Rise of the Thunder King - Jaina Proudmoore a Lor'themar…

http://wowfan.cz//pic/MoP/patch_52/clanek/Patch_logo
Tak ako som sľúbil, je čas venovať sa príbehu asi najväčšieho patchu s číslom 5.2. Tak ako sme predstavovali hrdinov z Landfall, tak teraz predstavíme dvoch hlavných aktérov - Jainu Proudmoore, ktorá vedie Kirin Tor Offensive a Lor'themara Therona, veliac vojsku Sunreaver Onslaught. Obaja chcú získať zbrane Lei Shena a prekvapivo, pre jeden cieľ.
>>>Jaina Proudmoore - Rise of the Thunder King<<<
>>>Lor'themar Theron - Rise of the Thunder King<<<
Ďalší hrdinovia budú tí, ktorí sa rozhodli nasledovať týchto dvoch vodcov. Ale otázka pre vás, chcete tu mať ako prvých hrdinov Aliancie alebo Hordy?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 08.04.2013 22:17

Ano taky jsem čekal pouze Zhua taky ho mam moc rád , ale je pravda , že článek by byl krátký no.Nevím , ale v patchi 5.3. by se měl snažit vyhánět Hordu z Pandarie a v patchi 5.4. nevím jestli se bude chtít Hordě pomstít za to co udělala ve Vale of Eternal Blossoms no , ale to spiš ne Taran Zhu nejspiš chce jen ochránit Pandarii už ted je na ní dost práce a nebo jestli se stane ještě něco jiného na Pandarií byl bych za to rád.Doufám , že po patchi 5.4 (i když asi marně) bude ještě jeden patch , který bude o Pandarii , ale už třeba bez pomoci Alliance i Hordy (kromě nás samozřejmě) a bude víc o Pandarenských a jiných takových frakcích.

Mordecay 08.04.2013 21:54

Tak čo sa týka neutrálnych tak tam sa črtá jedine Taran Zhu. Ako, postava a jeho príbeh je zaujímavý, ale bol by to krátky článok. Rozhodne článok dostane, ale až počas patchu 5.3 (alebo 5.4, ak tam zohrá úlohu.)Ak správne počítam (Muradin, alli?), zatiaľ je stav vyrovnaný Kto to zmení?

Muradin 08.04.2013 21:47

Tvl to je hrozný v patchi 5.4. , který je s velkou pravděpodobností bude Siege of Orgrimmar tak jsem zvědav proti komu budeme bojovat ten Garrosh už má tolik nepřátel , že nakonec ho budou nenávidět všichni a on bude jediný mob i boss v raidu , ale začne se nenávidět sám a tak se zabije . Prostě mi příde , že nemá šanci proti celé Allianci a ještě tolika Hordáků navíc Theron se zbraněmi Thunder Kinga a Jaina s jeho silou...Bud se jen někdo tváří , že je proti němu a nebo má nějaký tajný artefakt , který na Pandarii našel a nebo jinou tajnou zbran.No , ale nevím orkové nejspiš zustanou s nim nejspíš i Jastor Gallywix takže i většina Goblinů a ti vlastní tu zbran v Azshaře tak se uvidí každopadně se těším.

Muradin 08.04.2013 21:19

Ano tak nějak to vidím i já i když je pravda , že mam o něco málo blíž k té hordě.

Esperanta 08.04.2013 20:59

Hraji za Alianci, ale jsem prakticky neutrální co se týče příběhu. V Alianci mám oblíbené charaktery stejně jako u Hordy a u obou frakcí naleznu snadno i neoblíbené postavy... Myslím, že Blizz si dává záležet na obou frakcích

Muradin 08.04.2013 20:53

Já bych nejradši viděl neutrálné hrdiny z patche 5.2. z Shado-Pan Assaultu ne ,ale tak chápu, že je dost práce a oni takovou roli nesehrali.Já , že jsem hordak tak třeba přiště Allianci.A Ronin já bych řekl , že to čte uplně normalně jak o Allianci tak o Hordě a jestli je to zajimavjější to nevim no a taky si myslim , že o Hordě je to stejně pěkně napsané jako o Allianci.Myslim si , že to bude tim že jsi alík.

Syesha 08.04.2013 16:14

Horda!

Ronin 08.04.2013 14:34

o alianci se my lépe čte je to zajimavější a pěkně napsané takže aliance

prehistory 07.04.2013 23:43

Hordy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet