objevily i patch notes pro tento patch, ale dokud je pro Vás nebudeme mít celé, je tu alespoň malé shrnutí. Více níže.

Rozšíření Argent Tournamentu



yly oznámeny další věci, které se objeví v patchi 3.2 Call of the Crusade. Hráči mohou očekávat další daily questy, odměny a další body zájmu.
  • Dva nové quest huby - Nový kamp Kultu zatracených, který se špehuje nad územím Turnaje. Na ostrově severně od Icecrown se také objeví noá původně tuskarrská vesnice, odkud budou Vrykulové útočit na Sunreavery a Silver Covenanty, kterým vy budete pomáhat.
  • Nové questy Vám nyní nabídnou možnosti, jak získat exalted reputaci buď se Sunreavers nebo se Silver Covenant, budete si tak moci koupit nové tabardy, mounty a pety.
  • Nová linie úkolů bude dostupná pro hráče, kteří získali titul Crusader, což také přináší nové odměny.
  • Návrat Černého rytíře - Černý rytíř se vrací na pole Turnaje... Ale počkat! Nezabili jste ho náhodou?
  • Silver Covenant Hippogryph | Stabled Quel'Dorei Steed | Stabled Sunreaver Hawkstrider | Stabled Argent Warhorse (asi jen pro paladiny)
[odstavec]

Crusader's Colliseum



ato ohromná budova bude dostavěna na polích Argent Tournamentu a hráči v ní najdou nové výzvy, berte na vědomí, že některé věci se ještě mohopu změnit.
  • Nový epický dungeon pro 10 i 25 hráčů s pěti bossy.
  • Více intuitivní struktura pro větší výzvy - dungeon bude mít čtyři verze: 10-player, 25-player, 10-player Heroic a 25-player Heroic, navzájem odděleně
  • Přichází také Crusaders’ Tribute! Oba dva Heroic mody v dungeonu budou mít omezení, které způsobí, že budete mít na bossech pouze určitý počet pokusů každý týden. Bonusové odměny budete moci získat podle počtu zbývajících pokusů.
  • Nový dungeon pro 5 hráčů se třemi bossy, který bude obsahovat Champion’s Sealy.
  • Nové zbraně a zbroje, které budou mít specifické modely pro Hordu a Alianci.
[odstavec]

Změny druidských forem



bsahem našeho dalšího velkého patche bude mimo jiné také to, že druidové získají možnost vybrat si z řady nových textur pro dvě hlavní formy, kočku a medvěda. K dispozici bude pět různých vzorů pro každou z těchto forem, pro Hordu i Alianci. Night elf se může rozhodnout, že si zajde do holičství a změní si barvu (vlasů) srsti, zatímco taureni budou moci využít změn, které vypadají jako tónování kůže – nová funkce pro taurena je dalším hlavním obsahem patche. Vzhledem k tomu, že existuje více barev vlasů a srsti bude postava unikátněji vypadat, některé barvy a tóny se budou překrývat s těmito novými texturami. Zvolené barvy na vlasy a srst ve většině případů korespondují s barvou, která bude vidět ve vzhledu každé formy. Několik podobných barev, které mohou sdílet textury kočky nemusí nutně sdílet stejná textura medvěda.

[odstavec]

Změny v dopravě



patchi 3.2 se objeví velké množství změn v dopravě:

Mounti obecně
  • Všichni mounti se budou vyvolávat 1,5 sekundy místo původních 3.
Apprentice Riding (Skill 75)
  • na zemi zvýšení rychlosti o 60%
  • Minimální level: 20 (NOVÉ!)
  • Cena: 4 (NOVÉ!)
  • Cena Mounta: 1 (NOVÉ!)
  • Na levelu 20 Vám bude poslán mail, který Vás navede k riding trenérovi (NOVÉ!)
Journeyman Riding (Skill 150)
  • na zemi zvýšení rychlosti o 100%
  • Minimální level: 40 (NOVÉ!)
  • Cena: 50 (NOVÉ!)
  • Cena Mounta: 10 (NOVÉ!)
  • Na levelu 40 Vám bude poslán mail, který Vás navede k riding trenérovi (NOVÉ!)
Expert Riding (Skill 225)
  • na zemi zvýšení rychlosti o 60%, ve vzduchu o 150% (NOVÉ!)
  • Minimální level: 60 (NOVÉ!)
  • Cena: 600 (nyní také slevy podle reputace) (NOVÉ!)
  • Cena Mounta: 10 (NOVÉ!)
  • Nově půjde naučit v Thrallmaru (Horda) a v Honor Holdu (Aliance) (NOVÉ!)
Artisan Riding (Skill 300)
  • na zemi zvýšení rychlosti o 100%, ve vzduchu o 280%
  • Minimální level: 70
  • Cena: 5000 (nyní také slevy podle reputace)
  • Cena Mounta: 100 (NOVÉ!)
Povolání
Druid
  • Travel Form: level 16
  • Flight Form: level 60 (150% rychlost letu)
  • Swift Flight Form: level 70
Hunter
  • Aspect of the Cheetah: level 16
Shaman
  • Ghost Wolf: level 16
Paladin
  • Warhorse: level 20
  • Charger: level 40
Warlock
  • Felsteed: level 20
  • Dreadsteed: level 40
Ve stejném patchi (3.2) se také objeví nová věž pro vzducholodě, kterou goblini postaví v Thunder Bluffu a umožní tak jednoduší a rychlejší cestu i do tohoto města. Navíc se v Orgrimmaru a Stormwindu objeví portály do Outlandu, přesněji na Stairs of Destiny k Dark Portalu. [odstavec]

Změny profesí a epických gemů



ecepty na epické gemy nyní půjdou koupit za Dalaran Jewelcrafter’s Tokeny a navíc je tu několik nových možností jak získat nové epické gemy:
  • Prospectingem Titanium Ore
  • Přes Alchemy transmuty
  • Zakoupením za honory
  • Zakoupením za Emblem of Heroism
Společně s tím Blacsmitheři získají ještě více výhod z těchto gemů, to znamená že jsme přidali nějaké výhody i k dalším profesím:
  • Alchemy
    • Mixology bonusy z Northrendských elixírů a z flasků byly zvýšeny.
    • Přidán nový recept na Flask of the North, kterou můžou požít hráči s vysokým alchemy skillem. Recept se dá koupit od speciálního prodavače za honory. Tato flaska zvýší Váš spell power, attack power nebo Strength na 1 hodinu a lze ji použít v arénách. Tato flaska nezmizí, když jí použijete!
    • Endless Healing Potion a Endless Mana Potion už nejdou použít v arénách. Počet životů a many, které jimi obnovíte byl zvýšen a cooldown snížen.
  • Blacksmithing
    • Žádné změny; stále budete mít 2 prismatic sockety navíc, které budou moci obsahovat nové epické gemy.
  • Enchanting
    • Hodnoty na Northrendských enchantech na prsteny byly zvýšeny.
  • Engineering
    • Zvýšeny bonusy z těchto vylepšení rukavic: Hyperspeed Accelerators, Hand-Mounted Pyro Rocket a Reticulated Armor Webbing.
  • Herbalism
    • Zvýšeno healing Lifebloodu
    • Lifeblood už nepostihuje global cooldown.
  • Inscription
    • Master's Inscriptions zvýšeno
  • Jewelcrafting
    • Bonusy Dragon's Eye gemu zvýšeny
  • Leatherworking
    • Hornoty Fur Lining zvýšeny
  • Mining
    • Toughness (Rank 6) dává více Staminy
  • Skinning
    • Master of Anatomy (Rank 6) dává více critical strike rating
  • Tailoring
    • Embroideries vylepšeny
[odstavec]

Nejdůležitější změny v patch notes



atím pro Vás celé patch notes přeložené nemáme, takže jsem pro Vás připravil alespoň takové menší shrnutí:
  • Hlavní
    • Crusader's Colliseum - více výše
    • Isle of Conquest - více v článku
    • Rozšíření Argent Turnaje - více výše
    • Změny skinů druidských forem - více výše
    • Změny v dopravě - více výše
    • Children's Week v Dalaranu
    • Více Poštovních schránek v hlavních městech
    • Taureni si nyní mohou měnit barvu srsti
  • Battlegroundy
    • XP v Battlegroundech! - lze to vypnout za cenu 10g, pokud si to vypnete, budete bojovat pouze proti dalším hráčům, kteří si to vypli (obrana proti twinkům, nyní twinkové nebudou bojovat proti začínajícím hráčům, ale pouze sami proti sobě). Za další poplatek 10g to můžete znovu zapnout.
    • AB a EOS - stačí pouze 1600 bodů na výhru!
    • SotA - Na začátku bude náhodně vybráno, která strana útočí a brání
    • WSG - 20ti minutový timer, po uplynutí tohoto času vyhraje strana s více vlajkami. Při nerozhodném výsledku vyhraje strana s první získanou vlajkou. Pokud ani to nepomůže, je to remíza.
  • Emblemy
    • Obě nové 10 i 25 verze Crusaders' Coliseum nyní nabízejí nový Emblem of Triumph.
    • Jakékoli dungy, které předtím nabízely Emblem of Heroism nebo Valor, jako Naxxramas nebo Heroic Halls of Stone, nyní nabízí Emblem of Conquest. Emblem of Conquest může být stále vyměněn za Valor nebo Heroism.
    • Za HC daily Q dostanete nyní 2 Emblemy of Triumph a za normální daily dungeon quest 1 Emblem of Triumph.
    • Existující achievementy na sebrání 1, 25, 50, atd. Emblems of Heroism, Valor, a Conquest byly změněny na Feats of Strength, když už Heroism ani Valor Emblemy nejsou dostupné.
    • Přidány nové achievementy na nasbírání jakýchkoli kombinací Emblémů.
  • Povolání - u druidů patrné snížení Feral DPS, u šamanů upravitelný panel se čtyřmi totemy, které budete moci po kliknutí umístit všechny najednou
  • Změny u profesí - více výše
  • Názvy obtížností dungeonů - 25man raidy už se nenazývají Heroic, protože je tu nyní rozdíl mezi normal a heroic módem pro obě 10 i 25 verze Crusaders' Coliseum.


Naposledy upravil/a Wrent 25.09.2009 v 22:56:13.


Naposledy upravil/a Wrent 30.08.2013 v 15:35:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanzik 10.03.2010 15:38

Cau chci se zeptat v ty doprave ten expert riding s kym musim mit tu reputaci abych mel slevu?

Radiaw 29.12.2009 12:09

Díky moc, dost jsem se toho dozvěděl. 5*

Snake Plisken 23.10.2009 09:48

hojda - server ZDechov wow.zdechov.net prechazi v sobotu 24.10.09 na patch 3.2.2a

dvorka 10.10.2009 09:28

pls nekdo sem napiste jestli je na tenhle patch server(FUN, instant nemusi byt cesky) kdyztak icq 453-152-284

vorlik 08.10.2009 20:39

hmm... dobryyy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet