Race to World First

http://media.wowfan.cz/movies/rtwf/rtwf
I když je Blood Legion jednou z nejlepších guild ve Spojených státech amerických, stále se jim nedaří pokořit evropské guildy jako Paragon, Method nebo Ensidia. Race to World First sleduje trnitou cestu plnou sporů, triumfů a stresu, kterou se guilda Blood Legion vydala při přípravě na nejnovější bosse, kteří byli společně s datadiskem Cataclysm přidáni do hry na konci roku 2010.
>>Sekce o dokumentu Race to World First<<
Race to World First - HD1920x1088>>STÁHNOUT<<
Race to World First - HQ960x544>>STÁHNOUT<<
České titulky czech flagVerze 1.01>>STÁHNOUT<<
Obě verze filmu obsahují v .rar souboru české titulky.
Podívejte se na celosvětovou bitvu dvanácti miliónů lidí, kde boj nekončí jedním poraženým bossem. Kromě guildy Blood Legion se podíváme v průběhu závodu i pod pokličku špičkových guild jako například Paragon, Method, For the Horde, Premonition, Karfagen nebo Adept.
Race to World First se snaží přiblížit skutečnost, která je mezi Hard-core hráči. Tyto příběhy jsou většinou odvráceny od veřejnosti zády a mnohdy jsou brány jako stereotyp. Film ukazuje novou stránku těchto lidí, kteří se zaměřují na své závazky ve hře a spolupráci v týmu. Za tímto zajímavým dílem stojí John Keating a Zachary Handerson z LFG Production. Tato společnost byla založena roku 2009 po šesti letech, co spolu oba zakladatelé spolupracovali na několika filmech pro televizní produkci. Jejich cílem bylo vytvářet filmy, kterým sami veřili a za kterými se nebáli stát. A samozřejmě to dělali také pro zábavu.

Zajímavé odkazy:



Naposledy upravil/a Wrent 30.08.2013 v 15:36:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Damsel 06.11.2011 19:59

Jó, ve VLC mi už konečně jdou. V KM playeru nejdou ani jedny.

Caro 06.11.2011 19:42

ja stahoval HD verzi a ve VLC prehravaci vse uplne v pohode

Damsel 06.11.2011 19:40

Mně bohužel ty titulky nejdou, ani jedny...

Madarius-DT 05.11.2011 14:58

Hezký dokument, konečně jsem si udělal představu o tom, jak vypadá takový pařan. Ruský způsob hraní mě ohromil a na 3 min před koncem jsem se nemohl nesmát Díky týmu wowfan za titulky a díky Blood Legion za tento dokument

Coxx 05.11.2011 02:06

Hm, takže zkouknuté ... moc se mě to líbio; taky i proto, že tam prostě ukázali hráče jako takové. Fakt povedený. Miluju tu hru a k PvE hráčům budu mít o trošku větší uznání

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet