Situace kolem alpha verze Cataclysm


Jak jste si jistě mohli všimnout, na Internet unikla alpha verze Cataclysmu a server MMO-Champion zveřejnil spoustu spoilerů, dokonce i přes to, že Blizzard veřejně prohlásil alpha verzi za NDA (non-disclosure agreement - tzv. embargo), který zakazuje jakékoliv zveřejňování informací. Dokonce na to sám champion upozorňoval, ale jak se zdá, nijak mu to nevadí a už jen tím, že se hrabe ve hře a zveřejňuje informace, porušuje nejednu podmínku.

blue postOficiálně od Blizzardu (Zdroj)
Nic z F&F alpha Cataclysm nesmí být postováno, psáno jak na web, tak na fórum! Všechny tyto informace spadají pod takzvanou non-disclosure agreement. Psát se mohou pouze ověřené informace z webu či fóra Blizzardu. Zahrnuje to také všechny informace z BETA fóra. Povoleny jsou příspěvky Blizzardu, jako je Cataclysm screenshot of the day či jiné informace, které vydal Blizzard.

Ačkoliv screenshot není to samé, co video a video nikdy nebude stejné, jako zážitek přímo ze hry samotné, tímto zveřejňováním informací zkazil Champion mnohým jejich překvapení. Ano, vím, že to mnozí okomentují tím, že se na to neměli koukat, což je sice pravda, ale Champion by se mohl konečně nad sebou zamyslet.. Jsem hodně zvědavý, jak dlouho jim to bude Blizzard tolerovat.

Tímto bych chtěl všechny poprosit, aby na webu (fóru) nepostovali odkazy na stránky obsahující jakékoliv spoilery z alpha verze hry. Dosud jsme to trochu tolerovali a nic nemazali, tak se toho prosím držte a počkejte, než se Cataclysm dostane do stavu beta, to už snad budeme moci zveřejnit alespoň něco nového.

Naposledy upravil/a Novom 06.05.2010 v 20:15:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Radiaw 06.05.2010 20:54

Dreadlord: K Cataclysmu má ted přístup plno lidí, je v celku pochopitelný že někdo z nich se zná s autory MMO Champion .. jak by tohle měli uhlídat?

Dreadlord 06.05.2010 20:52

Blizzard by sa mal konecne nad sebou zamysliet este pred nedavnom sa tu riesil problem ensidie kvoli neschopnosti blizzu a teraz toto.Blizzard sa vykresluje v peknej farbe ked si vobec nedava pozor na veci ktore zo svojej dielne posiela. Vobec by ma neprekvapilo kebyze omylom zverejni hesla a nicky k accountom...

Prometeus 06.05.2010 20:46

tak to tomu blizzardu neako uslo dokonca som nasiel neviem ci je na tom nieco pravdy ze im usiel serverovy emulator :/ a ze uz hraci hraju free

czlukas 06.05.2010 20:31

kurna a ja myslel ze tu napisete novinku kdy vyjde sanbox emu

Radiaw 06.05.2010 20:28

Myslíte, že jim to Blizzard nějak toleruje? Podle mého to je prostě pirátská stránka a už od nepaměti tam dává tajné informace. Neříkej, že si nepamatuješ jak zveřejnil Cataclysm asi 2 měsíce předem. A mě nijak překvapení nezkazil, nýbrž mě to potěšilo. By the way... uvádět jejich stránku se taky nesmí, i v samotné hře se celá jejich adresa nedá do Chatu napsat.

Riko 06.05.2010 20:26

Vsadim boty ze zitra bude na youtube nejaky video :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet