Povídky z Pandarie - popisy a anketa

http://media.wowfan.cz/uploaded/pandaria_povidky
Mezi všemi těmi novými informacemi, videy a novými modely z Warlords of Draenor si vás dnes dvolím otravovat s jedinou drobností, která se týká Warcraft literatury a také datadisku předchozího. (Měla jsem sice připravený článek s exkluzivními screeny z nových lokací, ale jelikož Blizzard požádal o stažení podobných materiálů ze stránek, které je propagovaly, rozhodla jsem se raději nepokoušet štěstí.) Jak možná někteří víte, každý pátek vydávám pravidelný seriál, v němž (obvykle) překládám oficiální Blizzard povídky ze světa WoW. Nedávno jsem dopřekládala povídku Road to Damnation a chýlím se ke konci s třetí částí příběhu Quest for Pandaria a za chvíli nebudu mít co překládat (vlastně už nemám teď). A jelikož s povídkami z datadisku Mists of Pandaria se doslova roztrhl pytel a je jich pěkná hromada, doufám ve vaši pomoc při výběru, které z nich převést do našeho krásného rodného jazyka tentokrát. Níže vás čeká odkaz na článek, který vám (v případě vašeho zájmu o tyto překlady) pomůže v rozhodování. Sepsala jsem kratinké popisky každé povídky, abyste věděli, co od nich asi máte očekávat, a na závěr připojila anketu, kde můžete vyjádřit své preference. Více už v článku. Povídkám zdar.
>> Povídky z Pandarie <<

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darklifer 10.04.2014 22:05

Tak když to tu na wowfanu není tak to postnu do komentů

Muradin 10.04.2014 21:51

Nic proti, ale tato videa Blizz nezakázal

Darklifer 10.04.2014 21:28

Když teda blizzard zakázal postovat obrázky a videa z WoD, tak to tu šoupnu já http://www.youtube.com/watch?v=hCj_gFWAtZQhttp://www.youtube.com/watch?v=Ha6O_e-zCUwhttp://www.youtube.com/watch?v=Hn1OeGG9idI

Muradin 09.04.2014 22:48

Souhlasím Death from Above vypadá velmi zajímavě. Mám rádd historii Pandarie, ale co se mi zdá také zajímavé je The Untamed Valley. Oboje se mi moc líbí, ale jsem pro The Untamed Valley, protože to víceméně navozuje na WoD.

Esperanta 09.04.2014 22:10

The Blank Scroll a The Trial of the Red Blossoms vypadají zajímavě. Zároveň Death from Above. Možná ještě Bleeding Sun. Ostatní se mi zdají nezajímavé.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet