Patch 8.1 - Tides of Vengeance patch trailer

  patch 8.1    tides of vengeance    trailer   

Včera vyšel patch 8.1 Tides of Vengeance, který přináší do hry novou Warfront Battle for Darkshore, dále frakční invaze Incursions, Heritage armory pro trpaslíky a krvavé elfy, nové Island Expeditions, nový Pet Battle dungeon Gnomeregan a řadu systémových úprav, týkajících se například account-wide reputací.

 

V průběhu patche rovněž přibudou dva nové raidy – Battle of Dazar'alor (dříve známý pod jménem Siege of Zuldazar), který bude využívat unikátní flashback mechaniku a který bude odlišný pro hráče Aliance a Hordy, a Crucible of Storms.

 

Raidu Battle of Dazar'alor se týká i trailer k patchi 8.1. Horda i Aliance se v něm totiž připravují na další střet, ke kterému dojde právě v tomto raidu.

 

 

Zajímavé je, nakolik trailer svým schématem připomíná jiný patch trailer z dávných dob Burning Crusade...

 

 

Veškeré články týkající se patche 8.1 najdete v příslušné kategorii.

 

Jak na vás patch 8.1 prozatím působí? Naplnil vaše očekávání, nebo jste něčím zklamáni?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

SolMane 14.12.2018 23:53

Boze ten zaklinac 0:46

Ales_CZ 14.12.2018 16:37

Nevíte náhodou, jak se dá získat elitní set Dread Gladiator's Plate?

Bellatrix 14.12.2018 17:46

Doporučuji podívat se na WoWhead.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Akari 14.12.2018 14:27

Tento patch není vůbec malý, problém je spíš v obsahu samotném, protože přidali věci, které "nikdo" nechtěl (warfront a expedice).
Warfront je v současném stavu naprostá tragédie, nemá to absolutně žádnou úroveň (nedá se prohrát, mobky nic nedělají), musí z toho udělat mnohem větší challenge nebo udělat PvP verzi (třeba 10vs10).
Expedice, neznám snad nikoho koho by to bavilo a minimálně před tímto patchem se prostě pobrala půlka ostrova a pak se vyAOEčkovala, taky v tom nevidím nic skvělého jen taková otrava pro weekly odměnu.
Myslím si, že Blizzard opět nevybalancoval patche, v 7.1.0 vydal mega dungeon Karahzan a raid Trial of Valor. Zatímco v 8.1.0 nevydal ani dungeon a ani raid, podle mě tady měl vydat ten gnomský dungeon a arénu, aby ten content rozložili a lidé by byli víceméně spokojeni.

FlokiEremitt 14.12.2018 14:38

V 8.1.0 je pokud vím vydán Raid jen jeho spuštění se oddálilo na leden, aby lidem nekazily svátky.

Akari 15.12.2018 00:08

@FlokiEremitt Ale já se tu bavím o Trial of Valor což je takový ten vyplňovací raid jako bude ten ve Stormsong Valley před 8.2.
Ale ty raidy jsou takto fajn, jen si myslím, že ten nový mega dungeon měli udělat už teď jako to udělali s Karahzanem a ne až v 8.2 kdy dostaneme raid, dungeon, arenu, novou velkou zónu, Brawler's Guild...atd.
Prostě narvou všechno do jednoho patche.

Martins911 15.12.2018 09:48

A to jsme se ani nedostali ke clasám....

Sali2142 14.12.2018 12:02

Musim souhlasit s jednim komentarem tady..BFA me zatim nijak nenadchlo..pre patch k BFA byl super, strasne me chytlo, jak se Sylvana zblaznila a delala vse po svem..napadla alianci atd..to byl pro me posun nekam jinak, nez stale se opakujici dej..bohuzel v BFA toto skoncilo, celou dobu vidime jen ulizanyho Nathanose a to je vesmes vse..obsah po doexpeni temer nulovej..a jediny co clovek dela je ze chodi dokola myth +.. novej warfront je tak neprehlednej, ze nez sem se rozkoukal, byl konec.. z patche me zatim zaujal jedine assault, kterej tim meni lokace ve fakt dobry world pvp. To ze za warlocka sem to ani nemohl dodelat, jelikoz misto vzducholode byly ve vzduchu jen rozsypany krabice a par vojaku levitujicich ve vzduchu, nebudu pri velikosti takoveho herniho studia jako je blizzard snad ani komentovat..Oproti legionu fakt bida..a azerite system komentovat nebudu uz vubec :-D

Martins911 15.12.2018 09:50

Mimochodem ty assaulty se po jakém čase spawnují

Perzeus 1 14.12.2018 11:15

Osobne si myslim ze je to teprve zacatek je fakt te legion mel vetsi obsach ale to neznanena ze bfa bude zaostavat ale to same se tvrdilo o wod garison bylo taky supr ze začátků a potom to byl propadak wod takze class hall byla sice supr ale neznamena ze by ro nedopadlo casem podobne kazdej si najde ve hre to sve uvidime casem jak bfa si povede drzim palce blizz at to vede spravnum smerem

okojehly 14.12.2018 13:02

Je otázka zda vůbec budou zkoušet zajímavé pokračování. Něco jako Legion stojí spoustu peněz a Blizz je už nemusí dostat. Možná to jen rychle doklepnou do finálního bosse.

Pytler 14.12.2018 10:31

Zatím jsem z BfA dost zklamanej.. War Campaign pro mě absolutně nezáživný. Warfronts chodím jen kvůli transmogu, WQ nedělám - repku na Zandalari i Mag'har mám dávno, odměny za WQ jsou jinak směšný. Island Expedations? Párkrát jsem byl a stačilo. Jediný co mě opravdu bavilo byla Q line s Vol'jinem a i ta byla dost krátká. Chci lore, víc lore.

Když to srovnám s Legionem, spoustu věcí jsem tam dělal na více postavách a bavilo mě to. Doteď nezapomenu když jsem poprvý slyšel Turalyona a vůbec celá Q line s Light's Heart byla skvělá a rád jsem si jí prošel víckrát. Příběhy v Class Halls byly taky skvělý, kvůli tomu jsem vyexpil spoustu postav jen abych si je mohl projít, chybí mi snad jen Hunter, Warrior, Rogue a Monk, zbytek jsem poctivě vyexpil abych viděl co se děje v Class Hall a nutno říct že třeba DK měli příběh super.

BfA je prostě zatím takový nijaký, prázdný, snad se to časem změní. Po Broken Isles jsem lítal a běhal hrozně dlouho a rád, pak přišel Argus - oproti tomu ze Zandalaru a Kul Tirasu už se mi zvědá kufr, nevím proč, všechno beru jako za trest.

Gareth 14.12.2018 06:34

Zkoušel jsem nové warfronts a obsolutně nezábavné, jediný plus bylo, že než jsem si tam udělal ty úvodní úkoly, stihli zabít hlavního bosse .

Tiliana 13.12.2018 23:27

Je tam jeden zaber na ledovou plan se zamrzlou lodi a nějakou carodejkou. Je to Janina? Opravdu budeme bojovat s Jainou? Jako člen Hordy si to docela preji.

Ysu 13.12.2018 23:51

Ano budeme.

Bellatrix 14.12.2018 14:09

Jaina bude finání boss raidu Battle of Dazar'alor a bude to boss pouze pro Hordu.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Yuuka 14.12.2018 14:29

@Bellatrix
Děkuji.
Tohle si opravdu užiju. Od Legionu je to moje velice nenáviděná postava ve hře.

Bellatrix 15.12.2018 14:20

@Bellatrix Radši bych to asi měla upřesnit - z příběhového hlediska to bude boss pouze pro Hordu. Z gameplayového hlediska si alianční hráči encounter prožijí ve formě flashbacku a v kůži Hordy. Na horďácké encountery se jim nastaví skiny horďáckých ras. A obráceně, Horda si zase prožije alianční encountery v kůži Aliance.

https://www.wowfan.cz/clanek/battle-for-dazar-alor-implementuje-unikatni-flashback-mechaniku

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet