Siege of Orgrimmar - závěrečné dialogy

//pic/patch54/patch54sog

POZOR! ČLÁNEK VYZRAZUJE PŘÍBĚH PATCHE 5.4. POZOR!

BYLI JSTE VAROVÁNI!

Níže najdete dialogy s významnými hrdiny Alliance a Hordy, které se hráčům zpřístupní po dokončení raidu Siege of Orgrimmar, tedy po skoncování s Garroshem. Kdo ještě neviděl úžasné cinematiky s českými titulky, nechť se podívá na naší dřívější zprávu.

Alliance Horda
King Varian Wrynn: Chápu, že chceš způsobit Hordě víc škod. Ale kdy tomu bude konec? Kolik vojáků z řad Alliance by padlo při dobývání Thunder Bluffu, Azshary a Echo Isles? A jak bychom těmto lidem vládli?

Pandareni doteď nechápou, proč stále bojujeme. Dnes jsme vyhráli a dali jsme Hordě šanci vykoupit se tou svojí rebelií. Další bitvy by byly jen o pomstě a to by se nám mohlo rychle vymstít.
Lady Sylvanas Windrunner: "Warchief Vol'jin." Taky ti to zní směšně, mágu? Já, na rozdíl od jiných, si nenechám rozkazovat od Trolla.

I přesto ale dal dohromady tuhle malou koalici a zvítězil nad nepřítelem. Taky dokázal, že je nemožné ho zabít. To se mu musí nechat.

Je načase zjistit, kolik toho vydrží.
King Varian Wrynn: Alliance je jednotná jako nikdy předtím. Získali jsme pro náš lid na Kalimdoru bezpečí, konec blokády a dali jsme konec válce, která si vyžádala mnoho obětí na obou stranách oceánu.

Nyní se vraťme zpět k udržení míru. Rád bych postavil základnu poblíž Theramoru. Kromě toho musíme zjistit, jak odstranit pohromu z Gilneasu, aby se kraj z toho mohl zpamatovat. Taky musíme mít Sylvanas na očích.

Od nynějška bude Alliance brát iniciativu v jakémkoliv dění. Už se nikdy nesmí opakovat to, co jsme si zažili s Hellscreamem.
Trade Prince Gallywix: Voj'jin není žádné párátko. Bodnutý do krku a stejně se vrátí, aby splatil dluhy. Líbí se mi!

Můj lid potřebuje pocit bezpečí a zisk. Pod Hellscreamem jsme dostali od obojího zhruba tak vůbec nic.
High Tinker Mekkatorque: Vítězství pro Allianci! Než se odsud ale vypaříme, moji lidé čapnou co nejvíce téhle šílené goblinské techniky, co to půjde. Vol'jin: Buď hrdý, mágu. Dnes jsi zachránil duši Hordy.
Tyrande Whisperwind: Mluvila jsem s Varianem o ceně míru předtím, než se pro to tady rozhodl. Jsem ochotna nechat Hordu plně využít Azsharu a její zásoby dřeva, pokud se Horda stáhne z Ashenvalu. Když vím, jak se Goblini dokážou prokousat důležitými zásobami, jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží.

Plně podporuji tento mír, ale nebyla bych si jistá jako Naše Veličenstvo. Pokud Horda poruší dohodu o neútočení, můj lid bude připraven.
Thrall: Myslel jsem, že je Garrosh připravený. Myslel jsem, že kápě náčelníka mu dá nadhled. Ve všech problémech našeho lidu nalézal pouze jedno řešení - dovést Hordu až na samotný kraj.

Vol'jin nás vezme novým směrem. Ve své podstatě nechtěl nést toto břemeno. Myslím ale, že právě díky tomu bude o to lepším vůdcem.
Lady Jaina Proudmoore: Král Wrynn bude litovat dne, kdy dovolil Hordě jmenovat dalšího Warchiefa.

Měli jsme prostě pokračovat v bojování. Kdo říká, že tenhle jejich nový Warchief nedostane za pár let nějaké podobné nápady jako Hellscream.
Baine Bloodhoof: Jsme v tom všichni společně, mágu.
Moira Thaurissan: Nic nedá lidi dohromady jako společný nepřítel. Dwarfské klany nebyly nikdy jednotné jako právě nyní. Pokud tento mír přetrvá, naše tři království budou silná jak nikdy předtím. King Varian Wrynn: Nemám ti co říct. Tvůj lid se má za co zodpovídat. Možná je tohle ale nový začátek.
Anduin Wrynn: Myslím, že můj otec udělal správnou věc. Kdybychom se pokusili zabrat Orgrimmar, bojování by nikdy neskončilo. A co bychom udělali se zbytkem Hordy? To bychom je strčili do internačních táborů? To jsme přeci už zkoušeli a jak to dopadlo.

Zbavili jsme se tyrana a nahradili jsme ho vůdcem, se kterým se dá bavit. Je to naše jediná šance, pokud chceme v budoucnosti mír.
Lor'themar Theron: Pro mě je politika vyčerpávající. Plně věřím, že nás Vol'jin vezme tam, kam budeme potřebovat.

Lor'themar letmo pohlédne na Sylvanas.

Pokud ovšem udrží Hordu pohromadě.

Tak co si myslíte vy? Vydrží tento mír?



Naposledy upravil/a Snake Plisken 18.09.2013 v 16:31:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

debIT 18.09.2013 07:46

BTW .. tento clanek se v IE nezobrazuje dobre (aspon me) Je okrojena prava cast tak, ze neni videt text.

Benosh 18.09.2013 07:38

Bez Hordy by nebyla Aliance a naopak, takže je logické, že se Varian nebude vrhat do totálního konfliktu s Hordou. Naopak si myslím, že když má Horda de facto třetího Warchiefa za dobu trvání WoW, tak je řada na Alianci, aby se taky celý jeden datadisk zabýval problémy Aliance, leč uvidíme, v jaké podobě a kdy Blizzard přistoupí k variantě Siege of Stormwind

godlike 18.09.2013 05:50

Podle všeho bude dělat Sylvanas problémy mám celkem strach,aby Blizzardi příběh nepřekombinovali pokud nechaj Sylvanas nějak podezřele řádit nemule by to dobře dopadnout.Kdo ví co by mohla třeba invazi Forsaken do Northrendu nový Lich king ještě delší dobu bude spát.Nicméně jsem překvapen,že Varian a Tyrande maj mozek ne jak zbytek Aliance(toho gnóma nepočítám je to zlodějiček).Taky by to mohlo vypadat,že v datáči nám zešíli Jaina definitivně.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet