Soutěž o Trička

vložte popis obrázku


Level77 je licencovaný distributor Blizzardu. Společnost prodává originální trička, mikiny, čepice a doplňky, to všechno zaměřené (nejen) na World of Warcraft. Pravidelní zákazníci obchodu mají navíc 10% slevu.

Tato firma nyní ve spolupráci s naším webem WoW.HerniWeb.cz připravila pro všechny fanoušky jednoduchou soutěž. Na rozdání máme dokonce 10 triček! Výherci dostanou možnost si vybrat jakékoliv tričko dle vlastního výběru v jejich obchodě.

Jediné, co musíte udělat, je odpovědět na otázku a můžete tak vyhrát originální tričko!

Otázka:



Aliance nebo Horda? Která strana je lepší a proč? Podejte nejzajímavější vysvětlení a vyhrajte skvělé ceny!
Hodně štěstí! [odstavec]

Pravidla Soutěže


  • Vaším úkolem je odpovědět na výše uvedenou otázku, text Vaší odpovědi musí mít maximálně 150 slov.
  • Vaše odpověď nesmí porušovat zákony České republiky a Slovenska, jinak bude okamžitě vyloučena ze soutěže.
  • Každý se může zúčastnit pouze s jednou odpovědí.
  • Zasláním odpovědi do soutěže se uvolujete k jejímu možnému vystavení zde na tomto webu.
  • Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři ani moderátoři webu či fóra.
  • Odpovědi zasílejte na e-mail soutez@wowfan.cz, do předmětu napište SOUTĚŽ TRIKA. Uzávěrka soutěže je 02.07.2010. Vyhlášení proběhne co nejdříve poté.
[odstavec]

Vyhodnocení Soutěže



Ani ne s tak velkým zpožděním se mi podařilo vyhodnotit soutěž. Nakonec dorazilo okolo 70ti emailů, takže bylo z čeho vybírat. Zvítězit však mohlo jen deset lidí. Nebylo to však až tak těžké... Do užšího výběru se totiž dostalo pouze 12 emailů. Lidi, dám, vám takovou radu. Pokud nemáte úplně originální nápad, většinou nebude stačit napsat: "Mám rád Alianci, protože je hodná."

Taky byste si v podobných soutěžích mohli dát aspoň trochu záležet na stylu toho, co do soutěže posíláte. Nějakou tu gramatickou chybu jsem ochoten prominout (a myslím, že jsem tak i dělal), ale napsat celý text bez diakritiky a malými písmeny mi přijde velice neprofesionální. A taky doporučuji číst si pravidla. Když je napsaný limit 150 slov, tak to prostě platí, věci, které to překročily, jsem ani nečetl.

Přistoupíme k vyhlášení. Každého výherce kontaktuji emailem, kde mu sdělím podmínky na vyzvednutí výhry. Jednotlivé práce nejsou nijak seřazené, většinou jde o datum zaslání odpovědi. Všichni jste prostě výherci. :-)

Příspěvky nejsou nijak upravovány, nechal jsem v nich i gramatické a jiné chyby.

pogasta@seznam.cz
Já jsem si při svém prvním spuštění World of Warcraft vybral Alianci a od té doby jsem ji už neopustil. Aliance je pro mě srdeční záležitost a to z mnoha důvodů, tak například u Aliance jsem poznal mnoho skvělých lidí, se kterými se přátelím do teď. A hlavně aliance je téměř na všech serverech v menšině a proto se tam odváží hrát jen zkušení a správní lidé, pro které není žádný boj předem ztracen a díky této věci se většinou u Aliance vytvoří parta opravdu dobrých hráčů i lidí se kterými je potom již zábava chodit jinak stereotypní raidy a i předem prohrané battlegroundy se pro vás stanou skvělou zábavou. No snad už chápete proč jsem vždy hrál, hraji a budu hrát za alianci, už se sluší snad jen dodat FOR THE ALIANCE !


ultrac6@azet.sk

Ja som zástupca hordy. Dovodom prečo si mýslim, že Horda je lepšia je ten že horda sa nepretvaruje, nemá maniere ovládať všetko čo si zaumieni a nieje tak sobecká a namyslená ako Aliancie. U aliance je to samá intriga. Ako príklad uvádzam aféru s Edwin VanCleef. Toho chlapíka oklamali a nezaplatili mu za jeho oddanosť a služby pre alianciu. A jak odišiel so Stormwindu okamžite sa o ňom rozhlásilo že zradil alianciu a podobné nesmysli. Horda toto v povahe nemá. a ešte jeden dovod. Human je omyl prírody, Dwarf je ožralec špekaty , elf je podvyživený ušoplesk a gnom je špina z taureniho podnehtu :-D


michalvurm@email.cz
Každý ve skrytu duše chtěl někdy být ten "zlej", no ne? Hrát za Hordu je
něco krásného. Procházet se těmi nejkrásnějšími městy, hrát za zajímavé
rasy, dělat z gnomů placky a hlavně všude řvát - FOR THE HORDE! Tohle za
alianci nezažijete. Ovšem Horda nemusí být jen zlo! Tu a tam se najde
nějaký hodný undead či troll, který vás nechá utéct před smrtí. Podruhé
ale takovou šanci zřejmě nedostanete. Jak říkám: "Hodní buďte v reálném
životě, ve WoWku je čas ukázat vaši tmavší stránku!". FOR THE HORDE!


wowmastic@gmail.com
U mna vyhrala Alliancia uz pred asi 6 rokmi ked som este ako maly mastil warcraft 2 a 3 na tie casy rad spominam :). A teraz prechadzam k dovodom :Alliancia ma lepsie racialky co sa tyka pvp aj pve, maju ovela krajsie stavby aj lokacie. Bohuzial vacsinou vybornych hracov aj guild ak nie najlepsich hra za hordu ale nechapem preco. Ide asi aj o to vyskusat si nieco nove. V podstate od narodenia hrame za ludi :) alebo takych dwarfov, horda ma uplne odlisne postavy vselijake monstra atd. to laka ale podla mna je to skoda. Alliancia ma celkovo prijemnejsi svet, na ktory sme z real lifu zvyknuti: humanoidy okolo, napriklad v Stormwinde normalne mestecko zo stredoveku ( no az na tu banku :P) u hordy je vsetko donicene, spustosene pre normalneho cloveka absolutne neprirodzene. Toto su moje hl. dovody. THX vopred


gneiss@centrum.cz
Dle mého je rozhodně lepší Aliance. Ptáte se proč? Noční elfové Aliance jsou úzce spjati s přírodou Azerothu žijí vedle ní v dokonalém souznění.Zatímco orkové kácí lesy kde se dá,jen aby mohli vyrobit své zbraně a dál se hnát za krví! Trpaslíci žijí ve svých kamenných síních v horách,kovají svá vznešená brnění,straní se kontaktu s ostatními rasami a hledí sí svého.Vidíte ten rozdíl? Mirumilovná Aliance versus Krvelačná Horda.Bez koho by se v Azerothu žilo lépe?S kým by byl větší klid a pokoj? Myslím že odpověď je jasná. Ano je pravda,že Taureni mají také velice úzký vztah s přírodou,proč by také neměli když jsou vlastně sami zvířata jen o trochu na vyšším evolučním stupni.Hordy nemrtvých vypouští do světa takové zvěrstva,že i ten nejmenší tvor s hrůzou prchá.Zatímco lidé mají svá klidná malá políčka na území Ellwyn forrestu a Westfallu. Kdo by chtěl žít na spuštošeném
Azerothu spíše připomínajicí měsíční krajinu,než v nádherných Elfksých lesích,zasněžených vrcholků hor a klidných plání plných divoké zvěře?Kdo je tedy lepší Aliance nebo Horda?


philip.homolka@googlemail.com
Ahoj. Donedavna som si myslel, ze alliancia je super. No opak je pravdov ako som zistil. Horda je najlepsia. Preco? Absolutna prevaha v pvp schopnostiach. Undead co hadze vsetky mozne kusy tela po nepriateloch ked uz nema manu, ork smrdiaci a slintajuci horsie nez bernardin, tauren schopny si rychlo podojit mlieko na manu, troll behajuci s tymi vsade zavesenymi wodoo, ktory by i sam seba vystrasil keby poznal zrkadlo a blood elf, ku ktoremu sa clovek radsej ani nepriblizi...este by chcel robit daco perverzne..... je jednoducho neporazitelna parta. Urcite neporazitelna ked ma proti sebe bandu s gnomami, ktory v boji masovo umieraju na zasliapnutie, humanmi, ktory by len makarenu tancovali, nejakymi cudnymi zelenacmi z lesa, v kuse ozratymi trpazlikmi a dreaneimi pravidelne sa dusiacimi vlastnymi chobotnickami.
Budte na pozore lebo zatial co sa sprchujete po tom co ste bojovali so "smradlavimi hordakmi", oni vam vypaluju mesto.


bilboturambar@gmail.com
Podľa mňa je lepšia horda, kultúra a architektúra rás z hordy je oveľa zaujímavejšia a pútavejšia ako aliančná. Viac zodpovedá predstave o fantasy svete hulákajúci ork, mocný tauren či vtipný troll. Keď sa povie aliancia tak si väčšina ľudí predstaví predsa len ľudí, trpaslíkov a možno nočných elfov. Tieto rasy sa vyskytujú skoro v každom fantasy svete, príbehu a neovplývajú originalitou. Horda dáva väčší priestor našej predstavivosti a keďže World of Warcraft je MMORPG tak si chcem zahrať s ľuďmi s podobnými záujmami, ktorý si taktiež vyberú radšej hordu. S hráčskeho hľadiska môžem povedať že nielen výzor a vonkajšia stránka hrania hordy, ale aj racialky sú podľa mňa lepšie, hlavne v neskorých fázach hry pri vrcholovom PvE či aj PvP.


Peta.Beran@seznam.cz
Žil byl jeden malý chlapeček. Ten chlapeček měl svého nejlepšího kamaráda – chlapečka. Chlapečci se rozhodli, že si zahrají populární hru World of Warcraft. Jenže co se nestalo? Jeden z chlapečků se nedopatřením přidal k opačné frakci. Záhy začalo jejich přátelství uvadat, až se změnilo v otevřené nepřátelství. Intriky, pomluvy a různé naschvály se staly denní součástí jak reálného, tak herního života. Osud tomu tak chtěl, že se jeden z chlapečků se stal obětí šikany. Druhý – ač ho nyní neměl příliš v lásce – zakročil. Společnými silami porazili svého soka a přísahali, že se opět stanou přáteli, v dobrém i zlém, neboť žádná hra nesměla rozdělit jejich kamarádství. Od té doby byli opět dobrými přáteli a vzájemně si pomáhali i ve hře, neboť každý sice bojoval za jiného vůdce, důležité však bylo, jací byli za svými monitory. Nikdy více neřekli, že je jeden lepší než druhý. A pokud nezemřeli, expí spolu dodnes.


Jela.SaC@seznam.cz
Že která frakce je lepší? Jednoznačně Horda! Že proč? Kdo by se měl pořád koukat na ty veselé tvářičky alíků, kteří samozřejmě umí všechno nejlíp... Ale my sme Horda! A Horda, to znamená krev, sliz a smrad!
Copak se Alliance může pochválit něčím, jako sou lezoucí kosti, chybějící čelisti či originálné odstíny zelený, za kterou se ani D.E.H.T.A. (Greenpeace azerothský) nemusí stydět. Kolik alíků si může dát každé ráno pohár čistého kalciového mléka nadojeného, puncovaného členem vlastní frakce?!
Ještě že síla Hordy není založena na charismatickém vzhledu, to by vypadalo. Sme vesměs snůška toho nejlepšího co Azeroth dal. Na bojišti neporazitelní, pokud ovšem alíci neprovozují svůj oblíbený styl PvP (Player vs. Party). Na každého orka škrábajícího se na místech kam slunce nevidí připadá krvavý elf, půvabným tanečkem lákající jak ženy, tak muže Azerothu.
Nebýt Hordy, goblinský hospodský by neměli stálé tržby a alíci by se z nudy nevyhrabali. Hordě zdar!


Meela.Anch@seznam.cz
Potýkáme se s otázkou- kdo je lepší? Kdo má v nekonečným krveprolití to pravé slovo, kdo může omluvit své hříchy na bojišti cestou, po níž se vydal? Pravdu má jenom smrt, vybírající na bitvami zjezvených pláních Azerothu svou daň.
Alliance… nedá se říct, že by byla lepší, nebojuje pro vítězství, bojuje pro svou pravdu. Pamatujeme, čím sme byli. Ze zašlých sláv Lordaeronu, z příběhů starých hrdinů, z popelu a skázy se zrodila Nová Alliance. Strážíme Azeroth.
Symbioza, rozmanitá mozaika duší, kde šílení gnómové se svými v-nepředvídatelných-chvílích-vybuchujími přístroji kráčejí po boku vznešených nočních elfů vznášejících se stíny. Kde se lidé, stovky let žijící svým poklidným životem v uspořádaných zemičkách přátelí s draeneimi, stracenými snílky utíkajícími z roztříštěné domoviny.
A tak, jako malému chlapci, čistému A vznešenému králi Stormwindu se navrátil otec, tak se jednou navrátí klid a mír do duší Alliance.


Naposledy upravil/a Wrent 25.10.2010 v 22:06:11.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 08.07.2010 20:36

VailenCZ: co na tom nechápeš? Prostě byl jeho důvod, proč horda prostě lepší než jiné nevýherní.

VailenCZ 08.07.2010 20:18

Jedno nechápu... Proč se dostal mezi výherce člověk s e-mailem michalvurm@email.cz, když říká něco, co vůbec není pravdou??? Horďáci přeci vůbec nejsou tím zlem... Zlo je v této hře zastoupeno Lich Kingem, Deathwingem a takovými. Horda byla jen jejich loutkou, ale nyní se jen snaží najít svůj nový domov, ze kterého je aliance furt vyhání... To už teda je Ali větší zlo než horda. Horda má spíš jen brutálnější vystupování.Ps.: Kdyby Ali nebyla podle mě horší jak Horda, nehrál bych za ní

pogasta 08.07.2010 15:45

Mám dotaz...ty trička jsou na výběr pouze v těch velikostech co jsou napsány na webu ? Jestli ano moje možnost výběru se značně zmenšuje

miskoo007 08.07.2010 00:41

Vietor prehánajúci ssa po území Azerothu, rozpráva ten príbeh bájneho hrdinu, krdinu ktorý nepoznal strach, ktorý bojoval za svoju vec a nepoznal slovo ako ústup, alebo dokonca útek. Takto to voláko bolo... Už ako malé dieta mal niečo viac, snáď to bol das, liečil chorých, zo všetkými vychádzal dobre, ale skoro prišlo nešťastie. Pamätám si jak pre Stormwindom stojí, sú tu, horda sa valí.. neustupujte, padlých pomstíme, rany sa hojia, nepozerajú sa svoje zranenia, zlo-zlom sa ničí..Bola česť stáť po jeho boku, rýchlo s daru sa stalo nešťastie.. porazil už mnoho nepriateľov, však nič netrvá storočia.....sakra takéto básnické črevo kebyže ma chytí aj vtedy v noci keď som to písal..

Badbird 08.07.2010 00:11

Lol ja som vyhral tak to som velmi milo prekvapeny juchu DDDDD

Javorovej 07.07.2010 23:36

no, bylo napsáno maximálně Holt škoda pro tebe. Aspoň budeš pozorně číst pravidla u dalších soutěží

soumrak 07.07.2010 23:29

Javorovej
Inu, i když to je pěkně napsaný, pravidla jsou pravidla
Tak většinou je limit dán okolo,ne maximálně. Moje chyba, ale i tak jsem doufal, že bude nějaká tolerace. Když už jsem to tak napsal, nechtěl jsem to osekávat

miskoo007 07.07.2010 23:29

Cng výhercom.. ja som mal isto viac ako 200 slov =X

Javorovej 07.07.2010 23:15

Inu, i když to je pěkně napsaný, pravidla jsou pravidla

soumrak 07.07.2010 23:07

Byl bych rád,kdybyste mohli zveřejnit i zbylé emaily. Rád bych si přečet i ty delší než byl limit, jelikož tady mě žádná práce neuchvátila. Předem díkyDále bych rád využil tento prostor a zvěřejnil moji práci, která byla zřejmě zamítnuta kvůli 175 slovům a dal jsem si na ni celkem záležet:Aliance nebo Horda?Úsměvné je, že jsem si tuto otázku před nedávnem sám pokládal. WoW hraju3roky na free a před dvěma měsíci jsem se rozhodl, že je možná načase ten Offik zkusit. A tak vyvstala otázka, jestli začít za ally nebo Hordu. Na free jsem hrál za obojí a bylo mi to vcelku jedno, jelikož byl chat společný a tak ve frakci rozdíl prakticky nebyl. Při mém rozhodování jsem bral v potaz mnohé „faktory“: -za ally jsem měl svojí první postavu (první postava je kupa vzpomínek na začátky) -ally mi přijde více stejnorodá než Horda. Osobně mi nemrtvý a Blood Elfové nepřipadají jako ideální spojenci. Kdežto lidé a trpaslíci už k sobě pasují víc. -celkově mi architektura i rasy aliance přijdou sympatičtější (sám nemám potřebu hrát za fantazy „potvůrky“ a vystačím si s člověkem. Přece jenom jsem sám člověk )Aliance u mě prostě zvítězila a na offi mám teď humana (Soumrakcz-server Thunderhorn). Jsem spokojený a všem co hrají ještě na free můžu jen říct: Na offiku je WoW něco úplně jiného...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet