Patch 7.3 - Co dělat v druhém týdnu?

  Patch 7.3    Týden    Co dělat   

Je to již týden, co byla vydána aktualizace 7.3. Blizzard vydává obsah nových aktualizací postupně, a proto asi není divu, že tentokrát tomu není jinak. Druhý týden na nové planetě přináší spoustu nového, včetně nové zóny, world questů, invasion pointů a mnoho dalšího.

 

Obsah článku

 

Souhrn novinek

Tento týden pokračuje další část příběhu na domovské planetě Plamenné legie. Argus se postupně odemyká a hráči tak získávají další možnosti, jak trávit čas ve hře. A co na hráče tento týden vůbec čeká?

 

Co dělat v druhém týdnu?

Tento týden můžete začít s dalším postupem po Argu, což znamená, že odemknete novou zónu, několik nových world questů a mnoho dalšího.

  • Můžete postupovat v úkolové linii Dark Awakenings, která vás zavede mnohem dál v příběhu a podíváte se na Krokuun a Mac’Aree. Úkolová linie odemkne dva nové Matrix Core, úkoly, které následně odemknou Invasion Pointy a také získáte přístup ke spell #252574 a spell #252632.
  • Plněním world questů v nových oblastech můžete získávat reputaci pro Argussian Reach. Po dosažení Revered reputace budete moci zakoupit item #152964, kterým si usnadníte cestování po planetě.
  • Dokončením úkolové linie, která je určena pro druhý týden na Argu, odemknete Invasion Pointy. Splněním úkolů quest #48461 a quest #48513 se zpřístupní také Greater Invasion Pointy, ve kterých naleznete nové world bosse.
  • Noví world bossové mohou po své smrti poskytnout předměty o item levelu 930. Použít můžete také Seal of Broken Fate, kterým zvýšíte šanci na získání nových předmětů.
  • Nezapomeňte, že na Mac’Aree je hned několik Lightforged Beacon bodů, které výrazně usnadňují cestování po zónách. Udělejte si čas a odemkněte je všechny. Do budoucna vám to pomůže.
  • Díky achievementu achievement #12069 můžete získat na Argu rychlejšího mounta.
  • Speciální úkolová linie Arcatraz může dopomoci k dalšímu Matrix Power pro Vindicaar.
  • Jsou k dispozici týdenní úkoly quest #48799 a quest #49293.

 

Zapomněli jste na minulý týden?

Pokud jste se na Argus ještě vůbec nedostali, bude potřeba dokončit úvodní úkolovou linii z prvního týdne, abyste se na Argus vůbec podívali. Nemusíte mít ovšem strach, není to nic složitého.

  • Započněte úkolovou linii, se kterou se dostanete na Argus. První úkol můžete získat návštěvou Dalaranu. Úkol se automaticky objeví pod minimapou. Jde o úkol quest #47221 / quest #47835. Pro získání tohoto úkolu je potřeba splnit také Broken Shore scenario alespoň na jedné z vašich postav. Pokud ovšem máte odemknutý Broken Shore, nemusíte to řešit.
  • Úkoly prvního týdne odemykají první dvě zóny – Krokuun a Antoran Wastes. Přístupné v těchto zónách budou také world questy, úkoly pro profese a samozřejmě také emissary úkoly quest #48639 a quest #48642.
  • Po dokončení quest #48559 / quest #48199 se odemkne také další úkolová linie, která přidá do hry nové předměty, item level tokeny pro class hall šampiony a nové typy jednotek.
  • Pokud jsou vaši šampioni pozadu a nevíte, jak vylepšit jejich sílu, zkuste třeba item #153006 za 2500 Nethershardů nebo item #153005 za 400 Nethershardů.  

 

Dlouhodobé věci

Je hned několik věcí, na které byste se měli zaměřit co nejdříve. Mnoho věcí v aktualizaci je na delší dobu. Pokud chcete mít všechno odemknuto co nejdříve, průběžně byste se měli připravovat. Dlouhodobějších věcí není až tak moc, avšak stojí za to se na ně zaměřit.

  • Snažte se dokončit všechny úkoly, které pro vás Argus přichystal, ať pak nejste překvapení. Průběh můžete sledovat například pomocí achievementu achievement #12066. Díky tomu, že budete každý týden dokončovat to, co je potřeba, nebudete poté mít problém se zpřístupněním nového dungeonu nebo Netherlight Crucible.
  • Pokračujte ve farmení Army of the Light a Argussian Reach reputací. Reputaci k druhé zmíněné frakci je možno sbírat přes world questy od druhého týdne. Nezapomeňte, že se získáváním reputace vám můžete pomoci Darkmoon Faire buff.
  • Pokud jste fanoušky mountů nebo petů, rozhodně zkuste získat item #153190 z Panthara. Z vajíčka se za pět dnů může vylíhnout nějaký mount nebo pet.
  • Pracujte pomalu také na achievementu achievement #12083.
  • Zkuste pozabíjet všechny rare nepřátele. Postup můžete sledovat pomocí achievementu achievement #12078. Dokončením získáte přístup k novým vzhledům vašich zbraní – item #152396.
  • Anglers mají několik nových projektů pro všechny vášnivé rybáře. Chytáním ryb na Argu budete moci získat item #152912 nebo třeba item #152583.

 

Co přijde do budoucna?

Již za týden přivítáme nový obsah, který bude na Argu dostupný. Pokud si chcete užít celý příběh najednou a ještě jste s Argem ani nezačali, vězte, že příští týden bude dost věcí, které budete muset splnit a které odemknete.

  • Odemkne se další kapitola příběhu. Tentokrát půjde o War of the Light and Shadow. Společně s tímto se odemknou také dvě nové lokace pro world questy: spell #252755 a spell #252761.
  • Hráči, kteří dokončí kompletní úkolovou linii, budou mocí vylepšovat vlastnosti zbraní v Netherlight Crucible.
  • Seat of the Triumvirate dungeon bude dostupný pro hráče, kteří splní úkolovou linii.
  • Objeví se mnoho nových postranních misí pro jednotlivá povolání. Přinesou hlavně nové Lightforged mise, předměty a typy vojsk.

 

Invasion Point

Tento týden se hráči dostanou do Invasion Pointů, které je zavedou na jiné planety a budou moci získat nové odměny v podobě vybavení, artifact power tokenů atd. Invasion Pointy budou dostupné, jakmile hráč splní Dark Awakenings úkolovou linii a dokončí několik úkolů, které jim dá Illidan.

  • Lesser Invasion Point

Jakmile hráč získá 15 Argus Waystone, může dokončit úkol quest #48513, čímž odemkne Greater Invasion Pointy.

  • Greater Invasion Point
    • Jsou k dispozici celý týden.
    • Naleznete v nich world bosse, ze kterých můžete získat item level 930 předměty.
    • Zabitím všech bossů získáte achievement #12026.

 

Vindicaar

Vindicaar je velká vesmírná loď, která slouží hráčům jako základna na Argu. Loď je k dispozici ve všech třech zónách – Krokuun, Mac’Aree a Antoran Wastes.

  • Lightforged Beacon je portál, který usnadňuje cestování po celé planetě. V tomto týdnu budete moci odemknout mnoho nových portálů v zóně Mac’Aree.
  • Odemknete pomocí úkolových linií dva nové Matrix Powers. quest #47994 odmění hráče spell #250830 a quest #48107 dá hráčům spell #250832. Poslední Matrix Power bude odemčen pomocí úkolové linie Arcatraz.

 

Mac’Aree

Poslední zóna, Mac’Aree, byla v minulosti známa jako ‚Jewel of Argus‘ a reflektuje kulturu eredarů. Tato zóna byla již několikrát ve hře referována, například předmětem item #131732 nebo NPC npc #17663. Zóna je nabitá příběhem, krátkými videi a flashbacky, které vypráví o zkorumpování eredarů a úniku Velena.

 

První část příběhu je dostupná od 6. září. Finální část příběhu bude zpřístupněna příští týden, tedy 13. září.

  • World questy dávají v této zóně reputaci pouze frakci Argussian Reach.
  • The Seat of the Triumvirate je v této lokaci.
  • V zóně je hned několik easter eggů, včetně mladého Lorda Jaraxxuse, Grand Viziare Jarasuma nebo se zde nachází Hakmud of Argus, kterého znají hlavně hráči Aliance z mount item #44235.
  • Zóna obsahuje mnoho nových mountů, rare nepřátel, profesních úkolů, battle petů atd.

 

Battle peti

Mac’Aree bude ráj hlavně pro sběratele petů. Je to hlavně proto, že zde mohou získat několik nových bojových petů a pomalu pokračovat v achievementu achievement #9696.

V zóně se nachází také mnoho rare nepřátel, ze kterých hráč získá item #153190. Vajíčko může ukrývat nového peta nebo mounta.

 

 

Hunter peti

Jste hunteři a rádi byste si ochočili nového peta, který vám bude sloužit? Máte možnost… Mac’Aree je plný nových zvířat, které můžete ochočit! Například taková Panthara je super mazlíček, pokud vlastníte i 147901.

 

Mounti

Sbíráte-li mounty, potěší vás fakt, že Mac’Aree má hned několik nových mountů, které můžete získat do své sbírky.

 

Aktualizace profesí

Aktualizace se dočkaly také profese, a to hlavně Jewelcrafting, Engineering a Tailoring. Nové úkoly zavedou hráče do Mac'Aree. Odměny jsou více než zajímavé.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 09.09.2017 13:38

Na Argosu je toho tolik co dělat, že mi nezbývá ani čas, ani chuť chodit cokoli jiného (main +2alti) cca2-3hod. Než to projdu a už mě to přestává bavit...

Akari 07.09.2017 10:56

Já hraji ruletu Nasbírám 650 krystalů, koupím za to trinket a čekám co mi z toho vypadne Sice pořád ne arcanocrystal, ale nějaké pěkné kousky už mám

žokej 07.09.2017 14:57

Ja nakoupil první relicy, nyní se chystám taky na trinkety

Ellendway 08.09.2017 08:40

Já teď získal item level 930 wristů za krystaly. Docela masakr...

Akari 13.09.2017 01:59

Už mě ta ruleta začíná štvát, to už není totiž možné. Potřebuji mastery a ze 6 necků mi padly 4 s Versa+crit (nejhorší staty) a další 2 versa+haste.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet