Popis Worgenů

Jsou stvořeni jen k terorizování a ničení. Tito tvorové jsou zlo, mají potěšení v mučení a pojídání inteligentních bytostí. Užívají si řev svých obětí, které zaživa pojídají kousek po kousku. Worgen Vám nikdy neukáže soucit nebo špatné svědomí. Možná se zdají jako neinteligentní bytosti, ale i přesto jsou mazaní a chytří, což může dost často znamenat smrt pro nepřipravené dobrodruhy.

Jejich končetiny jsou zakončeny dlouhými ostrými drápy, kterými rádi trýzní své oběti. Jejich oči mají barvu žlutého mramoru a jejich pohled je i stejně chladný. Nerozeznávají žádné emoce, snad tedy kromě hladu (pokud je ovšem hlad emoce).

Worgeni se většinou vyskytují v malých skupinkách, které se shlukují kolem míst, kde byla vedena magická činnost. Taková tlupa Worgenů může obsahovat 4 až 12 jedinců. I přesto existují jakési "kmeny" Worgenů, které mohou obsahovat až 200 členů. Jsou to teritoriální zvířata, a proto málokdy opouští místo, ve kterém se poprvé vyskytli. Libují si kolem lidských měst a číhají na nevinné objeti, které mohou sežrat. Jsou většinou aktivní v noci, ale i přesto se najdou Worgeni, kterým se stejně tak dobře vede v denním světle.

Jsou to nebojácní a čistokrevní zabijáci, nebojí se napadnout Člověka, Orka, Trpaslíka, Taurena nebo dokonce příslušníka Pohromy. Kupodivu se však odmítají krmit pozůstatky svých obětí, raději trhají maso z mrtvol a pak se znovu obrací k lovu.

Zpět na Informace o Worgenech


Naposledy upravil/a Snake Plisken 23.11.2010 v 11:02:11.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

DaveL 12.07.2010 19:33

Zdrojů je více, viz Arugalovy experimenty

Wrent 12.07.2010 18:55

jj, ještě na tom pracuju... tamto byla jedna z teorií a rozhodně ji v tom nechám.

REALDRUID 12.07.2010 18:45

Ale vždyť Worgeni se na Azeroth dostali díky Scythe of Elune

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet