Patch 7.2 - The Tomb of Sargeras

http://media.wowfan.cz/patch72/patch-7.2
Patch 7.2 nemá v současné době stanovené datum vydání, ovšem na PTR serverech se objeví krátce po úspěšném spuštění předchozího patche 7.1.5.
http://media.wowfan.cz/patch72/blizzcon/vydani
Stejně jako u předchozí aktualizace bych rád upozornil, že jde o první informace, které byly uveřejněny na BlizzConu 2016. Článek se bude v budoucnu rozrůstat a doplňovat. Omluvte také kvalitu současných obrázků. Byly zachyceny v živém vysílání z videa. Obrázky ve vysoké kvalitě budeme postupně doplňovat.

Seznam informací

Létání na Broken Isles

Bude dostupná druhá část achievementu Broken Isles Pathfinder, Part One. Pokud splníte všechny požadavky, budete moci na Broken Isles létat. Létání se odemkne pro celý účet.
Létání na Broken Isles
K dokončení druhé části achievementu budete muset splnit úkolovou kampaň Legionfall. Vše se bude točit kolem otevřeného světa a objevování:

Epický mount pro každé povolání

Společně s létáním na Broken Isles představil Ion Hazzikostas také specifické mounty pro každé povolání. Tohoto mounta bude moci získat úplně každý a k získání bude potřeba splnit výše zmíněný achievement a nejspíše i určitou úkolovou linii. Mezi nejzajímavější kousky rozhodně patří mount priesta, shamana nebo druida. Co myslíte?
Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání Epický mount pro každé povolání

Nový raid - Tomb of Sargeras

Po pokoření Nighthold se podíváme do Tomb of Sargeras. Čekat na nás bude devět rozdílných bossů ve čtyřech hlavních sekcích raidu. Nejprve zavítáme do Dark Cathedral, což je starý chrám Elune, který padl do spárů Legie. Ovšem naše cesta bude pokračovat mnohem níže, pod zemský povrch. Podíváme se do velkých jeskyní, kde vládnou nagy. Také uvidíme zapečetěnou část hrobky, kterou otevřel Deathwing, když se proletěl nad Azerothem. Svou pouť v Tomb of Sargeras zakončíme na místě, kde bojovala Aegwynn proti Sargerasovi.
Tomb of Sargeras planek
Bossů bude celkem devět a budou rozděleni do několika kategorií. Mezi představené bosse paří například stvůra, která je něco mezi pit lordem a infernalem. Dále můžeme očekávat i „Fallen Avatar of Sargeras“ nebo samotného Kil’jaedena! Další bossové jsou viditelní v galerii níže.
Tomb of Sargeras Tomb of Sargeras Tomb of Sargeras Tomb of Sargeras Tomb of Sargeras Tomb of Sargeras

Nový dungeon – Cathedral of Eternal Light

Dungeon, jenž bude dostupný v Normal / Heroic / Mythic a Mythic+ obtížnosti, bude obsahovat 4 bosse a bude menší příběhovou předehrou k Tomb of Sargeras.
Cathedral of Eternal Light
Zóna je rozdělená do dvou místností – Cathedral Gallery a Hanging Gardens.
Cathedral of Eternal Light Cathedral of Eternal Light Cathedral of Eternal Light

Aktualizace starších dungeonů

Při vydání této aktualizace budou upraveny také již vydané dungeony na obtížnosti Heroic a Mythic. Půjde o upravení obtížnosti. Nezapomnělo se ani na odměny, které budou vylepšeny, a hráči tak budou mít větší motivaci navštěvovat starší dungeony. Mythic Keystone systém bude mírně upraven a budou přidány nové Keystone Affixes.
Aktualizace starších dungeonů
Velkou úpravou projde také nedávno vydaný Karazhan. Bude rozdělen na horní a spodní část, což umožní vytvoření dvou nových obtížností – Heroic a Mythic+. Společně s touto změnou budou do Heroic obtížnosti přetvořeny také dungeony Arcway a Court of Stars.

Novinky v PvP

Započne nová PvP sezóna, takže přibudou nové předměty, mounti a mnoho dalšího. Největší změnou budou ovšem nové PvP Brawls, které můžete znát například z Overwatch nebo Heroes of the Storm. Jde o týden dlouhé události, které jsou kompletně nové a zcela odlišné od toho, co znáte. Brawls umožní Blizzardu přidávat do hry mnoho nových věcí a upravovat pravidla tak, aby to nepoškodilo současný PvP systém. Cílem tohoto nového systému je samozřejmě zábava! Tým chce, aby si hráči vyzkoušeli něco nového, něco zábavného. Ion Hazzikostas slíbil, že na tomto systému budou stále pracovat a budou ho aktivně rozšiřovat o nové události.
Novinky v PvP
A co můžete očekávat? Například velké bitvy v malých arénách. Představte si, že se najednou objeví 30 hráčů například v Blade’s Edge aréně, nebo že v Eye of the Storm zmizí gravitace. Objeví se také speciálně upravený Arathi Basin battleground – krásné letní počasí vystřídá krutá zima, která se projeví i v herním stylu. A nesmíme zapomenout ani na Eye of the Horn, kde budete permanentně připoutáni ke svému pozemnímu mountovi a budete se snažit vyhrát Eye of the Storm.
PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl PVP Brawl

Úprava Artifactů

Artifact zbraně hrají v Legion velkou roli a tým vývojářů chce pokračovat v jejich vylepšování. Právě díky tomuto budou přidány nové vlastnosti, včetně jedné hlavní. Dojde také k úpravě stávajících vlastností zbraní. Pokud máte na nějaké vlastnosti 3/3 vylepšení, budete moci přidat další jedno vylepšení. V patchi 7.1.5 bude nový systém dohánění Artifact Knowledge úrovní. Hráči mohou získat prvních 10 (možná více) úrovní Artifact Knowledge pomocí předmětů, které budou moci směnit za Order Resources. V patchi 7.2 budou přidány další úrovně a bude zvýšeno maximum možných úrovní. Změnou projdou také relikvie, které využíváte ve zbraních. Mnohé nové relikvie budou mít místo jedné vlastnosti rovnou dvě.
Úprava Artifaktů
Společně se změnami, které jsou zmíněné výše, se ve hře objeví i nové vzhledy pro zbraně. Půjde o vzhledy, které si budete muset odemknout pomocí vlastních dovedností a zkušeností. Jde o takzvané solo-based vzhledy. V úkolech budete muset dokázat, že své povolání a talentovou specializaci ovládáte opravdu na jedničku. Tyto vzhledy by měly zajistit, že pokud potkáte hráče, který bude mít tento vzhled odemčený, budete vědět, že jde o dobrého hráče.
Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů Úprava Artifaktů

Nové World Questy

V návaznosti na pokračování příběhu budou dostupné i nové World Questy. Objeví se také úkoly, které budou určené pouze pro jedno povolání.

Nová frakce a reputace

Novou frakcí, u které budete moci získat reputaci, bude Armies of Legionfall.

Legionfall kampaň

Cesta k otevření Tomb of Sargeras bude těžká, a proto bude zapotřebí podpory v podobě základny. Pokud si vzpomínáte na Isle of Quel’Danas, budete mít představu, jak to funguje. Hráč si zvolí budovu, kterou chce stavět, každá budova bude vyžadovat určitý počet surovin. Po dostavění budovy získá hráč odměny a bude měnit příběh – každá z budov bude obsahovat jiné odměny. Během této úkolové kampaně si odemknete také nové World Questy, vendory, world bosse.
Legionfallen Legionfallen

Útoky Legie

Podobně jako tomu bylo před spuštěním datadisku, i nyní bude Legie útočit. Tentokrát půjde o útoky, které budou na Broken Isles, takže se připravte na zóny, ve kterých bude chtít Legie převzít vládu. Jakmile se zóna ocitne pod útokem Legie, zmizí dočasně World Questy, oblohu potáhnou mračna a mezi nimi uvidíte plno lodí Legie. Jakmile porazíte dostatečný počet nepřátel na zemi, budete moci spojit své síly s dalšími dvěma hráči a vydat se pomocí scenária na velitelskou loď, kde zabijete velitele útoku. V každé zóně Broken Isles bude probíhat útok, resp. obrana, trochu jinak.
Útoky Legie
Důležitou informací je, že budou napadeny pouze zóny, ve kterých nemáte Emissary úkoly.

Co bude po patchi 7.2?

Ion Hazzikostas nastínil i budoucnost celého datadisku. Po poražení Legie v Tomb of Sargeras půjdeme mnohem, mnohem dál! Dle jeho slov je potřeba zničit zlo na jeho domovské planetě. Ano, čtete správně! Vydáme se na Argus!
http://media.wowfan.cz/patch72/blizzcon/future_timtokonci Útoky Legie Útoky Legie


Naposledy upravil/a Bellatrix 05.11.2016 v 17:32:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 14.11.2016 09:31

Heakler
Jinak, chápu dobře, že když je Illidan vybrán pro to, aby se stal.. vyvoleným světla.. A Legie nemá znázorňovat protiváhu vůči světlu.. tak to znamená, že se teď budou chtít hodně rychle zbavit Legie, řekněme že v příštím datadisku už budeme jen vzpomínat na ty masy démonů a jejich invaze na Azeroth a přesměrujeme se na ty, kterým slouží Staří Bohové? Tedy že Legie, ikdyž zničila stovky světů, má technologie modernější jak my na zemi a k tomu, mají nekonečně mnoho vojsk. Tak to pořád nic není proti tomu co nás čeká..? Jako já myslel, že celou dobu to bude jen o Sargerasovy hrozbě, možném návratu atd. V každým případě, škoda, že nás už čeká pravděpodobně jen doba míru mezi Hordou a Aliancí. A vůbec důležitost frakcí, teď bude tutam, když hlavní úlohu v Legionu převzali neutrální frakce.
No tak když Aliance a Horda nebyli schopný buď zničit jednoho nebo druhého a věnovat se hlavním záporákům (se Sargym pozor, pořád mám pocit, že ho spíš naverbujeme) nebo se domluvit na nějakém příměří, tak musí nastoupit někdo jinej a vzít si to na sebe... Upřímně bitky těch dvou byli vždycky totálně zbytečný a k ničemu... Pozor Lich King! Omg teď ne musím zabít tohohle Grunta! Deathwing a Ragnaros! Mnohem důležitější je zničit Gilneas a Southshore... Zbytky Old Goda v Pandalandu! Teď ne snažím se shodit Atomovku na Theramore abych se pak stal hlavním bossem datadisku... Iron Horda potažmo Gul'dan robí bordel na Draenoru! Let's go to kill ourselves in Ashran! Na druhou stranu tu máš zas teď v Legionu dost zajímavou linii s Gennem a Sylvanas ve Stormheimu... Takže ne vždy to PvP bylo zbytečný... Takže bych se toho nebál...

Heakler 13.11.2016 22:32

Jinak, chápu dobře, že když je Illidan vybrán pro to, aby se stal.. vyvoleným světla.. A Legie nemá znázorňovat protiváhu vůči světlu.. tak to znamená, že se teď budou chtít hodně rychle zbavit Legie, řekněme že v příštím datadisku už budeme jen vzpomínat na ty masy démonů a jejich invaze na Azeroth a přesměrujeme se na ty, kterým slouží Staří Bohové? Tedy že Legie, ikdyž zničila stovky světů, má technologie modernější jak my na zemi a k tomu, mají nekonečně mnoho vojsk. Tak to pořád nic není proti tomu co nás čeká..? Jako já myslel, že celou dobu to bude jen o Sargerasovy hrozbě, možném návratu atd. V každým případě, škoda, že nás už čeká pravděpodobně jen doba míru mezi Hordou a Aliancí. A vůbec důležitost frakcí, teď bude tutam, když hlavní úlohu v Legionu převzali neutrální frakce.

godlike 13.11.2016 15:46

pokud jste viděli to video z nighthold půjdem do propasti takže hlavní boss bude Aszara nebo N´zoth podle mě

Akari 11.11.2016 22:00

Tak jsem se trefil, na Argus se podíváme ještě v Legionu jako vyvrcholení celého datadisku a budou tam questy, raid..atd. Jen teda ještě přirozeně neřekli, jak to bude pokračovat

10.11.2016 15:54

Heakler:na mmo je rozhovor z vyvojarema, nejspis bude za chvilku i tu tak se muzes podivat

Randy 10.11.2016 09:58

Podľa mňa si Argus nechajú do budúcna a teraz nám ukážu len časť z neho... Na Argus je podľa mňa ešte priskoro

Heakler 10.11.2016 00:56

Beeda2004
Tak ne oficilane oznameno ze argus bude patch
To nemůže být jen patch ne.. není škoda nevyužít Argus jako expanzi pro levlování? Snad tam přijdeme zabít Killjaedena a pak zdrhneme a vrátíme se tam až v dalším datadisku.

10.11.2016 00:52

Tak ne oficilane oznameno ze argus bude patch

07.11.2016 21:34

Prunusek:muj osobni dojem je ze sejmeme jeste azsharu jako last bosa legie a ze argus daji jako dalsi datadisk, ale je to jen muj osobni dojem

Ellendway 07.11.2016 10:02

@ndy
K těm mountum.. to jako treba monk a paladin budou mit jen ground? To ani pak nevyuziji kdyz se bude jen letat zase.
Všechna povolání budou mít létající mounty. Pokud na obrázku mount stojí na zemi, neznamená to, že neumí létat.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet