Q&A - Netherlight Crucible, RNG, Relic preview a další

  Netherlight Crucible    Q&A    bluepost   

Jak jste si mohli všimnout, poslední dobou se to hemží novinkami z patche 7.3 a většina bluepostů a Q&A se točí kolem Netherlight Crucible. A Blizzard si pro nás připravil další odpovědi na otázky.

 

Blizzard zdroj

Dobře, máme tu pro vás další odpovědi. Moc díky všem za diskuzi a vaše otázky.

 

Q: Proč tohle vůbec přidáváte do systému? A co je s RNG?

A: Záměrem Netherlight Crucible (od začátku důležitá součást questové linie pro 7.3) je pomoci hráčům vypořádat se s problémem dostupnosti Reliců. Jak Ion vysvětlil během posledních Q&A, jsou tu určité technické problémy, které hodně hráče omezily v tom, které bonus traity mohou být získány z raidů. A to spoustu hráčů vedlo k pocitu, že nejlepší bude běhat stále dokola Mythic Keystone dungeony v naději, že jim jednou padne Relic s jejich bonus traitem a ještě k tomu Titanforge s větším item levelem.

 

Ti, kteří sledovali vývoj 7.2 patche, si mohou vybavit dřívější pokus o vyřešení problému, kde jsme experimentovali s přidáním samostatného, náhodného druhého bonus traitu do Reliců. Teď vidíme, že to byl špatný přístup, a tak jsme chtěli toto více předat do rukou hráčů. Takže i když má Netherlight Crucible stále prvky náhody (RNG), stejně máte spoustu možností, ze kterých si můžete vybírat.

 

Takže abychom si to shrnuli: věříme, že element náhody je důležitý. Náš cíl tedy nebyl povolit hráčům vybrat si to, co chtějí (to už více méně děláte u Artifact Power). Pořád tedy chceme, abyste zažívali ty momenty, kdy vám z Relicu vyjde něco nad vaše očekávání. Netherlight Crucible je tedy designován tak, aby vám dal Relicy různých hodnot, a ne všechny stejné.

 

Q: Budu schopen obchodovat s Relicy s ostatními hráči, abych viděl, kdo má lepší možnosti s Crucible?

A: Ne. Možnost si Relic prohlédnout v Netherlight Crucible bude přístupná jen pro váš daný charakter a nebudete s nimi moci obchodovat. Je to proto, že možnosti traitů neexistují, dokud Relic neumístíte do Crucible. Také to předchází tomu, aby raid týmy měly pocit, že musí poslat někoho, komu by se Relic hodil, zpět do Vindicaaru, než by pokračovali dál.

 

Q: Bude Netherlight Crucible fungovat i na Relicy získané před patchem 7.3?

A: Ano. Ovšem mějte na paměti, že to může nějakou dobu trvat (možná tak pár týdnů) odemknout všechny pozdější fáze Netherlight Crucible, kde budou k dispozici bonusové traity. Nepředpokládáme tedy, že by mělo smysl si hrabat Relicy před 7.3.

 

Q: Neznamená to, že budu chtít moje dva nejlepší traity na každém Relicu?

A: Když to tak vezmeme, pak asi ano, bude tu možnost něčeho takového dosáhnout. Každopádně je tu víc Reliců, ze kterých můžete něco takového získat, a budete získávat čím dál méně horších Reliců.

 

Q: Proč musím jít zpátky k Netherlight Crucible, abych si svůj Relic vylepšil? Není to to, od čeho jste chtěli upustit?

A: Hráči Crucible často přirovnávají k Reforgingu a k nechuti chodit každou chvíli za vendorem, jakmile jste změnili jednu část gearu. Crucible takhle nefunguje. Nebudete muset pokaždé chodit zpátky něco měnit, jakmile vám padne nový pár bot nebo něčeho jiného.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 17.08.2017 08:31

Čím více se o tom dozvídám, tím mám větší pocit, že větší zhovadilost, již do hry dát nemohli ... a ještě k tomu vše postaveno na debilnim RNG

17.08.2017 09:10

je to uplne stejny rng jako kdyz sem behem pandarie cekal do pulky throne of thunder nez me padla fialova dagger do ty doby sem behal z modrejma a to ta fialova byla jeste z lfr terasy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet