Patch 7.3.5. - Turalyon a Alleria se vrací domů

  patch 7.3.5    turalyon    alleria   

 

V nedávno zveřejněném dataminingu dialogů jsme mohli zaznamenat mimo jiné rozhovor Turalyona a Allerie v Údolí hrdinů (Valley of Heroes). Oba veteráni si zde prohlížejí své památeční sochy a Alleria zároveň hovoří o tom, že přišel čas, aby se opět podívala domů do Silvermoonu. Jak tato její návštěva dopadne, se můžete dočíst ve výše zmíněném dataminingu dialogů. Zde se můžete podívat na video jejich rozmluvy ve Stormwindu.

 

 

Zdá se vám rozhovor na první pohled (tedy, spíše poslech) nevinný a nedůležitý? Mnozí fanoušci si to nemyslí. Někteří se totiž chytili Alleriiny poznámky o tom, že "má pocit, jako by už dvakrát zemřela". Je vám to povědomé? Možná si vzpomenete na jednu z promluv Il'gynotha v Emerald Nightmare: "At the hour of her third death, she will usher in our coming.""V hodině své třetí smrti zvěstuje náš příchod." (Il'gynothovy promluvy byly rozebírány mmj. zde, přičemž podstatná část tohoto článku může stále platit i pro datadisk Battle for Azeroth.)

 

Že by to byla záměrná nápověda od Blizzardu? Nebo jde jenom o náhodu? Ať už je ta žena, o které Il'gynoth mluví, kdokoli, je velmi pravděpodobné, že k její smrti dojde právě v Battle for Azeroth – déle už snad Blizzard další postup v dějové lince Starých bohů odkládat nemůže.

 

A než vás nechám rozmyslet si, co si o této teorii myslíte, zvažte ještě toto: Alleria vládne mocí Prázdnoty (Void). V současném příběhu jde asi o nejvýznamnějšího uživatele sil Prázdnoty. A odkud Staří bohové vzešli? Z Prázdnoty.

Možné propojení je tedy naprosto zřejmé. Zbývá jen otázka, zda to všechno není jen náhoda. Jak pravděpodobné to ale je? Ze všech možných věcí, které mohla Alleria v Údolí hrdinů napovídat, jí Blizzard přiřkl zrovna obskurní poznámku o tom, že má pocit, jako by už dvakrát zemřela. To je přinejmenším dosti podezřelé. (A nebo to je profesionální trolling.)

 

Co si o této teorii myslíte? Jde o záměr Blizzardu, jak nám napovědět, co nás čeká? Nebo tu jen pracuje přebujelá fantazie věčných konspirátorů (ne, nehodlám toho nechat, děkuji za optání)?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Domimaru 07.12.2017 09:08

Cmoon... Ať zabijou Turalyona nebo jak s to piše a Alleriu nechají na pokoji... (Kdo byl u prvního bosse v Antoru tak mě možná chápe)

Heakler 06.12.2017 19:13

Na druhou stranu, kdyby to byla pravda, byla by naprosto vhodný kandidát. Protože Sylvanas umřela třikrát, Jainino mírumilovné já zemřelo v Theramoru, to máme jednu smrt pro Jainu.. Vereesa je příliš nudná a dává na sebe bacha. No a Alleria, sice nevím z jakého rukávu si ty smrti vycucala ale hej byla by díky tomu vhodná kandidátka na obětování pro vzestup Void služebníků na Azeroth. Takže proč ne, jen chci aby se setkala se svýma sestrama mezi šesti očima, to by bylo sakra luxusní :3

Venaborn 06.12.2017 20:43

Pochybujem že ju zabijú v najbližších troch expanziách. Pre Void Elfov je hlavný a prakticky jediný hlavný charakter. Zabiť ju nepripadá v úvahu.
Navyše niečo mi hovori že tu si Blizzard robí zo všetkých čo tom teoretizujúci prču.

Heakler 06.12.2017 22:38

@Venaborn Tak Allied races jsou zde hlavně kvůli konfliktu, nedivil bych se, když někteří z vůdců těchto menších ras během datadisku zemřou.

Zug 06.12.2017 22:40

@Heakler Jasný, přece jsem na Allerii čekal jen jednu dekádu, tak proč jí hned neoddělat, že?

Heakler 06.12.2017 22:55

@Zug Tak víš co, já jsem již delší dobu hotovej z jedné ze sester Windrunnerových A tak nějak mi to stačí O Vereese pomalu člověk neví.. A Alleria je sice docela borka.. a je i starší.. to ano.. ale.. ledově temná královna nemrtvých je prostě ledově temná královna nemrtvých! :3

cerv255 06.12.2017 22:56

@Zug přesně snad aspoň všechny sestry nechaj ještě tak datadisk dva naživu.

Zug 06.12.2017 23:05

@cerv255 Ne asi. Chci pro jednou i něco co nezahrnuje jen a pouze blbě napsanou nenávist. A pokud náhodou některá z nich padne v boji, tak silně očekávám, že se rázem z portálu zjeví Sylvanas a raisne je. Si to představte. The Banshee Queen Sylvanas a její věrné rádkyně... teď to možná zní jako špatnej fan fic, ale jen počkejte. Já se dočkám... jednoho dne...

Heakler 06.12.2017 23:29

@Zug Waau To já zajdu dál Takový Triumvirate of the Windrunners..... At the seven gods... I am your faithful servant, ladies!!! :*

Zug 06.12.2017 23:49

@Heakler Dis... dis guy knows.

Bellatrix 06.12.2017 23:57

@Zug U Vereesy už k tomu jednou málem došlo, že. Ve War Crimes, kde jí Sylvanas vyloženě nabídla, ať se k ní přidá, a Vereesa to dost vážně zvažovala. A vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby na to jednou opravdu došlo. Ale Alleria, ta by do toho asi nešla.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Zug 07.12.2017 00:33

@Bellatrix Jep, já vím. War Crimes je díky tomu jedna zmých oblíbenějších WC knih.
Jen technický detail though: Ona zvažovala možné přemístění do Undercity. O tom, že ji Sylvy plánovala zabít a raisnou neměla ani tucha. Ale to jsou jenom detaily. Kdy něco takového Blizzard zastavilo, hm?

Bellatrix 07.12.2017 12:06

@Zug Však ona by si Vereesa zvykla.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Miťosk 08.12.2017 23:37

@Bellatrix alleria je teraz padawan tak nemoze

Zug 06.12.2017 16:36

Rozhodně to tam není dané náhodou. Zaměstanci Blizzardu totiž milujou sledovat diskuze na netu ze kterých nakonec nic není. Já říkám že troll.

Bellatrix 06.12.2017 17:12

Já bych se taky klonila spíš k tomu, že to je trolling. Úplně to vidím, jak tam na sebe ti vývojáři významně mrkají a šťouchají do sebe lokty: "Hele, dáme tam tohle, z toho se lidi zblázní!"

Šéfredaktor WoWfan.cz

jawed 06.12.2017 15:54

Tak to by ma naštvalo...dlho nič potom sa na chvíľu objaví a hneď ju zabijú? No to hádam nie...aj keď na druhú stranu ani sylvanas by som nechcel aby umrela hlavne keď v poslednej dobe u mňa v obľúbenosti dosť stúpla. Ak má jedna z nich umrieť hm tak som zvedaví ako to nakoniec dopadne

cerv255 06.12.2017 15:09

doufám, že to je jen věta a nejde o připravené proroctví, zrovna když jsme se po tolika letech dočkali jejich(skoro) šťastného konce a našli je živé, tak by se mělo stát tohle? Zrovna u ní by mě to fakt dost mrzelo.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet