Patch 7.2.5 - První náznak legendárních prstenů

  Patch 7.2.5    PTR    Public Test Realm   

 

Do poslední PTR aktualizace se dostaly nové legendární prsteny, které jsou vždy určeny pouze pro jedno povolání. Jistě si říkáte, proč tomu tak je, když do teď byly legendární předměty pro více povolání a nedělalo to žádný problém. No, věc se má tak, že každý prsten při nošení aktivuje i některý z talentů povolání.

 

Ač nejsou prsteny dokončeny a mnoho z nich chybí, objevilo se šest z nich, které zároveň obsahují i talentové kouzlo, které bude aktivováno, jakmile si prsten nasadíte. Pokud budou prsteny fungovat tak, jak se předpokládá, budou mít hráči možnost aktivovat i druhý talent ve stejné talentové linii.

 

Prsteny jsou pro jednotlivá povolání a fungují na všech talentových specializacích.

 

Stejně jako obvykle je potřeba upozornit na fakt, že jde o první vydání předmětů na PTR serverech. Talenty nebo statistiky prstenů se mohou změnit, mohou být upraveny nebo úplně odstraněny. Stejně tak můžete očekávat, že se v budoucích balíčcích změn aktualizace 7.2.5 objeví i další prsteny pro zbývající povolání.

 

Co si myslíte o nových legendárních prstenech, které jsou určeny jen pro jedno povolání?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Corbie 12.05.2017 22:40

A na monka se "nečekaně zapomělo".

Corbie 12.05.2017 22:43

až teď jsem si přečetl, že ještě prsteny nejsou dokončeny a nejsou všechny, moje chyba

Popcorn308 12.05.2017 10:35

začíná to wowko být o hovně ještě že už ho měsíc nehraju těžká nuda a ještě k tomu připravujou hovna

Alaman 12.05.2017 14:48

Děkujeme za informaci. Jsme rádi, že už nehraješ

Pronet 12.05.2017 09:44

Máte stejné "talenty" u prstenu u Demon Huntera jako u DK

sw1tchCZ 12.05.2017 12:11

Ty sou stejný všude. Je to brané z PTR... Mage a rogue jsou taky 'stejný'...

sw1tchCZ 12.05.2017 09:02

Ehc komenty typu 'každej tu běhá s polovinou lege gearu na sobě', jsou asi trochu mimo mísu a ten člověk tu hru asi nehrál. Limit legendárek jsou dvě a to rozhodně není polovina gearu. Artefakt je Artefakt a ne legendárka.

A teď k tématu. Nu zní to zajímavě a jelikož jsem vášnivý Diablista (trojka) tak jsem něco podobného čekal. Tyhle typy legenadárek jsou tam celkem běžné a skoro nedílnou součástí většiny buildů. Tudíž se dá čekat, že i zde to bude skoro to samé. Asi každý build bude mít tenhle prsten jako must have věc. A zde vidím kámen úrazu. Limit jsou dvě legendárky. Každý má na sobě minimálně jednu BIS legošku někdo i dvě a někdo jich má tolik, že mezi nimi při každém fightu překlikává (nevím co budu dělat jestli mi padnou kalhoty na sindru nebo ring na rune weapon...) a předsatva, že by měl obětovat např. Toravon!s Whiteout Bindings v mém případě, za ring co mi dá možnost dát si talent na generaci Runic Power z aa tak budu dost naštván.
Co se tu snažim říct je to, že mít Must Have legendárku a do toho se vejít ještě s BiS legendárkama je prakticky nemožné. Tudíž očekávám buď zvýšení limitu nebo se tyhle ringy nebudou počítat do countu. Otázkou jak to vyřešit s druhým ringem. Ponechat možnost na equip obou prstenů legendárních nebo když bude tenhle tak už nemůžeme mít druhý? Nevím jak jsou na tom ostatní classy a specy s ringama, ale já využívám Sephuz na většinu aktivit (wq, hc dungy, nějaké fighty v NH) ale pokud bych se měl rozhodnout mezi Sephuzem a tím talentovým tak beru Soul. Horší by to bylo v případě Necrofantasie a Souly...
Nu nicméně koncept zajímavý a těším se na něj, jen doufám, že to Blizz nějak dořeší... Takže RIP, Blizz na to hodí bobka a prohlásí nějakou PR hovadinu... Asi začnu víc hrát DH abych se vyhnul složitostem s equipováním... Tam mam jen jednu utility legendárku na rozdíl od DK kde mam asi šest a z toho čtyři, který používam...

Vatt'ghern 11.05.2017 20:44

K tématu legendární itemy v Legionu řeknu asi tolik: brzy budeme potřebovat další stupeň gearu.

Zakys 11.05.2017 19:49

Nic proti legendárkám ale už je jich v tom Legionu celkem dost. Každý má pomalu polovinu gearu legendarek na sobě a vůbec bych se nedivil, kdyby jejich počet ještě zvýšily...Nechápu tu pointu hlavně v tom, že ty legendárky jsou dá se říct uplně zadarmo a bez práce...Za chvilku budu běhat s Frostmournem v ruce a mít RGB podsvícení...Takže za mě total BullShiT!

Alaman 12.05.2017 14:46

Fantastické, jakou někdo může napsat blbost

Bellatrix 12.05.2017 23:40

Jak může mít někdo polovinu gearu legendárek, když limit na legendárky je 2?

Šéfredaktor WoWfan.cz

corpsen 11.05.2017 14:58

rovnou můžete přejmenovat hru na Diablo .......

Kaspo 12.05.2017 19:47

Lenže niečo také WoW, chýbalo, ak by si sa držal starého konceptu skončilo by to ako na WoD.
Potrebuješ hru oživiť, a prečo nevyužiť niečo čo funguje inde?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet