Předobjednejte si StarCraft II: Heart of the Swarm!

http://media.wowfan.cz/sc2_hots
Jste hráčem StarCraftu a stále nemáte předobjednaný nový datadisk Heart of the Swarm, který vychází 12.3.? Tento nedostatek můžete napravit objednávkou u Xzone, který pro vás připravuje půlnoční prodej. Pro první šťastlivce čeká nejen hra, ale i plakát a tričko. Více informací o půlnočních prodejích naleznete na stránkách Xzone.
>>> KOUPIT STANDARDNÍ EDICI <<<
Pokud stále nemáte ve svém herním archívu StarCraft, můžete si u Xzone objednat StarCraft Gold, StarCraft II: Wings of Liberty nebo balíček Starcraft Bundle, který obsahuje obě uvedené hry a herní podložku od společnosti SteelSeries, Starcraft Findlay Mouse Pad. Zda-li hledáte více, můžete navštívit webové stránky SteelSeries, kde na vás čekají dvě sekce, které potěší každého fanouška StarCraftu. Licencované produkty najdete jak pro Wings of Liberty, tak pro Heart of the Swarm.


Naposledy upravil/a Ellendway 10.03.2013 v 12:41:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 10.03.2013 12:41

Zergons
Malá oprava on vychází 12.3. Já na nej čekam už 2 roky tak se nemužu se mýlit podívejte se i na officialni SC2 stránky.
Jo, děkuji.

Zergons 10.03.2013 12:26

Jste hráčem StarCraftu a stále nemáte předobjednaný nový datadisk Heart of the Swarm, který vychází 13.3.? Malá oprava on vychází 12.3. Já na nej čekam už 2 roky tak se nemužu se mýlit podívejte se i na officialni SC2 stránky.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet