Siege of Orgrimmar - závěrečné dialogy

//pic/patch54/patch54sog

POZOR! ČLÁNEK VYZRAZUJE PŘÍBĚH PATCHE 5.4. POZOR!

BYLI JSTE VAROVÁNI!

Níže najdete dialogy s významnými hrdiny Alliance a Hordy, které se hráčům zpřístupní po dokončení raidu Siege of Orgrimmar, tedy po skoncování s Garroshem. Kdo ještě neviděl úžasné cinematiky s českými titulky, nechť se podívá na naší dřívější zprávu.

Alliance Horda
King Varian Wrynn: Chápu, že chceš způsobit Hordě víc škod. Ale kdy tomu bude konec? Kolik vojáků z řad Alliance by padlo při dobývání Thunder Bluffu, Azshary a Echo Isles? A jak bychom těmto lidem vládli?

Pandareni doteď nechápou, proč stále bojujeme. Dnes jsme vyhráli a dali jsme Hordě šanci vykoupit se tou svojí rebelií. Další bitvy by byly jen o pomstě a to by se nám mohlo rychle vymstít.
Lady Sylvanas Windrunner: "Warchief Vol'jin." Taky ti to zní směšně, mágu? Já, na rozdíl od jiných, si nenechám rozkazovat od Trolla.

I přesto ale dal dohromady tuhle malou koalici a zvítězil nad nepřítelem. Taky dokázal, že je nemožné ho zabít. To se mu musí nechat.

Je načase zjistit, kolik toho vydrží.
King Varian Wrynn: Alliance je jednotná jako nikdy předtím. Získali jsme pro náš lid na Kalimdoru bezpečí, konec blokády a dali jsme konec válce, která si vyžádala mnoho obětí na obou stranách oceánu.

Nyní se vraťme zpět k udržení míru. Rád bych postavil základnu poblíž Theramoru. Kromě toho musíme zjistit, jak odstranit pohromu z Gilneasu, aby se kraj z toho mohl zpamatovat. Taky musíme mít Sylvanas na očích.

Od nynějška bude Alliance brát iniciativu v jakémkoliv dění. Už se nikdy nesmí opakovat to, co jsme si zažili s Hellscreamem.
Trade Prince Gallywix: Voj'jin není žádné párátko. Bodnutý do krku a stejně se vrátí, aby splatil dluhy. Líbí se mi!

Můj lid potřebuje pocit bezpečí a zisk. Pod Hellscreamem jsme dostali od obojího zhruba tak vůbec nic.
High Tinker Mekkatorque: Vítězství pro Allianci! Než se odsud ale vypaříme, moji lidé čapnou co nejvíce téhle šílené goblinské techniky, co to půjde. Vol'jin: Buď hrdý, mágu. Dnes jsi zachránil duši Hordy.
Tyrande Whisperwind: Mluvila jsem s Varianem o ceně míru předtím, než se pro to tady rozhodl. Jsem ochotna nechat Hordu plně využít Azsharu a její zásoby dřeva, pokud se Horda stáhne z Ashenvalu. Když vím, jak se Goblini dokážou prokousat důležitými zásobami, jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží.

Plně podporuji tento mír, ale nebyla bych si jistá jako Naše Veličenstvo. Pokud Horda poruší dohodu o neútočení, můj lid bude připraven.
Thrall: Myslel jsem, že je Garrosh připravený. Myslel jsem, že kápě náčelníka mu dá nadhled. Ve všech problémech našeho lidu nalézal pouze jedno řešení - dovést Hordu až na samotný kraj.

Vol'jin nás vezme novým směrem. Ve své podstatě nechtěl nést toto břemeno. Myslím ale, že právě díky tomu bude o to lepším vůdcem.
Lady Jaina Proudmoore: Král Wrynn bude litovat dne, kdy dovolil Hordě jmenovat dalšího Warchiefa.

Měli jsme prostě pokračovat v bojování. Kdo říká, že tenhle jejich nový Warchief nedostane za pár let nějaké podobné nápady jako Hellscream.
Baine Bloodhoof: Jsme v tom všichni společně, mágu.
Moira Thaurissan: Nic nedá lidi dohromady jako společný nepřítel. Dwarfské klany nebyly nikdy jednotné jako právě nyní. Pokud tento mír přetrvá, naše tři království budou silná jak nikdy předtím. King Varian Wrynn: Nemám ti co říct. Tvůj lid se má za co zodpovídat. Možná je tohle ale nový začátek.
Anduin Wrynn: Myslím, že můj otec udělal správnou věc. Kdybychom se pokusili zabrat Orgrimmar, bojování by nikdy neskončilo. A co bychom udělali se zbytkem Hordy? To bychom je strčili do internačních táborů? To jsme přeci už zkoušeli a jak to dopadlo.

Zbavili jsme se tyrana a nahradili jsme ho vůdcem, se kterým se dá bavit. Je to naše jediná šance, pokud chceme v budoucnosti mír.
Lor'themar Theron: Pro mě je politika vyčerpávající. Plně věřím, že nás Vol'jin vezme tam, kam budeme potřebovat.

Lor'themar letmo pohlédne na Sylvanas.

Pokud ovšem udrží Hordu pohromadě.

Tak co si myslíte vy? Vydrží tento mír?



Naposledy upravil/a Snake Plisken 18.09.2013 v 16:31:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 18.09.2013 17:08

otazka zda bude mír mezi obou frakcí,samozřejmě že nebude,podle mě bude až padne Sargeras /nikdy/,jinak by wowko nebylo wowkem,kdyby nastal mír obou frakcí,zrušili by se BG /Battlegroundy/,ale byli by sice gladiatorské boje a byla by to docela nuda,ale politika se bude pořád točit a překvapit jak jste to poznali Blizzard umí,podle mě v příštím datadisku možná bude záporák na straně alliance,hordy bylo dost,je načase okusit co by bylo?kdyby z záporáku byl někdo z alliance../Jaina??/ to bych nerad..no uvidíme

cerberos 18.09.2013 16:56

a zase ta SYLVANAS!!! doufám,že Blizzard ji v příštím datadisku,nechá v Lordareonu a v Undercity MOC se toho bojím,vůči Voljinovi si myslím bude vděčná..už jen za to že pomohl bránit Undercity vůči Varimathrasových služebníkům i samotnému Varimathrasovi,i když ví co pro blood elfy v Quel-thalasu,trollové způsobili,ale byl to jiný kmen ne Darkspear! ale mám blbý pocit,doufám že ji Blizzard nechá být,a ona si vyřeší své problémy co se týče oživování mrtvých atd...protože jakmile tahle má milovaná Banshee Queen v příštím datadisku zmizí,už podle mě wow ztrácí hodně co se týče lore,hrdiny atd,ale straší mě právě příběh Maiev,jak víme když Illidan padl,neměla už koho pronásledovat a jak dopadla..aby to nebylo to samé s královnou nemrtvých ,když Arthas též dopadl jako Ilidan..jenom doufám,že to tak nebude

Dav6 18.09.2013 15:51

Snake Plisken
Sice IE nepoužívám, ale když jej zapnu, tak žádný problém nevidím. Možná by se hodilo sem hodit screen, jak to vypadá a jakou verzi IE používáš. Nebo přestat IE používat a hodit tam něco použitelného.
IE je použitelné(ve verzi 10). Používám Chroma,a když otevřu IE 10 tak to vidím taky správně. Ale když v IE zapnu režim kompatibility ze staršíma tak tam ta chyba je... Takže si stáhněte aktuální verzi...

Crywolf 18.09.2013 15:44

Sylvanas ve WoW bude mít ještě určitě slovo. Tím jsem si nyní naprosto jist.

Mondel 18.09.2013 15:26

mechari
Máš niečo proti Gelbinovy?DAj tak to bude ťažké, kto bude nový záporák. Najskôr ma napadla Jaina potom Sylvanas. Ale Dark Below mi skôr pripomína inváziu plamennej légie, žeby v kročí na Azeroth samotný Sargeras?
Vieš niečo o wowku či iba trepeš do prázdna ? Tak najprv k tej Jaine, rozhodne to nebude hlavný záporák na celý datadisk ako to bolo z Garroshom skôr sa k tomu hlavnému záporákovy pridá. Ďalej u Dark Below je pravdepodobnejšie že tam bude N´zoth, Azshara apod ako plamená légia. A to s tým Sargerasom ma úplne dostalo, ten rozhodne nevstúpi na Azeroth to by bol the end(a nie veru štastný), Blizzard sám povedal že Sargeras nikdy nebude raid bossom, takže by to bola zase nejaká invázia ako v tbc ale ktovie čo sa stane... Aj keď určite zase nejaká invázia Burning Legion príde, a možno aj v ďalšom datadisku ale dosť pochybujem... A či to bude vlastne vôbec Dark Below...

Muradin 18.09.2013 15:26

Tušil jsem , že i přes ten Cinematic kde to vypadalo , že Sylvanas s Voljinem jako náčelníkem souhlasí se jí to líbit nebude. S Jainou to vypadá , že se s ní utkáme a nebo bude opravdu na rozhraní dobra a zla kdy se nakonec rozhodne správně. Jak říkala Tyrande jsem zvědav jestli se to stane skutečností , protože třeba Ashenvale a to , že klan Warsong tam stále bojuje s Nočními Elfy by se už mohlo změnit.

Anstriber 18.09.2013 15:13

problem je spíše takový že belfove mají s trolly blbou minulost i sylvanas kdysi byla elf, takže je asi nemá moc ráda:P

Snake Plisken 18.09.2013 15:11

moorti
jj ja mam tiež ten problem Pls fixnite to
Sice IE nepoužívám, ale když jej zapnu, tak žádný problém nevidím. Možná by se hodilo sem hodit screen, jak to vypadá a jakou verzi IE používáš. Nebo přestat IE používat a hodit tam něco použitelného.

Ferion 18.09.2013 15:00

Jako to co řekla Jaina mě překvapuje, asi tak co v tom cinematicu, a sylvanas mě už tuplem nepřekvapuje. Ale co se týče toho nového míru, si vemte, že v reakci na tohle blizzard bude muset předělat lokace, které už v cata byly na válku přetvořeny, máme se rozhodně na co těšit:-D

Sir Finley Mrrgglton 18.09.2013 14:17

seanito
Sylavanas a Jaina možná slibují konflikt v příštím datadisku. Bývalá hraničářka, co bojovala s Jainy milencem, který byl zodpovědný za to, čím je dodnes, za zničení půlky silvermoonu, za zneuctění studny, a tím pádem i z krvavé elfy. Na druhou stranu musí být Sylvanas trnem oku Jainy, přeci jenom její milovaný Lordaeron je v nadvládě nemrtvých, její Dalaran je vytržený ze země a daleko od místa dění (vsázím na to, že se v jednom z dalších datadisků vrátí). Takže jsem rád, že se lore konečně trochu pohnul.
Ženská vojna... budú sa asi ťahať za vlasy čo? Ale inak je pravda, že obidve tieto postavy naberajú čím ďalej väčší spád... Sylvanas už pomstila svoju kliatbu ale zistila, že aj tak z toho nemá skoro nič a čoraz viac sa jej správanie podobá správaniu hodného Kráľa Lichov...(dúfam, že ma za toto rúhanie nedá moja kráľovná popraviť?!) A Jaina... no Arthas bol jej milenec, takže by mala mať aj istý dôvod k zblázneniu a k tomu ešte treba rátať to jej správanie počas Cata A MoP ... Dalo by sa, že teraz me tu mali šialeného krvilačného horďáka a čoskoro sa budeme môcť tešiť šialenej mágyni...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet