Soutěž o Mists of Pandaria Beta klíče

http://media.wowfan.cz/uploaded/soutezmop
Před nějakou dobou jsme rozdávali beta klíče na Diablo 3, poté jsme se ujali čtyř soutěží spojených s Arena Passem 2012 a je na čase, abychom zveřejnili další soutěž. Tentokrát máme pro čtenáře 150 klíčů pro beta testování Mists of Pandaria. Opět za celou soutěž může Blizzard. Tímto děkujeme celému Community Teamu v Evropě. Klíče se budou rozdávat na webu, Facebooku a Twitteru.

Jak soutěžit na webu?

  • Pro zúčastnění se na webu stačí do komentářů pod novinku napsat, na co se v Mists of Pandaria nejvíce těšíte.

Jak soutěžit na Facebooku?

Jak soutěžit na Twitteru?

  • Stejně jako u většiny soutěží, musíte sledovat náš profil a následně tweetnout:
    • Právě jsem se přihlásil do soutěže o #WoW_MoP_Beta_Key na @WoWfancz.

Pravidla soutěže

  • Soutěž je určena pouze pro registrované uživatele webu WoWfan.cz.
  • Každý se může zúčastnit jak na webu, Facebooku, tak i Twitteru.
  • Pokud jeden člověk vyhraje více než jeden klíč, bude obdarován pouze jedním.
  • Soutěž bude uzavřena 4. 6. 2012.
  • Vyhrajete-li klíč, odepište co nejdříve.

Jak poznáte, že jste vyhráli?

  • Pokud vyhrajte klíč přes web, bude vám zaslán e-mail, na který jste registrovali váš webový účet.
  • Pokud vyhrajete na Facebooku, zašleme vám soukromou zprávu z mého soukromého účtu (Facebook bohužel již neumožňuje zasílání soukromých zpráv z profilů webů či společností).
  • Twitter výherci budou kontaktování přímo přes Direct Message na Twitteru. Proto sledujte složku se zprávami a váš e-mail, na který byste měli dostat upozornění o doručení zprávy.


Naposledy upravil/a Ellendway 03.06.2012 v 18:56:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ramses 27.05.2012 02:04

V Mop se těším hlavně na nový kontinent Pandarii, o kterém si myslím že se vývojářům velice povedl, dále na chalange mod, na to že si Aliance na Drak´thulu bude moct konečně zabít Garroshe , na nové questy (viz novinka o Wrathionovi), ale také na raidy o kterých doufám že budou kvalitní a propracované jako doposud. Jen se trochu bojím jestli nebyly pandy krok špatným směrem protože přecejen jak jsou spojení staří bohové s pandarií ... mno nechám se překvapit.

aifel65 27.05.2012 01:47

Rad bych videl Pandy a jejich svet a taky si zkusil monka, ktery me hodne zajima. Kdyz uz jsem pri WoW stravil nespocet hodin hranim.

Fredil 27.05.2012 01:39

Nejvíc jsem zvědaví na přiběh Pandarie, souboje petů a na samotnou Pandarii.

soumrak 27.05.2012 00:43

Na co se tesit? No na pandy! Na ne se tesim uz od WIII

anonymus09 27.05.2012 00:08

Najviac sa v MoP teším na Pandarenov, nový kontinent Pandaria a na nové spelly no celkovo všetky nové veci.

Simi 26.05.2012 23:54

Já si myslím, že MoP bude celkově kvalitní datadisk ostatně jako vše od blizzardu, který si vždy nechá otevřený zadní vrátka aby zase mohl něčím překvapit. Nejvíc se těším jak se vyvine příběh a jak dopadne nakonec konflikt mezi Aliancí a Hordou a jestli se nám tam neobjeví nějaký pořádný záporák, třeba v řadách starých bohů, protože boj s Yogg-Saronem mi přišel velice epický zvlášť bez pomoci Thorima, Freyi, Mimirona a Hodira. Dále pak na PvP (nové arény, Battlegroundy etc.) A souboje pokémonů také nebudou od věci

Emoushka 26.05.2012 23:44

jsem zvědavý na úplně nový děj a zápletku na prozatím mírumilovném kontinentu nové zpestření hry... (asi nejvíc na combat pety) ... a tak trochu doufám v lépe propracované raidy Cataclysm u mě ve srovnání s WOTLK, TBC neuspěl... (btw.. ale BWD bylo super, hlavně HC Fight s Magmawem )

@ndy 26.05.2012 23:26

no.. těším se celkově na všechno v novém datadisku.. ale zase se bojím aby to nebylo horší a horší..

Armeon 26.05.2012 23:23

Lidi často narážej na to, že Pandy byl špatnej tah od Blizzardu a to je hned první věc. Pandy byly, jsou a vždy budou součástí WOW. Viz Chen Stormstout ve W3. Jsem proto rád, že je Blizz dal jako téma nadcházejícího datadisku. Dále se těším taky na lore. Jsem zvědavej jak blizz zapojí do příběhu Sha, staré bohy, Garroshe, co bude s Varianem(Wolfheart) a jak si se situací poradí/neporadí náš starej dobrej Thrall. Určitě mě zajímají Tier sety (hlavně ten na moji classu ^^). Snad si dají designeři záležet a udělají alespoň 1-2 opravdu pěkný sety. Zajímá mě taky, jakým classám udělá Blizz radost a udělá pro ně Q linii na legendárku. Jedna určitě bude pro Monka, ale pro koho bude ta druhá? Na co se ale těším opravdu nejvíc? No těžko říct je toho hodně na co se opravdu, opravdu těším, ale asi to bude návnada na hráče východní kultury tzv ´´POKÉMONÍ´´ zápasy alias souboje petů. Určitě novinka, která je velice zajímavá a stojí za to ji ozkoušet. Dle mého vlastního názoru se jedná o správný tah od Blizzardu a ti, kdo na nadcházející datadisk nadávají určitě během hraní změní názor. Aspoň nějací lidé určitě.

Dromes 26.05.2012 23:09

Osobně se nejvíce těším až na finální raid proti Garroshovi, do té doby to u mě vyhravá Pet Battle System. Jestli to bude fungovat tak jak jsem četl, tak si připomenu starší časy na Gameboyi na (pro mě) nejlepším MMORPG :P

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet