Soutěž o Trička

vložte popis obrázku


Level77 je licencovaný distributor Blizzardu. Společnost prodává originální trička, mikiny, čepice a doplňky, to všechno zaměřené (nejen) na World of Warcraft. Pravidelní zákazníci obchodu mají navíc 10% slevu.

Tato firma nyní ve spolupráci s naším webem WoW.HerniWeb.cz připravila pro všechny fanoušky jednoduchou soutěž. Na rozdání máme dokonce 10 triček! Výherci dostanou možnost si vybrat jakékoliv tričko dle vlastního výběru v jejich obchodě.

Jediné, co musíte udělat, je odpovědět na otázku a můžete tak vyhrát originální tričko!

Otázka:



Aliance nebo Horda? Která strana je lepší a proč? Podejte nejzajímavější vysvětlení a vyhrajte skvělé ceny!
Hodně štěstí! [odstavec]

Pravidla Soutěže


  • Vaším úkolem je odpovědět na výše uvedenou otázku, text Vaší odpovědi musí mít maximálně 150 slov.
  • Vaše odpověď nesmí porušovat zákony České republiky a Slovenska, jinak bude okamžitě vyloučena ze soutěže.
  • Každý se může zúčastnit pouze s jednou odpovědí.
  • Zasláním odpovědi do soutěže se uvolujete k jejímu možnému vystavení zde na tomto webu.
  • Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři ani moderátoři webu či fóra.
  • Odpovědi zasílejte na e-mail soutez@wowfan.cz, do předmětu napište SOUTĚŽ TRIKA. Uzávěrka soutěže je 02.07.2010. Vyhlášení proběhne co nejdříve poté.
[odstavec]

Vyhodnocení Soutěže



Ani ne s tak velkým zpožděním se mi podařilo vyhodnotit soutěž. Nakonec dorazilo okolo 70ti emailů, takže bylo z čeho vybírat. Zvítězit však mohlo jen deset lidí. Nebylo to však až tak těžké... Do užšího výběru se totiž dostalo pouze 12 emailů. Lidi, dám, vám takovou radu. Pokud nemáte úplně originální nápad, většinou nebude stačit napsat: "Mám rád Alianci, protože je hodná."

Taky byste si v podobných soutěžích mohli dát aspoň trochu záležet na stylu toho, co do soutěže posíláte. Nějakou tu gramatickou chybu jsem ochoten prominout (a myslím, že jsem tak i dělal), ale napsat celý text bez diakritiky a malými písmeny mi přijde velice neprofesionální. A taky doporučuji číst si pravidla. Když je napsaný limit 150 slov, tak to prostě platí, věci, které to překročily, jsem ani nečetl.

Přistoupíme k vyhlášení. Každého výherce kontaktuji emailem, kde mu sdělím podmínky na vyzvednutí výhry. Jednotlivé práce nejsou nijak seřazené, většinou jde o datum zaslání odpovědi. Všichni jste prostě výherci. :-)

Příspěvky nejsou nijak upravovány, nechal jsem v nich i gramatické a jiné chyby.

pogasta@seznam.cz
Já jsem si při svém prvním spuštění World of Warcraft vybral Alianci a od té doby jsem ji už neopustil. Aliance je pro mě srdeční záležitost a to z mnoha důvodů, tak například u Aliance jsem poznal mnoho skvělých lidí, se kterými se přátelím do teď. A hlavně aliance je téměř na všech serverech v menšině a proto se tam odváží hrát jen zkušení a správní lidé, pro které není žádný boj předem ztracen a díky této věci se většinou u Aliance vytvoří parta opravdu dobrých hráčů i lidí se kterými je potom již zábava chodit jinak stereotypní raidy a i předem prohrané battlegroundy se pro vás stanou skvělou zábavou. No snad už chápete proč jsem vždy hrál, hraji a budu hrát za alianci, už se sluší snad jen dodat FOR THE ALIANCE !


ultrac6@azet.sk

Ja som zástupca hordy. Dovodom prečo si mýslim, že Horda je lepšia je ten že horda sa nepretvaruje, nemá maniere ovládať všetko čo si zaumieni a nieje tak sobecká a namyslená ako Aliancie. U aliance je to samá intriga. Ako príklad uvádzam aféru s Edwin VanCleef. Toho chlapíka oklamali a nezaplatili mu za jeho oddanosť a služby pre alianciu. A jak odišiel so Stormwindu okamžite sa o ňom rozhlásilo že zradil alianciu a podobné nesmysli. Horda toto v povahe nemá. a ešte jeden dovod. Human je omyl prírody, Dwarf je ožralec špekaty , elf je podvyživený ušoplesk a gnom je špina z taureniho podnehtu :-D


michalvurm@email.cz
Každý ve skrytu duše chtěl někdy být ten "zlej", no ne? Hrát za Hordu je
něco krásného. Procházet se těmi nejkrásnějšími městy, hrát za zajímavé
rasy, dělat z gnomů placky a hlavně všude řvát - FOR THE HORDE! Tohle za
alianci nezažijete. Ovšem Horda nemusí být jen zlo! Tu a tam se najde
nějaký hodný undead či troll, který vás nechá utéct před smrtí. Podruhé
ale takovou šanci zřejmě nedostanete. Jak říkám: "Hodní buďte v reálném
životě, ve WoWku je čas ukázat vaši tmavší stránku!". FOR THE HORDE!


wowmastic@gmail.com
U mna vyhrala Alliancia uz pred asi 6 rokmi ked som este ako maly mastil warcraft 2 a 3 na tie casy rad spominam :). A teraz prechadzam k dovodom :Alliancia ma lepsie racialky co sa tyka pvp aj pve, maju ovela krajsie stavby aj lokacie. Bohuzial vacsinou vybornych hracov aj guild ak nie najlepsich hra za hordu ale nechapem preco. Ide asi aj o to vyskusat si nieco nove. V podstate od narodenia hrame za ludi :) alebo takych dwarfov, horda ma uplne odlisne postavy vselijake monstra atd. to laka ale podla mna je to skoda. Alliancia ma celkovo prijemnejsi svet, na ktory sme z real lifu zvyknuti: humanoidy okolo, napriklad v Stormwinde normalne mestecko zo stredoveku ( no az na tu banku :P) u hordy je vsetko donicene, spustosene pre normalneho cloveka absolutne neprirodzene. Toto su moje hl. dovody. THX vopred


gneiss@centrum.cz
Dle mého je rozhodně lepší Aliance. Ptáte se proč? Noční elfové Aliance jsou úzce spjati s přírodou Azerothu žijí vedle ní v dokonalém souznění.Zatímco orkové kácí lesy kde se dá,jen aby mohli vyrobit své zbraně a dál se hnát za krví! Trpaslíci žijí ve svých kamenných síních v horách,kovají svá vznešená brnění,straní se kontaktu s ostatními rasami a hledí sí svého.Vidíte ten rozdíl? Mirumilovná Aliance versus Krvelačná Horda.Bez koho by se v Azerothu žilo lépe?S kým by byl větší klid a pokoj? Myslím že odpověď je jasná. Ano je pravda,že Taureni mají také velice úzký vztah s přírodou,proč by také neměli když jsou vlastně sami zvířata jen o trochu na vyšším evolučním stupni.Hordy nemrtvých vypouští do světa takové zvěrstva,že i ten nejmenší tvor s hrůzou prchá.Zatímco lidé mají svá klidná malá políčka na území Ellwyn forrestu a Westfallu. Kdo by chtěl žít na spuštošeném
Azerothu spíše připomínajicí měsíční krajinu,než v nádherných Elfksých lesích,zasněžených vrcholků hor a klidných plání plných divoké zvěře?Kdo je tedy lepší Aliance nebo Horda?


philip.homolka@googlemail.com
Ahoj. Donedavna som si myslel, ze alliancia je super. No opak je pravdov ako som zistil. Horda je najlepsia. Preco? Absolutna prevaha v pvp schopnostiach. Undead co hadze vsetky mozne kusy tela po nepriateloch ked uz nema manu, ork smrdiaci a slintajuci horsie nez bernardin, tauren schopny si rychlo podojit mlieko na manu, troll behajuci s tymi vsade zavesenymi wodoo, ktory by i sam seba vystrasil keby poznal zrkadlo a blood elf, ku ktoremu sa clovek radsej ani nepriblizi...este by chcel robit daco perverzne..... je jednoducho neporazitelna parta. Urcite neporazitelna ked ma proti sebe bandu s gnomami, ktory v boji masovo umieraju na zasliapnutie, humanmi, ktory by len makarenu tancovali, nejakymi cudnymi zelenacmi z lesa, v kuse ozratymi trpazlikmi a dreaneimi pravidelne sa dusiacimi vlastnymi chobotnickami.
Budte na pozore lebo zatial co sa sprchujete po tom co ste bojovali so "smradlavimi hordakmi", oni vam vypaluju mesto.


bilboturambar@gmail.com
Podľa mňa je lepšia horda, kultúra a architektúra rás z hordy je oveľa zaujímavejšia a pútavejšia ako aliančná. Viac zodpovedá predstave o fantasy svete hulákajúci ork, mocný tauren či vtipný troll. Keď sa povie aliancia tak si väčšina ľudí predstaví predsa len ľudí, trpaslíkov a možno nočných elfov. Tieto rasy sa vyskytujú skoro v každom fantasy svete, príbehu a neovplývajú originalitou. Horda dáva väčší priestor našej predstavivosti a keďže World of Warcraft je MMORPG tak si chcem zahrať s ľuďmi s podobnými záujmami, ktorý si taktiež vyberú radšej hordu. S hráčskeho hľadiska môžem povedať že nielen výzor a vonkajšia stránka hrania hordy, ale aj racialky sú podľa mňa lepšie, hlavne v neskorých fázach hry pri vrcholovom PvE či aj PvP.


Peta.Beran@seznam.cz
Žil byl jeden malý chlapeček. Ten chlapeček měl svého nejlepšího kamaráda – chlapečka. Chlapečci se rozhodli, že si zahrají populární hru World of Warcraft. Jenže co se nestalo? Jeden z chlapečků se nedopatřením přidal k opačné frakci. Záhy začalo jejich přátelství uvadat, až se změnilo v otevřené nepřátelství. Intriky, pomluvy a různé naschvály se staly denní součástí jak reálného, tak herního života. Osud tomu tak chtěl, že se jeden z chlapečků se stal obětí šikany. Druhý – ač ho nyní neměl příliš v lásce – zakročil. Společnými silami porazili svého soka a přísahali, že se opět stanou přáteli, v dobrém i zlém, neboť žádná hra nesměla rozdělit jejich kamarádství. Od té doby byli opět dobrými přáteli a vzájemně si pomáhali i ve hře, neboť každý sice bojoval za jiného vůdce, důležité však bylo, jací byli za svými monitory. Nikdy více neřekli, že je jeden lepší než druhý. A pokud nezemřeli, expí spolu dodnes.


Jela.SaC@seznam.cz
Že která frakce je lepší? Jednoznačně Horda! Že proč? Kdo by se měl pořád koukat na ty veselé tvářičky alíků, kteří samozřejmě umí všechno nejlíp... Ale my sme Horda! A Horda, to znamená krev, sliz a smrad!
Copak se Alliance může pochválit něčím, jako sou lezoucí kosti, chybějící čelisti či originálné odstíny zelený, za kterou se ani D.E.H.T.A. (Greenpeace azerothský) nemusí stydět. Kolik alíků si může dát každé ráno pohár čistého kalciového mléka nadojeného, puncovaného členem vlastní frakce?!
Ještě že síla Hordy není založena na charismatickém vzhledu, to by vypadalo. Sme vesměs snůška toho nejlepšího co Azeroth dal. Na bojišti neporazitelní, pokud ovšem alíci neprovozují svůj oblíbený styl PvP (Player vs. Party). Na každého orka škrábajícího se na místech kam slunce nevidí připadá krvavý elf, půvabným tanečkem lákající jak ženy, tak muže Azerothu.
Nebýt Hordy, goblinský hospodský by neměli stálé tržby a alíci by se z nudy nevyhrabali. Hordě zdar!


Meela.Anch@seznam.cz
Potýkáme se s otázkou- kdo je lepší? Kdo má v nekonečným krveprolití to pravé slovo, kdo může omluvit své hříchy na bojišti cestou, po níž se vydal? Pravdu má jenom smrt, vybírající na bitvami zjezvených pláních Azerothu svou daň.
Alliance… nedá se říct, že by byla lepší, nebojuje pro vítězství, bojuje pro svou pravdu. Pamatujeme, čím sme byli. Ze zašlých sláv Lordaeronu, z příběhů starých hrdinů, z popelu a skázy se zrodila Nová Alliance. Strážíme Azeroth.
Symbioza, rozmanitá mozaika duší, kde šílení gnómové se svými v-nepředvídatelných-chvílích-vybuchujími přístroji kráčejí po boku vznešených nočních elfů vznášejících se stíny. Kde se lidé, stovky let žijící svým poklidným životem v uspořádaných zemičkách přátelí s draeneimi, stracenými snílky utíkajícími z roztříštěné domoviny.
A tak, jako malému chlapci, čistému A vznešenému králi Stormwindu se navrátil otec, tak se jednou navrátí klid a mír do duší Alliance.


Naposledy upravil/a Wrent 25.10.2010 v 22:06:11.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 19.07.2010 01:04

Dreadlord
Víťazom gratulujem škoda že som nevyhral aj ja podla mna jeden alebo dva texty maju horšiu pointu a zmysel nez to co som poslal ja ale co uz Niekto proste vyhraje a niekto mu moze tak maximalne pogratulovat
Taky je možný, že jsi nedodržel rozsah .

Dreadlord 14.07.2010 10:27

Víťazom gratulujem škoda že som nevyhral aj ja podla mna jeden alebo dva texty maju horšiu pointu a zmysel nez to co som poslal ja ale co uz Niekto proste vyhraje a niekto mu moze tak maximalne pogratulovat

VailenCZ 10.07.2010 16:22

Wrent
Mám stejný názor na Hordu, ale rozhodně to nemůžeš nazývat lží, není nikde pevně napsané, kdo je dobrý a kdo zlý. Jde pouze o subjektivní pohled a já jsem nehodnotil názory.
Právě.. Nikde není pevně napsané, že horda je zlo a ali je dobro... Ale on právě tohle tvrdí. S tím vyhrál.

Javorovej 09.07.2010 23:04

proč? je to jeho názor a já mu ho neberu....zase třeba orkové ničí a devastují přírodu, vykáceli puůlku ashenvale a jedou dál...

Xscreamer 09.07.2010 22:32

Musím uznat, že některé články mě zaujaly, především ty subjektivní, které popisují zvolenou frakci, ať už Alianci nebo Hordu, jako lepší hlavně kvůli zážitkům a požitku ze hry. Naopak nejvíce mě pobuřuje článek od Gneisse, který líčí Alianci jako ochránce a Hordu jako naprostou zkázu. Vznešení elfové rozhodně nejsou takovými ochránci přírody, neboť navzdory Malfurionovým varováním a navzdory přírodě samotné zasadili Teldrassil pouze v sobecké touze po nesmrtelnosti. A lidé? Právě oni byli první, kdo porušil příměří po bitvě u hory Hyjal. Tím nechci říct, že za všechno může Aliance a že Horda je svatá, ale rozhodně už dávno neplatí, že Horda je zlo a Aliance dobro. Pokud chce někdo soudit, která frakce je kladná a která záporná, měl by si nejdřív zjistit něco o historii Warcraftu z wowwiki, knížek, nebo série her, nebo si alespoň přečíst manuál. Zjistil by, že každá frakce má svý mouchy, a že ne každá rasa je taková, jakou se zdá být na první pohled. Tohle není Pán Prstenů, Tohle je WoW!

Wrent 09.07.2010 08:33

VailenCZ
Jedno nechápu... Proč se dostal mezi výherce člověk s e-mailem michalvurm@email.cz, když říká něco, co vůbec není pravdou??? Horďáci přeci vůbec nejsou tím zlem... Zlo je v této hře zastoupeno Lich Kingem, Deathwingem a takovými. Horda byla jen jejich loutkou, ale nyní se jen snaží najít svůj nový domov, ze kterého je aliance furt vyhání... To už teda je Ali větší zlo než horda. Horda má spíš jen brutálnější vystupování.Ps.: Kdyby Ali nebyla podle mě horší jak Horda, nehrál bych za ní
Mám stejný názor na Hordu, ale rozhodně to nemůžeš nazývat lží, není nikde pevně napsané, kdo je dobrý a kdo zlý. Jde pouze o subjektivní pohled a já jsem nehodnotil názory.

moorph 09.07.2010 02:33

Jela.SaC@seznam.cz napísal: Kolik alíků si může dát každé ráno pohár čistého kalciového mléka nadojeného, puncovaného členem vlastní frakce?! Njn mliečko z taurena chutí naozaj výborne

miskoo007 08.07.2010 23:20

tjn.. ja som to napísal do odstavcov, ako sloh abo niečo také

Javorovej 08.07.2010 21:56

Prostě vyhrává originalita

VailenCZ 08.07.2010 21:49

Vyhrál lží??? Tak to budu příště taky lhát Ne tak už je to vyhlášený a nic proti tomu nezmůžu Ale zbylé jsou fakt povedené a každý má v sobě alespoň špetku vtipu Už vím, proč tam nejsem. Já to bral moc vážně

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet