Situace kolem alpha verze Cataclysm


Jak jste si jistě mohli všimnout, na Internet unikla alpha verze Cataclysmu a server MMO-Champion zveřejnil spoustu spoilerů, dokonce i přes to, že Blizzard veřejně prohlásil alpha verzi za NDA (non-disclosure agreement - tzv. embargo), který zakazuje jakékoliv zveřejňování informací. Dokonce na to sám champion upozorňoval, ale jak se zdá, nijak mu to nevadí a už jen tím, že se hrabe ve hře a zveřejňuje informace, porušuje nejednu podmínku.

blue postOficiálně od Blizzardu (Zdroj)
Nic z F&F alpha Cataclysm nesmí být postováno, psáno jak na web, tak na fórum! Všechny tyto informace spadají pod takzvanou non-disclosure agreement. Psát se mohou pouze ověřené informace z webu či fóra Blizzardu. Zahrnuje to také všechny informace z BETA fóra. Povoleny jsou příspěvky Blizzardu, jako je Cataclysm screenshot of the day či jiné informace, které vydal Blizzard.

Ačkoliv screenshot není to samé, co video a video nikdy nebude stejné, jako zážitek přímo ze hry samotné, tímto zveřejňováním informací zkazil Champion mnohým jejich překvapení. Ano, vím, že to mnozí okomentují tím, že se na to neměli koukat, což je sice pravda, ale Champion by se mohl konečně nad sebou zamyslet.. Jsem hodně zvědavý, jak dlouho jim to bude Blizzard tolerovat.

Tímto bych chtěl všechny poprosit, aby na webu (fóru) nepostovali odkazy na stránky obsahující jakékoliv spoilery z alpha verze hry. Dosud jsme to trochu tolerovali a nic nemazali, tak se toho prosím držte a počkejte, než se Cataclysm dostane do stavu beta, to už snad budeme moci zveřejnit alespoň něco nového.

Naposledy upravil/a Novom 06.05.2010 v 20:15:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 06.05.2010 22:39

Lidi my máme offik budem napřed vždycky před neofikaři

onyy 06.05.2010 22:30

Rreezznniikk
Postnete nekdo ten spoiler uz omg ja to tam nemuzu najit :-D
Boha však je tam celá úvodní strana věnovaná.

Rreezznniikk 06.05.2010 22:14

Postnete nekdo ten spoiler uz omg ja to tam nemuzu najit :-D

Wrent 06.05.2010 21:45

Dreadlord
Blizzard by sa mal konecne nad sebou zamysliet este pred nedavnom sa tu riesil problem ensidie kvoli neschopnosti blizzu a teraz toto.Blizzard sa vykresluje v peknej farbe ked si vobec nedava pozor na veci ktore zo svojej dielne posiela. Vobec by ma neprekvapilo kebyze omylom zverejni hesla a nicky k accountom...
Tohle fakt není o Blizzardu... většina informacích je získaná rozborem klienta, pomocí programů jako model viewer a zbytek jsou screeny dejme tomu z free serveru, na který již někdo udělal emulátor. Blizzard by mohl tomuto úniku zabránit asi jen novým šifrováním dat v klientovi, což by zvýšilo požadavky na výkon a trvalo by jen chvíli, než by to někdo opět cracknul... tohle fakt není chyba Blizzardu

Snake Plisken 06.05.2010 21:44

DeadUndead: Máš pravdu. Je v módě nadávat na velké firmy. Počítačová komunita nadává na Microsoft, WarCraft komunita na Blizzard. Ale pravdou je, že oni nemohou zabránit tomu, že jim někdo zpitvoří alfa klienta, kterého poskytnou vybraným lidem na testování. U všech firem dochází k úniku. Takže s těmi komentáři na Blizz bych nebyl tak radikální, jako pár z Vás.

DeadUndead 06.05.2010 21:37

to Dredloard: Hmm, bohužel to není neshcopností, ale hnusnýma lidma... viz. Sims3, co nikli ještě před vidáním na net a spoustu jiných her.

DeadUndead 06.05.2010 21:35

MMO champion... co se na to dá říct... nechápu o co jim de, akorát tímhle špiní blizzard... v mých očích jsou to zloději.

Werehuman 06.05.2010 21:29

Radiaw
Dreadlord: K Cataclysmu má ted přístup plno lidí, je v celku pochopitelný že někdo z nich se zná s autory MMO Champion .. jak by tohle měli uhlídat?
velmi tazko, ale mali.. je to ich chyba, alebo nech na to proste seru.. toto je jesitne od nich, kazdy je na info nadrzany a blizzu ide len o to, aby boli oni ti co privedu hraca k orgazmu, akoby nebolo dolezite len to, ze sa tak stane

Riko 06.05.2010 21:07

doufam ze ty talenty tam budou brzy vsechny.

DaveL 06.05.2010 20:55

Sandbox emulátor je už dávno venku.. to proto už teď jedou streamy atd...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet