SoO progress info #2

Siege of Orgrimmar
BlizzCon nám doznívá, všichni jsou nadšeni z nového datadisku, avšak nesmíme zapomínat na aktuální herní obsah. Doufám, že tato malá odbočka od novinek z BlizzConu vám přijde osvěžující. Už je to sice nějaký ten pátek, co jsme informovali o aktuálním progressu v datadisku Siege of Orgrimmar. Předem proto, že přední světové guildy Garroshe porazily a u Českých a Slovenských zatím pokořen nebyl. Až do teď. Guilda Black Division pokořila Garroshe ve verzi 25m a stala se tak první CZ/SK guildou, které se to podařilo. V aktuálním patchi tak skončili na 37. místě a my jim tímto gratulujeme! Bohužel video zatím nemáme k dispozici (jakmile bude, ukážeme vám jej) a jak se můžeme přesvědčit níže, chtělo to hodně tvrdé práce, aby se jim toto podařilo.
Paragons of the Klaxxi, fight, který byl pravděpodobně nejvyčerpávajícím progressem v SoO, hlavně kvůli tomu, že se bossové chovali víc "random" než ostatní. Pár večerů trénování a už před náma stálo finále datadisku Mist of Pandaria, Garrosh Hellscream. Čtyři fáze, dvě mezifáze, tři tanci, tři healy a spoustu dps class, kde každý slabý článek dřív nebo později stál životy všech. Důležité na takové fighty je stálý setup, gear, promyšlená taktika a sepsání cooldownů v kritických částech. Zvlášť, když se hraje na tři healy, kteří musí většinu času pomoct s dmg. Pak už stačí jenom cíleně pullovat a trénovat. Dobře zahrané fáze a mezifáze, umisťování zbraně, kickování, mind controly, nabírání a kitování, v podstatě všeho, co se dalo čekat od poslední výzvy datadisku.
Pojďme se podívat také, jak si vedou ostatní České a Slovenské guildy v aktuálním progressu. Jak můžeme vidět, pořadí se vůbec nezměnilo. Nejblíže porážce Garroshe má guilda Ira Dei ve verzi 10m.

25 MAN

GUILDA

PROGRESS

10 MAN

GUILDA

PROGRESS

1. Black Division14/14 (H)1. Ira Dei13/14 (H)
2. Ladies First12/14 (H)2. I Nuevo I11/14 (H)
3. Restricted11/14 (H)3. Deep Thunder11/14 (H)
4. Paradox11/14 (H)4. World of Warcraft GONE11/14 (H)
5. Blood Shadows8/14 (H)5. Direct11/14 (H)
Jak jste na tom s aktuálním progressem vy? Co říkáte na umístění Black Division? Za jak dlouho Ira Dei porazí Garroshe? Myslíte, že se pořadí guild nějak výrazně zamíchá?

Naposledy upravil/a Astra 12.11.2013 v 20:05:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tiliana 12.11.2013 12:42

For the Horde :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet