PTR 5.4 - Build 17153

http://media.wowfan.cz/datamining/datamining2
Patch 5.4 nám s největší pravděpodobností přinese legendární pláště. V zásadě se jedná o vylepšené verze odměn za quest Cloak of Virtue, kde se navíc přidají ještě speciální efekty. Na PTR realmy byl nahrán nový build, který je představil v plné kráse.
Qian-Le, Courage of Niuzao
Qian-Ying, Fortitude of Niuzao
Gong-Lu, Strength of Xuen
Jina-Kang, Kindness of Chi-Ji
Fen-Yu, Fury of Xuen
Xing-Ho, Breath of Yu'lon
Další věcí, kterou nám nový build přinesl, je item - >>Enduring Elixir of Wisdom<<, který má v popisku "In Game Store", tedy je možné, že se jedná o nový item, který bude možno zakoupit v Blizzard Store. Prosím uvědomte si, že se jedná pouze o spekulaci a přidání tohoto itemu do hry není nijak oficiálně potvrzeno!
Lore zdroj

Pro Restoration Shamany v 5.4 plánujeme ještě další změny, které budou na PTR brzy (je možné, že následující build). Díky prázdninám máme prodloužený víkend a tak bychom vás rádi informovali o změnách, které chceme vyzkoušet s Healing Tide Totem. Zaprvé toto kouzlo už není talent. Healing Tide Totem je základní schopnost dostupná všem třem specializacím. Jak si určitě všichni uvědomujete, tak se jedná o velmi užitečné a silné kouzlo, takže je pro nás dost těžké vytvořit mu stejně hodnotnou konkurenci v jeho talentovém oddělení. Přidáním Healing Tide všem nám umožní pracovat na předělání celého tieru a uděláním ho více zajímavým. Také si ale zajistíme, že tato silná schopnost nebude nikomu chybět tím, že byste si vybrali „špatný“ talent. Máme Healing Tide dostupný všem, takže je rozumné posunout ho na stejnou úroveň, jako je Tranquility nebo Divine Hymn v 25-man raidech. Nyní bude v 25-man raidech léčit až 12 hráčů (pět hráčů zůstává všude jinde). Máme několik nápadů, nad kterými diskutujeme (například nahrazením Healing Tide jiným talentem), ale chtěli jsme se před víkendem podělit s nápady. Feedback je jako vždy vítán!

Wrathion

Stormcrown Mount

Druid Tier 16

Paladin Tier 16

Rogue Tier 16

Další věc, kterou bych rád zmínil, je beta testování Battle.net klienta, který bude mít za úkol nahradit launchery všech novějších her od Blizzardu. Pokud se vám zatím nepoštěstilo a pozvánku do testování jste na svém mailu nenašli, můžete si prohlédnou video, kde najdete kompletní náhled do všech funkcí. Další zajímavá videa, která se nám sem nevešla, najdete na našem YouTube kanálu!


Naposledy upravil/a Astra 06.07.2013 v 10:59:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 05.07.2013 13:08

Ja chcem vedieť či to s tými tiermy myslia vážne .

04.07.2013 09:44

at ju tam klidne daji dit beztak z rare pada potka co dava na hodinu 300%

Riko 04.07.2013 07:14

Doufam ze ta potka je jen takovej zert :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet