PvP sezóna 1 nebude končit vydáním patche Tides of…

  Tides of Vengeance    PvP    sezóna   

Patch 8.1 Tides of Vengeance vyjde 11. prosince, ale jeho obsah bude více rozprostřen. Jeden velký update obsahu přijde až později, v lednu 2019,  což bude také začátek nové PVP sezóny. 

 

Se startem Tides of Vengeance už za tři týdny, Blizzard na fóru objasnil, že PvP sezóna stála poněkud mimo. S lednovým vydáním updatu se nová PvP sezóna pravděpodobně rozběhne spolu s novou sérií Mythic +, v níž se objeví Reaping Affix, stejně jako zahájení bitvy Battle of Dazar'alor raid.

Azerite systém dostane nový prstenec s novými traity v lednu, díky čemuž nebude nijak ovlivněna sezóna 1, ovšem generální změny class tuto sezónu ovlivní. V Legionu Blizzard také začínal nové PvP sezóny spolu s raidy. Přesné datum vydání PvP sezóny 2 je zatím neznámé.  Dread Gladiator's Proto-Drake je speciální Gladiator odměnou pro sezónu 1, a  Vicious War Riverbeast a  Vicious War Clefthoof jsou unikátní Vicious Saddle mounti pro sezónu 1.

 

 


Blizzard zdroj

Dobrý den.

Nyní máme tři týdny před spuštěním Tides of Vengeance co by nového obsahu. Chceme tímto upozornit, že probíhající PvP sezóna nebude ukončena tímto updatem. Očekáváme ukončení této sezóny až v lednu 2019 a během pár týdnů poskytneme i přesné datum.

Děkujeme!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 28.11.2018 12:35

Mám srandu z těch co píšou že nemají ve wowku co dělat. To musí být nejspíš tedy herní ELITA

okojehly 28.11.2018 13:47

Díky, sice elita nejsem, ale je to tak. Guilda se za poslední měsíc odlidnila na polovinu zahajujících a když je opravdová nuda tak se lognu jen proto, že se mně odečetl čtvrtrok předplatného. Kdybych si na to vzpomněl včas už bych nepředplácel.

BfA drží rekord v omrzení, i ten Draenor vydržel hlavně pro PvPckaře déle. Přitom oznámení nesmiřitelného boje s druhou frakcí bylo tak nadějné. Ale Blizz z toho nic nevymáčkne, to přicházející PvE rozšíření meh.. a PvP jak je psáno, někdy a kdo ví jak.

Hromovapest 28.11.2018 14:06

okojehlyTakových jako ty co brečí že nemají ve wowku co dělat máme v alianci mraky. Přitom mají práce na postavách tolik že by museli hrát 24 hodin denně. Nikdo vás nenutí hrát a brečet. Zrušte Acc a nevracejte se. :-)

okojehly 28.11.2018 15:55

@Hromovapest Díky, za radu a rád jsem posloužil.

Martins911 28.11.2018 16:31

@Hromovapest jenže ne všechny baví dělat úplně vše a ještě k tomu na několika postavách

Morderon 28.11.2018 18:38

Jako vždy názory reflektující pouze osobu jednoho hráče a ne komunity jako celku. Faktem je, že pro dlouhodobé hráče vskutku mnoho co dělat v BfA není, na rozdíl od těch, kteří hrají od Legionu/Bfa...

Lockdaar 28.11.2018 20:14

Mě osobně tohle ne tak rychlý vydávání obsahu zatím vyhovuje - konečně mám trochu času na alty, na který jsem v Legionu neměl pořádně možnost ani sáhnout, tam některý ty patche vycházely možná i zbytečně rychle. Někteří z nás u toho dneska už holt nemůžou sedět třeba 5 a víc hodin denně jako tenkrát...

Aenar 28.11.2018 20:34

@Lockdaar
Jsem na tom stejne, hraju od Legionu a kdyz se lognu, nikdy se nenudim. Spis nevim kam driv :-D a vyhovuje mi pomalejsi pridavani obsahu :-)

Hromovapest 28.11.2018 21:39

@Morderon Hraju 14 let. A ještě nemám všechno co bych chtěl. A jinak mě baví celý den točit arény nebo jen farmit goldiky. :-)

kritik 29.11.2018 17:17

BFa je zatim 1 tyden zabava a 4 mesice nudy, jako delat na desatym altovi podesaty naprosto presne to samy (v legion mela apson kazda classa jiny class hall questy) to je asi tak stejne zabavny jako cistit zachod. At si kazdej hraje co chce, ale branit BFA jako ze je ve hre co delat to nemuze myslet nikdo vazne, vtesina lidi znam ze hrali aspon nazacatku datace ted nehraje vubec a tech par co jeste hraje tak chodi stary raidy nebo dodelava stary achievy, BFA content nehraje nikdo, absolutne nikdo .. jestli nekdo tvrdi ze je co delat tak bych rad opravdu videl co v 8.1 to muze byt jiny ale ted je vic smysplnejsi to cisteni zachodu ..

Lockdaar 29.11.2018 19:01

@kritik ne každej má přes den fůru času na hraní jako evidentně ty, to je pak jasný, že když u toho někdo prosedí několik hodin denně, tak bude mít hotový všechno rychleji než ostatní a začne se nudit... hlavně že si lidi tenkrát v Legionu stěžovali, že nemají čas na alty a když teď nějaký je, tak si zas stěžují, že se obsah nevydává rychleji...

Morderon 29.11.2018 19:11

@Lockdaar Hm, pěkné. Problém je, že Legion měl content podstatně lépe diverzifikovaný a touto dobou již vyšly Emerald Nigthmare, Trial of Valor, Karazhan a blížilo se vydání Nightholdu. Za stejnou dobu v BfA máme pouze Uldir...

kritik 29.11.2018 22:04

@Morderon
Mas naprostou pravdu, ale i kdyby Blizzard vydal sebehorsi datadisk, jsou proste lidi co maj klapky na ocich, i tady v diskuzi a budou to obhajovat hlava nehlava, argumenty zadny nemaj a jenom minusujou, kdyby komunita reagovala tak razne a jednotne jako v pripade Diabla Immortal, tak si Blizzard uz priste nedovoli vydat datadisk v tak dezolatnim stavu jako BFA, musim rict i zlatej Wod, bohuzel ..

Morderon 29.11.2018 22:59

@kritik No, BfA rozhodně není horší než WoD. To trpělo fundamentálními problémy a bylo zřetelně vidět, že v vývoj skončil někde v půlce a zbytek vyloženě odflákli. Chyběl jakýkoli solo content, chyběl důvod dělat cokoli krom raidů. A vlastně ani ty ne.
BfA má šílené problémy s class balance způsobené nepromyšlenými rozhodnutími a nulovou reflexí ze zkušeností s artefakty. Nicméně content BfA samotný tak špatný není. Je ho méně než v Legionu, nicméně horší než WoD? To ani zdaleka.

Lockdaar 30.11.2018 13:13

@kritik tak to, že s tebou někdo nesouhlasí, ještě neznamená, že má klapky přes oči a je zaslepenej. Řekl bych, že relevantních argumentů tu několik padlo, třeba to ohledně těch altech, na který v Legionu nebylo zkrátka tolik času pro většinu lidí. Nevím, jak moc jsi rychlý nebo kolik hodin u toho denně prosedíš, ale mě osobně (zatím) vyhovuje, že je teďka trochu čas na alty, na který jsem neměl touhle dobou v Legionu vůbec čas sáhnout a myslím že nebudu sám. A tuším že za nějaký týden nebo dva by měl už vyjít patch s novým obsahem, takže by mělo být zase co dělat na nějakou dobu...

Akrapovic 11.12.2018 08:46

ja sa zase cudujem ze to vobec este niekoho bavi obhajovat,ked ohlasili BFa dali super trailer a tim sa to super aj skoncilo, vpodstate NIC NOVE stale len tocit dookola nejake instancie.. ako aj expedicie, tazka nuda... v pvp nic nove . slubovali napravit aspon ten loot ze nebude uplne nahodny a aj tak. nevravim o najdebilnejsom addone co kto kedy dal do WOW a to je "RAIDER IO" ked aj mas riadny gear, bez tich bodov sa aj tak nikam nedostanes. (M+)

Reeki 27.11.2018 10:14

Nevím jak vy, ale já mám pořád co dělat a když je chvíle, chodim staré raidy na mog a také se dá něco málo vydělat. Když k tomu přidám alty, je toho až nad hlavu, takže stěžovat si na málo obsahu ve hře opravdu nemohu. To mohou jen noliferi 7/24. Co se PvP týče tak mi chybí jen ve vendor na gear 😁

okojehly 27.11.2018 19:53

Mno a to je ono, jen vendor = celý ekosystém gearu, který udělali je dost na nic. A že by to chtěli pro tenhle datadisk nějak změnit zatím nevypadá. Minimum možností, minimum rozšíření, žádné přizpůsobení. Kdo z vás má na sobě jen to co chce....

okojehly 26.11.2018 15:55

Jak píšou nic moc neděláme, ale vydržte. :-)
Jen nevím na co. Kdyby nebyl starý obsah, v novém už dávno není do koho píchnout.

Martins911 26.11.2018 19:56

Co si pamatuju tak nikdy tam nebylo moc co dělat 1/2 roku v nové expanzi

ratatuj 26.11.2018 20:24

Každý sa len sťažuje že v hre nieje čo robiť a čo by ste tam akože teraz chceli mať. Keď bol Legion sa len všetci sťažovali že sa nedajú altovia expiť lebo musia grindiť AP na mainoch aby mali traity v artefakte. Vtedy sa nikomu nepáčilo teraz to tak vôbec nieje a aj tak je zle.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet